Hejka:-)
A ja jednak wczoraj nie pojechałam na zakupki bo przyjechał J i mówi że musi przywieźć bratową z kliniki z Rzeszowa to ja dzieci do teściowej i zabrałam się razem z nim. Wstąpilam sobie do H&M chciałam coś dzieciom pokupić na jesień no i pokupiłam aż trochę przegięłam bo wydałam 297zl, ale przecież nie jeżdżę tam co tydzień
.I tak nam zaeszlo prawie caly dzień,a szkolne zakupy muszę dzisiaj zrobić bo i tak mnie to nie minie.
Za to dietowo się jakoś trzymam, ćwiczę swoją silną wolę i wcale nie jest tak źle tzn. stwierdziłam że niektóre rzeczy to jadłam z nudów i mogę się bez nich obejść bez problemu:-).
Mateuszkowa kombinezonow nie kupowałam ale buty tak i były spoko. Ja małemu kupiłam spodnie z kurtką z Coccodrillo i jestem bardzo zadowolona chociaż wcale nie był to taki tani zakup ale w tym roku też pochodzi i miał jeszcze kurtkę osobno z Nexta i w tym roku też mu zakupie tylko większą bo tamta już za mała.To wy jeszcze idziecie na chrzciny przed samym wyjazdem?
Gaja ło matko Ty juz tyle zrobiłas to o której wstajesz?
Alusia przejzyj sobie bo własnie teraz jest dużo Biedronek, Tesco także brać cokolwiek to chyba nie mam sensu,a co do paliwa to duzo Wam teraz wyjdzie?Daleko macie?
Jolek strasznie drogo ta agrafka u Ciebie ja płacilam chyba 23zl a nie macie jakiś innych sportowych sklepów?
Ide i ja się za robotę brać ale się mnie nie chce

A ja jednak wczoraj nie pojechałam na zakupki bo przyjechał J i mówi że musi przywieźć bratową z kliniki z Rzeszowa to ja dzieci do teściowej i zabrałam się razem z nim. Wstąpilam sobie do H&M chciałam coś dzieciom pokupić na jesień no i pokupiłam aż trochę przegięłam bo wydałam 297zl, ale przecież nie jeżdżę tam co tydzień
.I tak nam zaeszlo prawie caly dzień,a szkolne zakupy muszę dzisiaj zrobić bo i tak mnie to nie minie.Za to dietowo się jakoś trzymam, ćwiczę swoją silną wolę i wcale nie jest tak źle tzn. stwierdziłam że niektóre rzeczy to jadłam z nudów i mogę się bez nich obejść bez problemu:-).
Mateuszkowa kombinezonow nie kupowałam ale buty tak i były spoko. Ja małemu kupiłam spodnie z kurtką z Coccodrillo i jestem bardzo zadowolona chociaż wcale nie był to taki tani zakup ale w tym roku też pochodzi i miał jeszcze kurtkę osobno z Nexta i w tym roku też mu zakupie tylko większą bo tamta już za mała.To wy jeszcze idziecie na chrzciny przed samym wyjazdem?
Gaja ło matko Ty juz tyle zrobiłas to o której wstajesz?
Alusia przejzyj sobie bo własnie teraz jest dużo Biedronek, Tesco także brać cokolwiek to chyba nie mam sensu,a co do paliwa to duzo Wam teraz wyjdzie?Daleko macie?
Jolek strasznie drogo ta agrafka u Ciebie ja płacilam chyba 23zl a nie macie jakiś innych sportowych sklepów?
Ide i ja się za robotę brać ale się mnie nie chce

No ale jakoś dałam radę zaraz odkurzę syfiarza i wyszoruję i znów na trzepak do suszenia
Kurzu w nim tony, nie wiedomo skąd go tyle tam - szok
także spokojnie dacie radę