reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

eDITKU AUTOBUSEM NIE DA RADY, A JA JAK MAM IŚĆ W SKWARZE 3 KM BO AKURAT IDZIE SIĘ CHODNIKIEM ALE PRZY POLU i pchać wózek obłożony tobołami to dziękuję a potem wracać, zanim urodziłam Maksa to chodziliśmy ale z Maksem już nie jest tak wesoło bo on ani do wody ani do piachu, najlepiej wleźć do wózka i pokazywać, że do domu mam jechać:confused2:
Jak jeszcze będzie pogody to po południu z dzieciakami rowerami podjadę, wtedy T. musi zostać z młodym a ja na 2 godzinki mogę się wyrwać i popływać:tak:

jolek fajnie, że wizyta udana:-D

Acha Editku to na bank mole, musisz wsio wywalić, wydezynfekować octem i z tydzień nic nie kupować bo gdzieś te france mogły jaja poumieszczać i znów ci się zalęgną:baffled:

reklama
aa... nie pochwaliłam się,idę dzis po soczewki kontaktowe, znalazłam przez internet promo z badaniem i soczewkami mc, albo 2 tygodniowe albo na 10 dni za 39 zł! normalnie badanie za 89 zł w vision express i trzeba kupić soczewki jeszcze :-)

Editek "no super" zabawa na 2 minuty mówisz? :/ eh , ja póki co mam dosyć jakiegokolwiek żarcia typu fast food, raz na jakiś czas "potrzebuje sobie przypomnieć" co to za syf.. :eek::eek:
Jolek czyli wizyta udana? powiedziałas co Ci leżało na serduchu ?

Dorka super ci z kontaktami, ja niestety nie wiem czy bym mogła nosić bo mam wrażliwe oczy i drugi problem to ja mam astygmatyzm a na takie soczewki promocji nie daja i ponoć są cholernie drogie:confused2: Dlatego bardziej sie przymierzam do okularów z przyciemnianymi szkłami, zapomniałam nazwy ale też drogie toto ale latem i wiosną oczy nie są tak wymęczone:tak:

Gaja ja też mam wrazliwe i dlatego trzeba kupowac te lepsze ( droższe -_- ) i najlepiej codziennie ale to bym z torbami poszła bo ja dwie różne wady mam, teraz chciałam specjalnie na wyjazd co by łeb z morzu zanużyć ;-) i włożyc przeciwsłoneczne a nie tylko zmarszczek sobie dokładac w okół oczu :confused2:

dla astygmatykow tez sa ale na zamowienie no i cena.. :baffled::baffled: wiem o jakie okularki Ci chodzi, drogie sa fakt, ale to przeciez na lata, chociaz podobno powinno wymieniac się szkła co 2 lata ( plastikowe ) bo sie rysują..

o przypomniało mi sie to soczewki transitions czy jakos tak i fakt na lata by starczyło, przeciez to w sezonie słonecznym bym tylko nakładała:tak:

Niestety teraz czeka mnie prywatna wizyta z Miłoszem u okulisty a to wydatek 80-100 zł i na bank trzeba okulary wymienić bo szkła nowe i oprawka mu pękła więc następne z 200-300 zł:baffled: Nie mam już sił na te wydatki:confused2:

a to nie jest tak, że cały czas ma sie te przyciemniane ??ja tak myślałam, że one w zależności od nasłonecznienia się "uruchamiają" .. ?
no spory wydatek Cie czeka :/ :/ może będa gdzieś jakies promocje?

mam juz "nowe oczy " :D
ale fajnie :D muszę się znowu troche przyzwyczaić :-)
mąż pojechał sprzedać to auto do końca - kurde doradziłam mu, żeby zamiast u nas u nich a on mnie posłuchał no i potem myślenie, jak wróci z kasa do domu ;/ cholerka.. a było ustalone inaczej to po co ja sie odzywałam -_-

Jeszcze troszkę i rozpocznie się weekend :-)
Cieszę się i nie moge się doczekać, a to chyba dlatego że to ostatni taki długi relaksik w tym roku.

Będziemy biwakować
i łapać rybki mam nadzieję na jakiś okaz
W końcu bedę miała czas poczytać
i jak pogoda pozwoli
Nie obędzie się bez albo wieczorem jakieś
W czwartek bedziemy świętować nasza rocznicę

juuupi

reklama
jestem :)
Dorka ja teraz to musiałabym okulary nosić bo opaliłam sobie nos wiesz jak:-p mam noski białe odciśnięte hehe, bo nie moge ściągnąć bo nic prawie nie widzę bez nich:baffled: tzn widzę ale nie poznaję ludzi a dzieciaki na oku muszę mieć. I tak oto mam piękne białe odznaczenia:-p

Edytko fajnie ci na tym biwaku będzie :) Tylko noce już chyba chłodne to musicie sie ostro z małżem grzać hehe:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry