reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa on pierwszy raz mi taki numer wyciął,że tak krótko spał:/
Nam się słonko schowało ale ciepełko jest. Jeden spacer zaliczony niedługo na drugi pomykamy.

Gaja a jaki masz steper, pochwal się bo ja twister sobie kupiłam i za miesiąc dwa chcę sobie właśnie steper kupić.
Gaz całe szczęście mamy ziemny...a może i nieszczęście. W poniedziałek wzywałam pogotowie gazowe bo strasznie mi gazem jechało w kuchni. Przyjechali sprawdzili i nie stwierdzili awarii. Doszłyśmy z mamą do wniosku że musiałyśmy torbą z zakupami nacisnąć kurek (maszynkę mam na blacie). Strachu się najadłam!!! Stara instalacja tu jest i myślałam,że coś pizgło!

reklama
Dorka właśnie jem:tak:
jolek ja mam taki steper z linkami, co prawda linki już urwane hehe ale steper nadal sprawny tyle lat. Poszukam na all to linka wstawię:tak:

T. pojechał na działkę po borówki i jeżyny, do tego wiadro gruszek mam i cholera co ja mam z tym robić? Z jeżyny to koncepcji zero oprócz kompotu na bieżąco - naleweczkę?:-p

Przepraszam że tak późno ale byliśmy na zakupach.A teraz siadłam do kompa i mnie M zbałamucił :zawstydzona/y:

Gaja z gruszek kompot, albo na kwaśno jako dodatek do obiadu. Teściowa mojej siorki tak gruszki wekuje.
Naleweczka z jeżyn może być dobra. Borówki moja mama ostatnio mi przywiozła, z kilogram ich było. Przywiozła niby dla młodego ale on nie chciał i psa karmił więc pochłonęłam większość bo co pies ma wyżreć takie łakocie:) Powiem Wam,że takie z działki są o wiele lepsze niż te kupne jest różnica w smaku. A i w TV mówili że borówki są dobre na cellulit :-D

Chciałam sobie dziś agrafkę w końcu zakupić. W realu na dziale sportowym nie było więc zaszłam do sklepu sportowego.Wbiło mnie w ziemie jak cenę zobaczyłam...65zł!!!!!! Jednak zamówię z allegro!

Mateuszkowa dobrze że teraz @ dostałaś, bo na wyjeździe Cię ominie i niespodzianki nie będzie:tak:

witam,
co tu tak cicho?
Ja już od rana w zaprawach, właśnie kompoty wstawiłam do zawekowania:tak: pranie się robi. Muszę dziś jeszcze dywan wytrzepać i wyprać bo siedlisko kurzu w nim:confused2:
I zamówiłam w ptece test na helicobacter pylori bo muszę sprawdzić czy mam, czuję się jak wrzodowiec normalnie:-(

Hej Laski :*
Ale się wczoraj nawkurzałam :wściekła/y: kuzyn mojego męża wczoraj nam zadzwonił że oni jednak nie jadą bo coś tam .... kurde :angry::angry: mieli sie do paliwa dołożyć a tak to będziemy musieli ostro oszczędzać :wściekła/y: no ale trudno...
Wczoraj też byłam na 18 na sexy dance i powiem Wam że było super. Niby to tańce ale znowu mam zakwasy szczególnie na brzuchu :-D:-D.
Dzisiaj jedziemy na zakupy przed wyjazdowe w sensie kupić chłopakom mleczko i tam różne rzeczy żeby mieli w domu :-D.

Gaja Ty we wszystkie artykuły spożywcze zaopatrywałaś się nad morzem czy brałąś coś z domu? A ja dopiero wstałam ale pranie też już wstawiłam zaraz poprzednie poskładam do zmywarki powkładam i ide dalej płot malować bo wczoraj pół dnia malowałam i nie skończyłam. Pogoda u nas kiepska ale musze to zrobić przed wyjazdem ;-).

Jolek cena agrafki masakra !! Ja w Decathlonie zapłaciłam 19,90 Nie masz takiego sklepu koło siebie? :tak:.

Mateuszkowa dobrze żę @ przyszła. A ile Ci trwa? Zaczynasz się już pakowac he? :-D masakra jak nie moge się tego wyjazdu doczekać :-D:-D

witam...

Jolek
i tak będzie na wyjeździe i to na te dni , które zapowiadaja jako jedyne upalne:crazy::crazy::crazy: eh.. szkoda gadać :crazy: agrafka tania w decathlonie - 19 zł :-) chociaż mój Mateusz mi ja obgryzł..no co za dziecko..:eek::eek:

Gaja uuu..to same "przyjemności " ziś..ale później będzie czyściutko :D

Ala kiepsko z tym kuzynem :eek: może sie pokłocili czy coś.. ? ja sie jeszcze nie pakuje, póki co porobiłam prania i kolejne sie zebrało :szok: mam zamiar wziąc prawie wszystko ( nie mam tego nie wiadomo ile :-D ) więc będe prać nawet jutro a pogoda kiepska bo pada i ciemno i szaro kiedy to wyschnie ????:cool::cool::cool: @ jest 7 dni bite 7...dramat :crazy: ja póki co nie myślę o wyjeździe nawet ..

Ala ja miałam i biedronkę i netto i lidla pod nosem więc nic nie brałam:tak:
Dorka pakowałam sporo rzeczy ale nie za dużo, kupiłam mały proszek i przepierke po prostu robiłam:tak: Bo tak to by nam miejsca w aucie na te bagaże zabrakło:confused2:

Dobra poćwiczyłam i biorę się za sprzątanie bo czas ucieka:sorry:

Mateuszkowa tampony i heja :-D nie będzie tak źle :* ja też robie pranie non stop żeby zostawić chłopakom czyste ciuchy no bo nasze mam względnie wyprane :-):-) nie wiem ja jestem jakaś dziwna bo się tak emocjonuje tym wyjazdem :-D:-D.

Gaja ja musze spojrzeć czy w Rewalu są takie jakieś sklepy :-) ide posprzątać pranie i następne powiesić bo pralka mi pipczy :-D

reklama
no tak bo Ty masz już duże dzieciaki majtkowe :D a pieluche poprostu zmieniasz:-D też zakupiłam środek piorący i będe prać na bieżąco jak trafi się awaria :-)
ja bez ćwiczeń, zdycham z bólu:eek::eek: ale zaraz biorę ściere i odkurzacz, gości mamy wieczorkiem to trza się przygotować :tak:wczoraj już kurze starłam, P łazienke wyszorował na moją prośbe więc powinnam się szybko uwinąć:tak:

czy któraż z Was kupowała dzieciakom kombinezony w decathlonie? ja chyba zakupie wydaja się solidne i nawet w cenie.. ( jak pamiętam z przed roku ) ale nie wiem czy to tylko takie wrażenie..

edit:
Ala oczywiście, że są ale małe spożywczaki :-) dacie rade :D co ty chcesz kupować ? :D ja biorę pare konserw, jakieś dżemy, i będziemy koczować :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry