reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Motylko
[*] dla dziadka:zawstydzona/y:

Edytko tak 2 ćwiczenia z 8 min ABS:tak: ale nie pamiętam , które:-p
Editku ćwiczę teraz 8 min? ABS ale do tej pory ćwiczyłam brzuszki zwykłe i skośne, w tym ABS-ie też są:tak: i właśnie na te partie w ogóle problemu mi nie sprawiały:tak:

Zaraz spadam na steper, potem musze ogarnąć mieszkanie i jeśli łaskawie dziś 3 dzień z rzędu nie popada pójdę na targ zobaczyć:tak:

Butterfly trzymaj się kochana
[*] :(

Edysiek tak ja zaczynam od dzisiaj te 8 min. systematycznie a nie raz na jakiś czas:-)

Butterfly :* przytulam :* przykro mi (*)

Editek a ja też w nagrode chciałam kanapke z MC Donadla ale to co schudne to zaraz bym przybrała i bez sensu ;/
A Gaje to ja też podziwiam i chcialabym mieć tyle motywacji ... Ja zrobiłam 150 powtórzeń agrafką a potem jeszcze zrobie ten hula hop i dość na dzisiaj :))
A ja też chciałąbym mieć już te 20kg mniej ... :((

Butterfly tak mi przykro :*
[*]

Edytko tak, te :tak::tak:mnie zmęczyło to z nogami w górze i to "pusz" ;-) po weiderze robiłam to z łatwościa a teraz... eh :sorry2:

Editek mleko jest w kartonie polecam naturalne i waniliowe czekoladowe jest jak niedorobione kakao ale wypije :-D:-D:-D

Gaja idziesz z jakims konkretnym zamiarem, żeby cos kupić ? :-)

Alusia a pijesz jeszcze ten ocet ? Mnie po occie zaraz goni do toalety ;-)
A pije albo piła jeszcze któraś ? Ostatnio strasznie mnie wysyfiło :wściekła/y: i tak się zastanawiam czy to nie po tym occie :baffled:
Nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Mateuszkowa no właśnie te same :tak:

Edytko ja przestałam bo cera mi sie pogorszyła , nawet lekkie pieczenie w przełyku mogłam przemilczeć ;-) ale cera się zapaskudziła

Dorka właściwie to chciałam krzewy na działkę zobaczyć czy derenie i berberysy dostanę u kogoś bo 3 wsadziłam na działce ale jeszcze 3 by się przydały i 2 derenie aby zarosło i sąsiedzi wścibskim wzrokiem nie zaglądali na działkę:tak:

Aaaaa i znalazłam strój ale drogi jak dla mnie, tylko że fajny bo biustonosz wzorzysty to nie bedzie tak widać żem płaska i majteczki spodenkowe:tak: Tylko przy tych spodenkowych boję się, że mi golony ścisną tak że zamiast ładnie wyglądać będą jak omotane żyłka te moje uda:zawstydzona/y:

STRÓJ KĄPIELOWY SEXI Bikini PushUp Szorty * 40(L) (2411796373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Edytko ponoć jak organizm sie oczyszcza to własnie syfy wychodzą, ma się nalot na języku, podejrzany mocz i suchość w ustach a nawet katar. Podejrzewam, że ten ocet tez troszke tak działa, po kilku dniach powinno byc ok.

reklama
bardzo ładny :-) ale fakt troche kosztuje.. a nie wolisz przymierzyc strojów w sklepie i kupić potem cos podobnego ? może faktycznie sie okazać tak jak piszesz, że gatki sa nie takie jak chciałaś ?

Do góry