reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek ależ Ty masz cudny balejaże na 2 zdj widać:tak: miałam kiedyś taki a później zaczęłam robic inne dwa kolory, a to jeden a to za gęsto i się spaskudziły :/ poza tym takie siano mam po tym , że hoho ale już te ciemniejsze pod dzisiejszym dniu lepiej do mnie przemawiają :D i włosy jakby zdrowsze - tak wyglądają :tak:

Editku no dzięki :* wiejskie festyny ? kurka sama bym sie przeszła :D

a my byliśmy u mojej mamy na obiedzie a później u kuzynki i znowu obiad:szok: no i niestety punkt 19 trzeba było wracać bo Mateusz syrene podniósł :confused2: a w domu grzeczny od razu , teraz już śpi.. ale za to na piątek ich zapraszamy to se popije ciut heheh :D
jeszcze do spowiedzi jutro :confused2::sorry2::sorry2: i trzeba myśleć o pakowaniu, chociaż nie wiem czy jest sens się spieszyć, liste mam, wszystko kupione z listy, zapakować ubrania to moment, trzeba poprać tylko to co trzeba :-D

reklama
Jolek wloski masz fajne i jakie ładne kolory:tak:
Mateuszkowa a to Wy już w ten weekend wyjeżdzacie matko jak ten czas leci, ja tam lubie się pakowac jak mam juz wszystko poprane i kupione nienawidze się za to wypakowywać bo potem pranie, prasowanie i konca nie widac hehe.
A na wsi spoko jakieś wiejskie przyśpiewki do piwa hehe były ;-)

Hej Laski :-D.
Własnie spokojnie usiadłam bo cały dzień coś ... dzieci marudziły no i te nieszczęsne włosy farbowałam. Pierwsze rozjaśniaczem a potem beżowy jasny blond :-D:-D na czubku są fajne a potem mają pasemka ale ogólnie ok :-D:-D jutro zrobię Wam zdjęcie bo dzisiaj już nie wyglądam korzystnie :-D:-D.

Jolek ja chodziłam na ten roletic ale nie zauważyłam żadnej różnicy prócz tego żę nad kolanem zrobił mi się taki guzek i wymasowanie go straaaasznie bolało. Ale co do gruponu to ufam im bo moja kumpela co ma zakład kosmetyczny często coś tam wystawia więc wiem że jest wiarygodny :-) a co do pogody to u mnie się dzisiaj zrobiły ładnie więc może do Ciebie jutro dojdzie? :*

Editek wiejskie imprezy !! Super :-D a dobrze że czujesz się już lepiej :tak:. A co do anginy ja miałam raz ale taką masakryczną i od tamtego czasu spokój. W sumie przez ponad 3 lata małżeństwa byłam raz chora, że nie mówiłam i ogolnie nie miałam siły wstać z łóżka. Jasio miał wtedy 2 miesiące. Od tamtego czasu na szczęście spokoj :))

Mateuszkowaa ja też liste już zrobiłam i pakować się będe w sobotę bo mój mąż z soboty na niedziele wsio zapakuje i nie pójdzie wtedy spać :-D położy się koło 15 wstanie o 23 i heja w droge :-D:-D już nie moge się doczekać :-) a co do picia to ja liczę na wczasach :-) dziewczyna kuzyna mojego jest ok więc licze na jakiś alkohol na plaży przy zachodzie słońca :-):-) a kiedy Wy wyjeżdzacie i o której? Jedzie przez Niemcy?

Alusia to jest moja druga angina w przeciągu 5-ciu lat a teraz to niewiem co mi było może organizm przez antybiotyk tak oslabiony że tak reaguje ale dzisiaj jakbym wcale nie byla chora nic mi się nie dzieje ani nie boli:tak:albo miałam jakąś trzydniówkę heh bo mnie juz dwa dni bolaly nogi i głowa ale nic się nie rozwinęło dalej heh
I wy tez wyjeżdzacie tak jak Mateuszkowa w jednym czasie?

Editek dokładnie, najgorsze jest wypakowywanie! a zapakowac brudy z powrotem też jest ciężko ;D
Ala jedziemy w poniedziałek ok 3.00-4.00 nad ranem:tak: jedziemy jednak przez Pl, jakoś koło Wrocławia a później jeszcze nie wiemy :sorry2:

Editku ja też z mężem jadę tak jak Mateuszkowa i nawet mamy do siebie chyba z 6km :-D.

Mateuszkowa a jedziecie płatna autostradą? A jak tam Ci co jadą z Wami? Twój brat chyba? Jadą pociągiem czy jak? :>

Mateuszkowa to nie balejaż .. to odrosty :-D

Alusia ja słyszałam same dobre opinie o tym rolleticu. Co do kuponów z gruponu to chodziło o to że salony które je wystawiają są mało chętne potem do realizowania ich.

Editku może po prostu jakiś spadek formy Cię dopadł:tak:

Laski widzę wyjazdem żyją. Mateuszkawa pogoda się poprawia więc strój zapakuj :) Ja już umyta brykam zaraz spać:)

witam,
dziś już lepiej się czuję to od razu peeling zrobiłam i maseczkę nałożyłam aczkolwiek na żołądku jeszcze mnie muli ale to nie to co wczoraj, bo przespałam i przeleżałam cały dzień:baffled:

Alusia, Dorotka ponoć ostatni tydzien sierpnia ma być upalny ale czy sie to sprawdzi to nie wiem:sorry:

Jolek no akurat ja mam złe opinie na temat tego roleticu no a przed kupnem też słyszałam dobre :tak: może akurat Tobie nie zaszkodzi :*

Gaja to dobrze że dzisiaj się lepiej czujesz ;)) a co do pogody to akurat ja jade w przed ostatni tydzień :-p:-p Mateuszkowa chyba dłużej zostanie :tak: chyba że piszesz o tym następnym tygodniu od 20 do 26 ? A gdzie to czytałaś? :>

reklama
Ala właśnie sprawdziłam aktualną pogodę i oczywiście zmieniona już jest, ma być gorąco pn-wt teraz a potem od 19-22 stopni:tak: ale ważne że padać ma tylko przelotnie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry