reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej dziewczyny. Zobacyzłam tu Gaje i musiałam sie przywitać;-)
Wlazłam tu w akcie desperacji i proszę o przygarnięcie tłuścioszka:-D
Lato tuż tuz a ja nadal mam 3 rozmiary wiecej:baffled:

reklama
Heeeeeej

Kerna, hej. : D

W ogóle, jak mnie okropnie bolą plecy. Mateuszkowa, dzięki za te ćwiczenia trochę pomogły. :) Ale dają o sobie znać. I w ogóle jakieś skurcze żołądka miałam dziś, cały brzuch twardy miałam. Cole kupiłam i się coca colą opiłam i mi przeszło. Okropność. Jestem tak zmęczona ostatnio, nie dobrze mi i spać mi się chce ciągle, jakaś masakra. Dość mam tych zmian pogody, raz ciepło raz zimno. Ostatnio w kurtce chodziłam i z parasolem, teraz upały. ehhhhhh *_*

toxi a może masz nadwrażliwość żołądka? poczytaj sobie.

A ja sie witam,
wczoraj przed 21 wróciliśmy z działki bo Maks późno wstał i dopiero po 18 pojechaliśmy posiać;-) Dziś też działka w planach ale nie wiem ile zdołam przy Maksiu zrobić:-p

A nasze mrówki wyszły teraz w pokoju gdzie śpię:baffled: wygoniłam je z kuchni a tu dziś czarna wojenna ścieżka na mojej podłodze, normalnie mrowisko, od razu spreyem je potraktowałam i grubo napsikałam w miejsce skąd wychodziły:baffled: Na razie żadnej nie ma ale jutro pewnie w dużym pokoju sie pojawią mendy jedne, no za cholerę nie daje sie ich wywalić z tej chałupy:baffled:

Tak jak Toxi pisze,tu nie ma co sie cieszyc ta pogoda tylko nad nia plakac ;-) u mnie tez jeszcze wczoraj w kurtkach,dzisiaj krotki rekawek ...........przeciez to cos nie teges,jak pozniej nie chorowac?? a po drugie jak taka cudowna goraca wiosna to znowu lata nie bedzie? ;-) Tak,to sie nazywa optimizm a'la Jolanta! :-D

Mateuszkowa ja tez chodze taka zla jak osa ...i na @ kolejny miesiac czekam juz prawie 2 tygodnie,brzuch mnie pobolewa w dole,tak ciagnal wczoraj to juz myslalam,ze dzisiaj dostane a ciagle nic :crazy:

Kerna witaj :-)

Edysiek fajnie sie macie na tym biwaku,mi niektorzy mowia,ze ja na urlopie jestem caly czas,jak w lesniczowce u nas :-D taaa...fajnie zajechac do kogos na chwile i sie nacieszyc lasem i spokojem ale mieszkac caly czas to ja juz nie wiem czy jest tak fajnie ......,ale coz,innego wyjscia nie mam,musze przywyknac.

Mi wczoraj nawet dietowo sie udalo,nie zjadlam nic slodkiego ;) i rolki w koncu kupilam :tak:

Hej Kochane ;*

Kerna witaj witaj ;* :)

Gaja to serio przerąbane z tymi mrówkami ;/ fuj ja chyba bym zwariowała :D

Jolit@ ciesz się ładną pogodą i się nie przejmuj jutrem :* ;) ;* a super że nie zjadłaś nic słodkiego :* gratulacje ;))

Toxi :*

Mateuszkowa biegam biegam :)) jem mniej i ogolnie schudłam i waże 73 :)) ;P w tydzień 2kg ;D ;))

Edysiek jak dzisiaj się czujesz ;*

A ja czekam aż mąż wróci z pracy i wybywam do mamy na cały dzień :)) nie no wroce o 16 ale to wtedy jade na motor z mężem :D ;) pogoda super to się opale u mamy :))

Alusia to suwak zmieniaj mi tutaj:tak: Gratuluję kochana super ci idzie:-D

Jolitk@ ja myślałam, że przytyłam bo od tego upału czułam się taka napuchnięta a u 0,5 kg mniej dziś:happy:

No i rolki kupiłaś, moje marzenie niespełnione, na rolki muszę z 2 lata poczekać aż Maks będzie większy i będę miała go z kim zostawić aby iść pojeździć bo T. więcej w pracy niż w domu to raz kiedyś na rolkach by mnie w ogóle nie ratowało:baffled:

Ostatnia edycja:
Rano pogoda zapowiadala sie ladna ,ale teraz chmury ciezkie wisza,slonca brak i chyba bedzie padac :((((((( no my tak wysoko jestesmy ,do tego w lesie te chmury wiecznie nad nami wisza! :wściekła/y:

Gaja ja tych rolek sie troche boje :/ jak wyrzne i jeszcze cos sobie zlamie?:eek:
Alusia gratulacje :) a nie mowilam?;-) ze jak slonko wyjdzie to lzej ci bedzie schudnac?:tak:

Toxi tez bym Ci dala zarobic jakbys blizej mieszkala;-) bo wlasnie termin jutro bede robic z nogami.
A te Twoje zmeczenie,mdlosci i spanie cos mi dziwne...................:szok: :-p

reklama
Jolit@ no nie sugeruj Toxi tego co myślę, dziewczyna mądra by sobie nie dała:tak: podejrzewam przemęczenie, wtedy jest niedobrze, głowa boli itp a do tego ja tak miałam z tym moim żołądkiem, objawy jak na ciążę bo mnie codzień mdliło;-)

Co do pazurków podobają mi sie na nogach bardzo ale ja mam tak brzydkie stopy i paznokcie jakieś powyginane, że wstyd je pokazywać:sorry: A to wszystko przez ciągłe obcieranie mi stóp przez buty, mam takie jakby blizny, do tego jakieś guzki, bo jak but uciskał zanim się rozlazł to teraz na skórze normalnie jak taki mały guzek wygląda, no i moje drugie palce dłuższe od tych pierwszych i zagięte, że można mnie na grzędzie posadzić i nie spadnę:confused2:

A tak ogólnie to na działce byliśmy tylko 2 godzinki, tyle zdążyłam porobić bo Maksio się znudził i płakał, to musieliśmy wracać:sorry: Teraz śpi a później na spacerek wyjdziemy a wieczorem z Miłoszem na rowery idziemy.

Do góry