M
Mateuszkowa
Gość
Jolek ależ Ty masz cudny balejaże na 2 zdj widać
miałam kiedyś taki a później zaczęłam robic inne dwa kolory, a to jeden a to za gęsto i się spaskudziły :/ poza tym takie siano mam po tym , że hoho ale już te ciemniejsze pod dzisiejszym dniu lepiej do mnie przemawiają
i włosy jakby zdrowsze - tak wyglądają 
Editku no dzięki :* wiejskie festyny ? kurka sama bym sie przeszła
a my byliśmy u mojej mamy na obiedzie a później u kuzynki i znowu obiad
no i niestety punkt 19 trzeba było wracać bo Mateusz syrene podniósł
a w domu grzeczny od razu , teraz już śpi.. ale za to na piątek ich zapraszamy to se popije ciut heheh
jeszcze do spowiedzi jutro

i trzeba myśleć o pakowaniu, chociaż nie wiem czy jest sens się spieszyć, liste mam, wszystko kupione z listy, zapakować ubrania to moment, trzeba poprać tylko to co trzeba 
miałam kiedyś taki a później zaczęłam robic inne dwa kolory, a to jeden a to za gęsto i się spaskudziły :/ poza tym takie siano mam po tym , że hoho ale już te ciemniejsze pod dzisiejszym dniu lepiej do mnie przemawiają 
Editku no dzięki :* wiejskie festyny ? kurka sama bym sie przeszła
a my byliśmy u mojej mamy na obiedzie a później u kuzynki i znowu obiad
no i niestety punkt 19 trzeba było wracać bo Mateusz syrene podniósł
a w domu grzeczny od razu , teraz już śpi.. ale za to na piątek ich zapraszamy to se popije ciut heheh jeszcze do spowiedzi jutro

i trzeba myśleć o pakowaniu, chociaż nie wiem czy jest sens się spieszyć, liste mam, wszystko kupione z listy, zapakować ubrania to moment, trzeba poprać tylko to co trzeba