toxicstar
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
)
Wyprawa się udała, rodzine poodwiedziałam, ciocie itd. Ale już tak chciałam do domu, babcia jak babcia non stop wiedziała lepiej, i najlepiej jakby maksiu chodził cały czas w kombinezonie bo zimno jej było to dziecku też a ciepło mega było i duszno, i co godzine zeby zjadał coś. najlepiej od razu kotleta z ziemniakami i mizeria. : D Masakra. Ja przytyłam 2 kg, ale @ miałam jak się ważyłam i taka napuchnięta chodziłam, że szok.
Wyprawa się udała, rodzine poodwiedziałam, ciocie itd. Ale już tak chciałam do domu, babcia jak babcia non stop wiedziała lepiej, i najlepiej jakby maksiu chodził cały czas w kombinezonie bo zimno jej było to dziecku też a ciepło mega było i duszno, i co godzine zeby zjadał coś. najlepiej od razu kotleta z ziemniakami i mizeria. : D Masakra. Ja przytyłam 2 kg, ale @ miałam jak się ważyłam i taka napuchnięta chodziłam, że szok.

.
.
. To jest coś podobnego chyba jak park w Bałtowie też dinozaury?
ileż można się kisić w domu, byłam dziś załatwić sprawy w UP i złożyć im autograf, też czekam na kuriera na moje butki i śruby do samochodu bo trzeba go robić
jutro zobaczę jak się wyrobię z oknami bo będę się szykować do lekarza
jutro mam wizytę i niech chociaż przyjdzie cholera w sobotę ... bo wtedy nie wiem jak mi zrobi USG
wszystko jak na złość ...
na szczeście co do jedzenia to na odwrót, najlepiej jakby pił mleko do roku i jadł zupki przez butle