reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja mam nadzieje że lekarka Ci wreszcie jakoś pomoże ;* a Mateuszkowa to chyba tak strzeże swojej prywatności :-D:-D Małpa jedna :-p:-p ale ja ją znajde nad tym morzem!! Obiecuje że ją znajde :-):-).

Editek nie słyszałam żeby piwo uczulało ale możę Cię pająk pogryzł? Jasia ostatnio ugryzł pająk i też pojawiły mu się plamy na całym ciele takie zaoognione i swędzące. Zastosowałam to samo co Ty i wporzo ;-).

A Kropeczka miała chyba jechać 17 albo 18 z tego co pamiętam? :))

Trzymajcie się laski ;**

reklama
Witam tak szybciorem. Młody śpi a jak wstanie jedziemy do ZOO

Ala
ja tam wieszam pranie w niedzielę, ba nawet odkurzam i myję podłogi :p Teraz już się nie patrzy na to zbytnio. U nas co niektórzy to nawet remontują i hałasują przy okazji.
A to jak 400zł na przyjemności to Wam wystarczy :)

Gaja mam małe mieszkanko więc sprząta się szybko. Przy psie muszę codziennie odkurzyć (czasem to i nawet dwa razy) bo kłaki gubi a młody ogólnie na podłodze urzęduje najpierw raczkował a teraz się bawi a i nawet zdarza mu się jeść z podłogi więc porządek musi być :)

Editku
współczuję tego uczulenia, może faktycznie coś Cię pogryzło:( Dobrze,że już wsio ok. Robota nie pali mi się w rękach;-) Ale porobiłam wsio wczoraj i dziś mam luzy :)

jolek też mam małe mieszkanie ale zagracone bo na niecałych 50 metrach mam 3 pokoje to wiesz jak to wygląda i 5-ro ludzi:-p teraz dojrzewam do zmian u Miłosza w pokoju oczywiście dojrzałabym szybciej gdyby nie kwestie finansowe ale musimy coś zmienić bo mała graciarnia nam się robi:baffled:

A w ogóle byliśmy 2 godzinki na plaży napływałam się, że każdy mięsień czułam już pod koniec ale dzieci zadowolone bo troszkę z nimi popływałam też:tak: A Maks to po minucie już do domu mógł jechać:-p

Witam :-)
Niedawno wróciliśmy i nawet nie mam czasu Was poczytać.
Chciałam tylko życzyć Mateuszkowej i Alusi udanego wypoczynku. No i Kropeczce chyba też, bo jakoś teraz miała jechać :sorry2:

Witajcie! prosiłyscie zebym cos napisala o sobie, a wiec mam 25lat 160cm wzrostu i waze 70kg i w maju urodzilam coreczke. Jestem na diecie proteinowej dr dukana, to jest moje drugie podejscie bo rok temu odchudzalam sie przed slubem i dosc duzo schudlam, dobrze sie na niej czulam, pozniej zaszlam w ciaze i teraz powtorka :) jak naazie nie cwicze, ale zamierzam sprobowac 6weidera zobaczymy-czas pokaze :-)
Olki nie karmie piersia od polowy lipca jest ma mm bebiko

Olisia od kiedy jesteś na tej diecie?Jakie efekty? A rok temu ile schudłaś w jakim czasie??
Dzidzia z maja tak jak miał być mój synio tylko że rok wcześniej, ale wykluł się w kwietniu trzy tygodnie przed terminem:/ Ja też w maju urodzona, Kropeczki synek też :) więc za rok w maju będziemy oblewać urodzinki ;-)

Edyśku witaj kochana:) Jak tam biwak się udał? Nie zmarzliście, komary Was nie zjadły???

Gaja 50m trzy pokoje, to takie malutkie te pokoje:( Ja mam jakieś 27 metrów - kawalerka. Pokój jest podzielony na większy i mniejszy (ciemny bez okna) i tam sobie śpimy. Minus taki że ja tu praktycznie kuchni nie mam.Ciemna kuchnia metr na półtora:(
Marzy mi się wynająć coś większego ale chwilowo kasy brak, bo żyjemy tylko z wypłaty M i mojego wychowawczego. Brakuje jednak tej mojej wypłaty, ale co jak pójdę do pracy to dla niani trzeba będzie dać to i gów*o zostanie mi z kasy więc lepiej siedzieć na razie na wychowawczym i zagryźć zęby!

Alusia , Mateuszkowa szerokości na drodze i udanego wypoczynku nad morzem...Jak dotrzecie to się zameldujcie:)

Hej Laski :* wlasnie zesmy wyjechali ;)) dziekuje za wszystkie dobre slowa odezwe sie na miejscu ;))

Mateuszkowa a Ty daj znac gdzie jestes moze sie na trasie spotkamy :P

witam,
dziewczyny udanego wypoczynku a dziś i jutro to na bank taki będzie i bezpiecznej drogi:tak:

jolek ja mam jrden duży pokój i dwa malutkie:tak: i Miłosza mały i nieustawny bo ma 3 pary drzwi u siebie z przedpokoju i do reszty pokoi:baffled: a drugi jest poddaszowy więc dach jeszcze pomniejsza powierzchnię ale za to najprzytulniejszy:tak:

A mi waga od wczasów się trzyma, aż dziwne bo nie spodziewałam się, że schudnę i utrzymam bez trudu przy mniejszej dawce ruchu:-p

Witam się i ja z rana:-)
My wczoraj poszlismy ze znajomymi do baru i tam jest taki wielki palc zabaw dla dzieci, ale nasz to się nie nadaje na takie atrakcje włazi wszędzie tylko nie tam gdzie potrzeba a ile musielismy się na zmianę z anim oganiać, także wyszlismy stamtąd jeszcze szybciej niż weszlismy:-DPotem poszlismy do pizzeri bo tam pisakownica w ogródku i tu chwilkę mogliśmy siąśc bo i mniej ludzi a mały właśnie jak tłumy widzi to lata jak dzik. No i tu mój sukces nie zjadłam pizzy tylko jeden tył cisata samego i małe piwo:-)Potem poszlismy na długiii spacer na działki także myslę że spalilam co nieco hehe

Alusia,Mateuszkowa,Kropeczka udanego wypoczynku dziewczynki :-)

Gaja ty jak zwykle ranny ptaszek i pewnie juz wszystko zrobiłas hihihi
Edysiek napisz jak było na urlopie wypoczęłaś, opaliłas się wrzuć jakieś fotki jak masz:tak:
Jolek no to malutkie masz mniejsze ni z ja ja mam jakieś 40m ale na 4 osoby to i tak ciasno,no i kuchnia tez bez okna ale meble mam na wymiar to miejsce jest. W sumie to nam się tu fajnie mieszka bo mały czynsz(mieszkanie jest moje wlasnosciowe , dostałam przed ślubem;-)więc jak cos to zawsze mam gdzie mieszkać:-D), ale my myslimy nad budową ostatnio coraz częściej ale zobaczymy w przyszłym roku czas pokaże heh może mieszkanie zmmienimy ale to by musiało mieć 4 pokoje przynajmniej a takie właśnie tyle by nas kosztowało co dom zwlaszcza że moj sam dużo zrobi a na resztę ma samych znajomych fachowcow co zrobią po kosztach no i w sklepach ma na wszystkie materiały rabaty także chyba dom będzie korzystniejszy dla nas.
Olisia napisz ile schudlas i w jakim czasie:-)

reklama
Hej :)) My mamy jeszcze 265km :)) teraz ja przejechalam 100km i chyba sie przespie :))

Gaja mieszkanko ciasne ale wlasne :)) a co do wagi to super ze sie trzyma :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry