M
Mateuszkowa
Gość
Gaja no troszke kosztuje ale raz na średnio 3 mc idę.. jak sama zrobiłam to wyszło co wyszło
ale tak gadalam z fryzjerką, że ciemne kolory sa bezpieczniejsze do robienia w domu..blond to wyzwanie..
pieniążki zaraz wplacamy do banku - trzeba troszkę odciażyc pożyczkę
tak sie martwiłam, że będzie nam kwitło pod blokiem nie wiem ile a tu sukces
cieszymy sie przeogromnie
będę musiała zrobić jutro znowu opisy szmatek na allegro i powystawiać jak będziemy na wyjeździe, co by z wysyłką sie zgrać z powrotem jakby co, kombinezony myślałam wystawić ale nie wiem czy nie za wcześnie ?
ale tak gadalam z fryzjerką, że ciemne kolory sa bezpieczniejsze do robienia w domu..blond to wyzwanie..pieniążki zaraz wplacamy do banku - trzeba troszkę odciażyc pożyczkę
tak sie martwiłam, że będzie nam kwitło pod blokiem nie wiem ile a tu sukces będę musiała zrobić jutro znowu opisy szmatek na allegro i powystawiać jak będziemy na wyjeździe, co by z wysyłką sie zgrać z powrotem jakby co, kombinezony myślałam wystawić ale nie wiem czy nie za wcześnie ?

a dziś dramat, taka byłam zła po tym wnoszeniu wózka , że zjadłam 4 ciastka oblane masa krowkowopodobną
i jeszcze zjadłam z 10 takich biszkoptów nasączonych oblanych czeko i posypanych kokosem :-