gaja23
multimama '02 '06 '10
eDITKU AUTOBUSEM NIE DA RADY, A JA JAK MAM IŚĆ W SKWARZE 3 KM BO AKURAT IDZIE SIĘ CHODNIKIEM ALE PRZY POLU i pchać wózek obłożony tobołami to dziękuję a potem wracać, zanim urodziłam Maksa to chodziliśmy ale z Maksem już nie jest tak wesoło bo on ani do wody ani do piachu, najlepiej wleźć do wózka i pokazywać, że do domu mam jechać
Jak jeszcze będzie pogody to po południu z dzieciakami rowerami podjadę, wtedy T. musi zostać z młodym a ja na 2 godzinki mogę się wyrwać i popływać
jolek fajnie, że wizyta udana
Acha Editku to na bank mole, musisz wsio wywalić, wydezynfekować octem i z tydzień nic nie kupować bo gdzieś te france mogły jaja poumieszczać i znów ci się zalęgną

Jak jeszcze będzie pogody to po południu z dzieciakami rowerami podjadę, wtedy T. musi zostać z młodym a ja na 2 godzinki mogę się wyrwać i popływać

jolek fajnie, że wizyta udana

Acha Editku to na bank mole, musisz wsio wywalić, wydezynfekować octem i z tydzień nic nie kupować bo gdzieś te france mogły jaja poumieszczać i znów ci się zalęgną

mam noski białe odciśnięte hehe, bo nie moge ściągnąć bo nic prawie nie widzę bez nich