reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Na szlajanego albo na pijanego w pokoju heh :-D:-D:-D.
Dziewczyny co lepiej pić? Piwo, szampana czy wódke? :-D co jest najmniej kaloryczne :-)

Hejka:-)
Widzę że przygotowania pełną parą.Jak tak Was czytam to sama bym się gdzieś wybrała ale ta pogoda jest ochydna u mnie 16 stopni:crazy:.
Wybiorę się chyba dzisiaj ze starszakiem na zakupy i skończymy wreszcie kompletowanie wyprawki szkolnej bo ciągle odkładam to na później.
A i mnie tez dzisiaj jakoś dziwnie muli oby tamta gorączka to nie była zapowiedź rota czy innego świństwa.:crazy::baffled:

Alusia po piwie będziesz głodna na 100% heh bo zawsze po nim ssie:-), szampan najszybciej wchodzi w głowę :-) a chyba wódka jest najbardziej kaloryczna :-)a może wino jakieś;-)bo niewiem co lubisz:-).
Gaja widzę że i Ciebie jakieś choróbsko dopadlo.Może to coś w powietrzu wisi hm...
Jolek zmęczenie to raczej chyba nie chociaż marzę o tym żeby cały dzień sobie leżeć i palcem nie kiwnąć ale to chyba nie w tym życiu heheh:-)

Ostatnia edycja:
Ala nie mam pojęcia co bardziej kaloryczne jest, ja osobiście wina półsłodkie uwielbiam ale tylko w dobrym towarzystwie:tak: Za piwem nie przepadam, wódka mnie odstrasza.

Editek ja też dzis z Olką ruszam na kompletowanie kredeczek, farbeczek, bloczków i innych pizdryków:sorry: No i kapcie bo ona mi tak co 3 m-ce rozwala i noga urosła to musi miec piękne, nowe do przedszkola;-)

Editek a na wczasach będe piła co będą lać ha ha :-D:-D ale właśnie po piwie zaraz jestem głodna to lepiej z niego zrezygnuje :-D.
A wyprawka... Ja musze Jasiowi tylko skarpetki i majtki kupić heh :-):-).

Gaja ja wino tylko słodkie każde inne mi nie smakuje :-)

Hej

sloneczko świoeci :D

pranie już robie, musze posprzątac co byśmy wyjechali z czystego i wrócili do czystego domku :-)

Ala, tak jedziemy płatną, brat dojeżdża tydz później pociągiem.... pij to co lubisz :D ja nie dojadam do alkoholu więc mi wszystko jedno ale wole wina, drinki i coś mocniejszego :D

Jolek to ładnie kamuflują Ci się :-D:-D:-D stroje biore dwa :-D:-D mam nadzieje, że popływam troszke chyba, że wielebna @ przyjdzie:crazy::crazy::crazy::crazy: zapowiada się już od 2 tyg:crazy::crazy::crazy:

Gaja jak patrzyłam to pogoda nie wyglądała zbyt optymistycznie :/ jakieś 25 stop ..i deszcze :/ no właśnie .. :/

Editek lepiej teraz niż pożniej, bo wszysscy zawsze na ostatni dzwonek czekaja z kupowaniem i później takie tloki w sklepach ..

Witam. Rozsiadłam się przed kompem kawkę zrobiłam, trochę fotek wstawiłam:ninja2: i dzieć się obudził :szok:Całe pół godziny spał!

Gaja Editek
udanych zakupów
Mateuszkowa tym razem tak jakoś wyszło :-D Oby @ odpuściła tym razem nalot:):)

Ala ja tam wódki nie piję, szampan szybko wali w głowę, a piwo idzie w brzuch (choć je lubię). Winko tylko słodkie ewentualnie pół słodkie ale nie każde. Polecam wodę niegazowaną :-D:-D:-D

jestem ponownie,
czekam na gaz bo of kors musiał się w trakcie szykowania obiadu skończyć:confused2: no cóz z głodu sie jeszcze nikt nie zesr.ł jak to mawia moja mama więc poczekają:-p

Muszę steper wyciągnąc ale lenia mam niesamowitego i tak sobie zwlekam a to tylko 25 minut - ech człowiek to jednak leń jest:-p

reklama
omg jak tu cicho ?? :D
u mnie burzowo duszno, znowu!! cieszyć się? chyba tak.. @ przylazła :confused2: morał taki, że w ciaży nie jestem :-p ale mogła se przyjść wcześniej :-p

Gaja i jak zjedliście?
Jolek no to pospał sobie :/ może później go kładź ? ja przetrzymuje ile wlezie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry