Edysiek
odkrywca
Mateuszkowa Angela ma teraz manię zwierzątek, a zwłaszcza littlest pet shop. A po za tym to jeszcze marudziła, żeby z nią grać na kompie. A przyznam, że lubię grać, zwłaszcza w gry RPG to i córcia się ode mnie zraziła ;-).
Alusia fajnie, że się wyspałaś :-).
I dobrze, że będziecie mieć towarzystwo, a w końcu jedziecie sami tzn. bez dzieci, bo już się pogubiłam
Editek, ja też nie lubię jak ktoś mnie podgląda. Tyle, że u mnie to zwykle jest Angela
U nas pogoda na razie dopisuje i podobno z dnia na dzień ma być coraz cieplej. To prawda, że noce nieco chłodne, ale jakoś damy radę
To chyba ostatni taki długi wypad w tym roku. Potem to może tylko takie 2 dniowe jak pogoda pozwoli.
Ja właśnie pomalowałam korytarz :-) Łapki mnie bolą, ale chciałam żeby było pomalowane przed wyjazdem.
Mąż jak przyjdzie z pracy to musi trawę wszędzie skosić, a mamy jej sporo do koszenia.
A teraz idę robić obiad.
Alusia fajnie, że się wyspałaś :-).
I dobrze, że będziecie mieć towarzystwo, a w końcu jedziecie sami tzn. bez dzieci, bo już się pogubiłam
Editek, ja też nie lubię jak ktoś mnie podgląda. Tyle, że u mnie to zwykle jest Angela
U nas pogoda na razie dopisuje i podobno z dnia na dzień ma być coraz cieplej. To prawda, że noce nieco chłodne, ale jakoś damy radę
To chyba ostatni taki długi wypad w tym roku. Potem to może tylko takie 2 dniowe jak pogoda pozwoli. Ja właśnie pomalowałam korytarz :-) Łapki mnie bolą, ale chciałam żeby było pomalowane przed wyjazdem.
Mąż jak przyjdzie z pracy to musi trawę wszędzie skosić, a mamy jej sporo do koszenia.
A teraz idę robić obiad.

Stwierdziłam, że dobrze nam zrobi odpoczynek od komputera i internetu i juz teraz nie biorę.