reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edytko to udanego wyjazdu! :* i jak ja to mówię " jedziecie we trójke to wróćcie też we trójke :-D:-D:-D "
Gaja wiem o czym mówisz! jak ja zdejmuje moje binokle:-Dto tez ślepa jestem :-Di czuje się niekomfortowo okropnie, a nie opalone mam zawsze "boki" od oprawek a noski jakoś nie zauważyłam nigdy :D

kurka wiecie, zaczynam żałować, że ta farba taka ciemna :( jakos dziwnie sie czuje tak..nijako :( jutro umyje łeb powinno się zmyć troszke..
a dietowo u mnie troszke, za cały dzień 6 kromek z keczupem :baffled: i kakao gorzkie :tak:

reklama
Dorka naprawdę dobrze ci w tym kolorze o niebo lepiej niż w poprzednim, musisz sie oswoić:tak:
A nos mi sie strasznie opala, tak jak kolana i stopy, wyglądaja jak brudne potem hehe:-D

Jestem.Nadrobię szybciorem i idę włoski pomalować bo już mam odrost straszny :/

Gaja wyglądasz jak starsza siostra a nie mam :)
He he napisałam, czytam post Edysiek i widzę to samo zdanie :-D Widzę z wagą spadłaś poniżej normy! Gratulacje :)
Mi za 60 zł fryzjerka pasemka w domu robiła razem z podcięciem włosów (jakieś dwa lata temu), bo w salonie za tą usługę bym 160zł zapłaciła.
Ja z młodym od dawna nie śpię bo z nim nie idzie spać.Wiercipięta mała:)

Mateuszkowa widzę,że Ty masz też niezłe klimaty z mamą:/Powiem Ci że prezent na chrzciny wypasiony nie masz się co źle czuć:) Pamiętaj że jeszcze sporo wydatków na chrześniaczkę przed Wami...urodziny, święta, komunia, bierzmowanie, wesele :-D
Kolorek na włosach super. Gratuluję sprzedaży auta:) Będzie kasiora na urlop:)
Nie powiedziałam mamie co mi leży bo nie chciałam psuć atmosfery :(
Tyle zmian u Ciebie ostatnio:) Nowe auto, "nowe oczy", nowy kolor :-D

Edysiek udanego biwakowania:) Kolorek w korytarzu super:) Współczuję @ na wyjeździe :/

Alusia
w grupie weselej będzie na wyjeździe:) Cena za karnet na ćwiczenia szokująco niska. Miałaś szczęście:)

Editku ale pogoda ma się poprawić więc może jednak wyjazd wypali. Co do sprzedaży auta to polecam otoMoto. Moja siorka wystawiła tam auto i w ciągu pięciu minut miała trzy telefony i auto się sprzedało:)
Współczuję moli:(

Soksy zapraszamy:)

Motylek to gdzie??

To miało być szybkie nadrobienie a ponad godzinę Was czytałam :-p Woda mi w misce wystygła bo nóżki moczyłam. Ech chyba już nici z malowania włosów. Zrobię to jutro bo M w domu.

Czytam o tych okulistach i też muszę się w końcu wybrać. Moje okularki już słabe i pora zmienić.Nie mogłam się zmobilizować i iść po skierowanie a mama mnie oświeciła,że do okulisty nie trzeba.

Hej Laski
:-D ale jestem kurcze połamana po tych ostatnich ćwiczeniach :-) nie mogłam się zwlec z łóżka a znowu jutro i w piątek :-):-) postanowiłam sobie że nad morzem będę jeździć na rowerze :tak: wypożyczę sobie codziennie na 1h i będę jeździć ;-) a dzisiaj ja farbuje włosy. Kupiłam sobie rozjaśniacz to je jeszcze rozjasnie a potem nałoże beżową farbe :-):-) mam nadzieje że wyjdzie mi taki kolor jak chce :tak:.

Edysiek udanego weekendu ;-) oby Ci pogoda dopisała ;-).

Editek ja pare tygodni temu też miałam mole :wściekła/y: wywaliłam wtedy chyba z 5kg mąki ... ale teraz wszystko przełożyłam do zamykanych pojemników i jest ok. Póki co. ;-).

Mateuszkowa super z tymi soczewkami ale ja chyba bym nie mogła nosić bo kiepsko wyglądam bez okularów heh :-D kompletnie mi nie pasuje bez nich. Ale nad morzem będe chodzić bez, na całe szczęście coś widze :-D nie dużo ale widzę :-D:-D. Wrócił mąż spokojnie z kasą do domu? A co do Twoich włosów to tak całkiem szczerze to mi bardziej się podobałaś w jaśniejszych ;-)

Gaja te szkła o których piszesz to są faktycznie drogie. Znaczy ja za moje szkła płace 300zł plus oprawki to ok.500zł :wściekła/y: wymieniam gdzieś średnio co 3/4 lata ;-).

Jolek karnet kupiłam na gruponie więc tanio. Normalnie kosztował 300zł :tak: a co do mamy to dobrze że się spotkałyście a że jej nic nie powiedziałaś. Może teraz już nie będzie potrzeby bo będzie normalnie jak wnuczek ją zauroczył? ;-).

aaa u nas dziś słonko świeci :-D :-)

Hello:-)
U nas dalej zimno, a żeby bylo fajniej dopadło mnie znowu jakieś choróbsko w nocy miałam 39,3 stopni kuźwa dopiero miałam anginę teraz znowu coś:wściekła/y:banie miałam taka jakbym pila tydzień:-D. Matko to okulary to aż taki wydatek nigdy się tym jakos nie interesowałam bo odpukać wszyscy mamy dobry wzrok.straszne zdzierstwo.

Alusia maluj maluj a potem pochwal sie kolorem hehe
Edysiek miłego wypoczynku :tak:
Mateuszkowa kolor super lepiej Ci w tym moim zdaniem:-)
Jolek i ty dołączasz do malujacych włosy jakaś plaga normalnie hihihi ja malowałam w tamtym tygodniu:-)
Gaja a Ty nie malujesz włosów hehe ja sobie przefarbowałam tą paletą co pisałaś i jest fajna i łatwo zmywalna:-)

Editek ja farbuję co 2 m-ce ponieważ ta ciemna czekolada jest bardzo podobna odcieniem do mych naturalnych i odrostów za szybko nie widać bo się zlewają ale pianka u mnie teraz nr 1 i jej będę używać:tak:

jolek najlepsze jest to, że w pokoju stoi łóżeczko do spania a ta mała cholera uwielbia ze mną i śpi TYLKO ze mną, szanowny małż jest w innym pokoju - wiem, powinno być inaczej ale Miłosz też ze mną spał do 5 lat:eek: Ale gdyby T. chciał to pomógłby mi młodgo wykurzyć do swego lokum ale widac chłop wygodny i co po nocach będzie wstawał:dry:

Alusia ja wyczaiłam w Pile optyka gdzie za szkła z oprawkami i fotorefleksem zapłaciłam 250 zł i to jak na moje sfera-cylindryczne szkła i dużą wadę to mega tanio:tak: U nas właśnie za same szkła płaciłam kiedyś 250 zł:dry:

A btw to w nocy rzygałam jak kot:eek: Matko co za uczucie wstrętne te mdłości o wymiotach nie wspomnę, jakaś grypa mnie dopadła bo kurcze całe mięśnie mnie bolą aczkolwiek czuję sie o niebo lepiej teraz. Do tego Maks w nocy rzucał się i jęczał, bo nos zawalony i mega kaszel dostał i kaszlał tak, że bałam się iż zwymiotuje więc czuwałam co by sie nie zadławił ale na szczęście obyło się bez tego.

dzień dobry :-)

kurka może macie racje z tym kolorem, umyłam kłaki i ciut jest jasniej ale nadal ciemno :sorry2::sorry2::sorry2:
Jolek szkoda, że nie pogadałyście :/ ale może faktycznie lepiej umówić się jeszcze raz na taką rozmowę ?

Ala koniecznie pokaż zdj po farbowaniu :D no i jeszcze raz wielki podziw za motywacje.. :tak: mąż wrócił z kasą :P hehehe nigdzie jej nie "zostawił" po drodze :p no właśnie chyba jaśniejsze włosy były lepsze.. :dry::dry::dry::dry:
Editku bidulku Ty znowu choróbska :/ u mnie tez zimno i pada :/
Gaja nie zazdroszcze spania osobno z mężem :p ja nie umiem spać z Mateuszem, no nie umiem! jak miał z tydzień-dwa to brałam go do siebie ok 4 rano i spał już do obudzenia się a później przestałam bo lepiej spał sam, teraz mam wielka ochotę czasem go wziąć z łożeczka do siebie ale jakoś boje sie, że go zgniote albo łokciem przywale mu bo ja śpie jak dzikus:eek::-D może zjadłaś coś nieświeżego ??? z Maksem już lepiej ?

Hej laseczki.

Gaja mam nadzieję,że to nie ten mój wirus :-(
Oby Ci małż nie wykrzyczał,że wolałaś spać z młodym niż z nim ;-):-D

Editku współczuję choróbska.Może nie doleczyłaś tej anginy:(

Alusia kurde ja chyba też muszę oblukać te grupony i okaziki. Chciałam iść kiedyś na rolletic ale wyczytałam że robią w konia osoby które w taki sposób wejściówki zdobywają i tak jakoś mnie to zraziło.

Mateuszkowa kilka dni i przyzwyczaisz się do nowego kolorku:):)

Ja dziś też odświeżyłam swoje blondy:) Pogoda dziś do bani i kiblujemy w domu:( A ponoć od środy poprawa pogody miała być!

A my dopiero wrociliśmy bylismy na wsi i były dozynki heh nie ma to jak wiejska impreza:-).
Ja się juz dobrze czuję niewiem co mi było wczoraj:confused2:.

Jolek własnie też tak myslałam że znowu mi się nawróciła ta angina bo piłam dużo zimnego bo doleczona była napewno, ale póki co spokój. Pokaz te swoje blondy:-);-)

Gaja ja za twoja radą też już tylko tej farby będę uzywać bo i kolor mi spasowal i cena no i to że łatwo się zmywa, a nie jak płacilam u fryzjera 110zł. Teraz zaplace 30 i za farbę 20 i mam 60 zł w kieszeni moge sobie jakieś łachy kupić hihihi:-)
Alusia a jak tam twoje włosy pokaz się :-):-)
Mateuszkowa kolor masz super nie przejmuj się nim i nie zmywaj:-):no::-)

reklama
Editku wstawiłam zdjęcie na zamkniętym. Blondy mi się po dzisiejszym malowaniu nie zmieniły tylko odrosty zniknęły :tak:
Ja po moich anginach oduczyłam się pić zimne napoje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry