butterfly21
hope & love
Mateuszkowa a mi za to z kolei strasznie duszno 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i dlatego możesz sobie pozwolić na te wszystkie pyszności hehehe Gaja nie wpadła bym na to heheh. No to w takim razie muszę się zabrać za ćwiczenia jak mój wróci hihhi
Nie no spadam bo potem rano się nie zwlokę heh
Maks przez to usnął koło 23
I w nocy jęczał także też nie bardzo dziś jestem
jakiś odwrotowy model mi się trafił hehe
Ale mam plan aby od lipca zacząć, nie wiem jak jeśli on nie chce na nim siedzieć, może na kibelek zacznę sadzać i lepiej będzie?
.A on bardzo dużo sika bo przy wadze 11 kg nosi pampki 5 .
) chociaż muszę Ci Żanetko powiedzieć że w upały szybciej chudnę. Nie wiem, jaki to ma związek z wysoką temperaturą... wiem, że porównywałam 2 różne wypady nad morze, i spacery godzinne brzegiem plaży. W jednym roku miałam siermiężny upał schudłam 4 kg w 2 tygodnie. W drugim roku miałam chłód, ale bez deszczu, schudłam... 1 kg w 10 dni. A na jednych i drugich wczasach łaziłam kilka godzin dziennie.

już jestem na siebie
bo nie mogę się zmotywować do dalszej pracy nad sobą... codziennie wpada mi jakiś nadprogramowy posiłek (np. o 21 serek wiejski, danio + konfitury z truskawek...
) no i nic się nie rusza, na szczęście w górę też nie. Ale to mnie nie pociesza, bo czas leci, wczasy coraz bliżej, a ja coraz dalej od celu. Przecież nie schudnę później 10 kg w miesiąc...
Ale fakt jak np jedziemy nad morze to mamy cały dzionek tyle ruchu, że waga spada albo przynajmniej nie idzie w górę po rybce z frytkami
I to człowiek nie wiem już jak się ubrać w jeden dzień 33 stopnie w drugi 18