reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa Angela ma teraz manię zwierzątek, a zwłaszcza littlest pet shop. A po za tym to jeszcze marudziła, żeby z nią grać na kompie. A przyznam, że lubię grać, zwłaszcza w gry RPG to i córcia się ode mnie zraziła ;-).
Alusia fajnie, że się wyspałaś :-).
I dobrze, że będziecie mieć towarzystwo, a w końcu jedziecie sami tzn. bez dzieci, bo już się pogubiłam :sorry2:
Editek, ja też nie lubię jak ktoś mnie podgląda. Tyle, że u mnie to zwykle jest Angela :-p
U nas pogoda na razie dopisuje i podobno z dnia na dzień ma być coraz cieplej. To prawda, że noce nieco chłodne, ale jakoś damy radę :tak: To chyba ostatni taki długi wypad w tym roku. Potem to może tylko takie 2 dniowe jak pogoda pozwoli.

Ja właśnie pomalowałam korytarz :-) Łapki mnie bolą, ale chciałam żeby było pomalowane przed wyjazdem.
Mąż jak przyjdzie z pracy to musi trawę wszędzie skosić, a mamy jej sporo do koszenia.

A teraz idę robić obiad.

reklama
jestem i ja :)
Ogarniam burdel mieszkaniowy, cholera ile ja mam tego wszystkiego, syf i malaria dosłownie:baffled:
Zamówiłam Miłoszkowi resztę książek, zabraknie tylko atlasu i ćw z Informatyki ale to we wrześniu moge kupić bo u nas w księgarni nie ma a nie wiem które ćwiczenia są potrzebne bo tam są 3 rodzaje a różnią się szczegółami i czekam az u nas w księgarni będą potwierdzone przez nauczyciela:sorry2:

Co do ćwiczeń zaliczyłam - ech cudnie jest powrócić do tego:-D
Editek ja ćwiczę ABS na brzuch na You tube jest filmik :)

Acha i zaraz wstawie kilka fotek wakacyjnych:tak:

Edysiek naprawde szalejesz :)) jak nie słoiki to coś remontujesz :-D:-D a my jedziemy bez dzieci teraz z niedzieli na poniedziałek :) wracamy w niedziele :-D:-D ale nie martwicie się. Kompa z internetem biorę ze sobą :-D:-D.

Gaja a Ty już od rana ćwiczysz? :) Brakowało Ci tego na wczasach co? ;)) a mąż dzisiaj w pracy? Czekamy na zdjecia ;)

te schody bez podjazdu przed klatką mnie wykańczają, juz ledwo co wynosze moje 17,5 kg .. -_- w dodatku są śliskie płytki, co za matoł to wymyślił.. :/ :/
miałam nadać przesyłke no i 2 razy zawracalam z poczty, ja nie wiem co to dziś dzień seniora na poczcie? po 30 osób w kolejce!!! oczywiście 1 kasa czynna bo inne babki bardzo "zarobione" :/

Ala ot takie zwykłe, czerwone -- > AUTHORITY ALBALI W | Reshoes Wy w końcu jedziecie sami czy z dziećmi bo ja już nie wiem ?? a i fajnie, że nie sami zawsze to można z kims pogadać wieczorkiem :D
Editek a to rozumiem, też bym nie nadwyrężała jej jakbym miała w planach wyjazd :D
Edysiek a pokażesz efekt malowania? :-)
Gaja juz pędze na wątek zobaczyc fotki :D

Alusia, bo ja estem kobieta pracująca :-D
Ja na żadne wyjazdy laptopa nie biorę. Na majówkę wzięliśmy i najwięcej dzieci siedziały :no: Stwierdziłam, że dobrze nam zrobi odpoczynek od komputera i internetu i juz teraz nie biorę.
Także nie będzie mnie przez kilka dni.

Gaja fajni, że od razu wróciłaś do ćwiczeń. Ja już się nie mogę doczekać jesieni ;-) Ale tylko dlatego, że będę miała trochę wolnego czasu :tak:

Mateuszkowa Alusia napisała, że jadą bez dzieci :-p
A oto efekty mojej dzisijszej pracy. Choć dopiero jak zrobimy podłogę, to będzie co pokazać. Ale kolor wyszedł taki jak chciałam :-)

Załączniki

• 015.jpg
    015.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 010.jpg
    010.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 013a.jpg
    013a.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 006a.jpg
    006a.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 49
Edysiek b. ładny kolor i to połączenie z białym.. taki angielski styl - jakby zamienić zieleń na błękit :-) b. ładnie
a ja byłam u fryzjera i jestem ciemno-średni blond :P :P

Edytko piękny korytarz:tak:
Dorka to pokaż się w nowym wydaniu :) A wiecie? Nogdy nie farbowałam włosów u fryzjera, jakoś zawsze mi drogo. Ile takie farbowanie z 50 zł wychodzi z farbą fryzjerki? Czy drożej?
Za to muszę sobie jakis bluzek z dł. rękawem poszukać bo ich po prostu nie mam:baffled:

sprzedaliśmy auto :D jupi :D

Gaja no ja zapłaciłam 115 zł za farbowanie ( 2 razy mieszala farbe ) podcięcie i wymodelowanie - to taki standard i to raczej jest średnio drogo, ale za to relaks..kawka..gazetki..1,5 godz moje..tylko moje :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zdj pokaże jak zrobi mi ktoś bo sama narobiłam takich , że wstyd pokazywać! :P

reklama
Oj to dla mnie zdecydowanie za drogo już :( Ech tak to jest jak się ma 3 dzieci już inaczej się wydaje kasę:sorry2:
I super, że sprzedaliście auto, przynajmniej opłaty poszły sobie już w siną dal za niego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry