reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ło mamo Ala my mniej mamy nad morze niż wam zostało ;) No ale jeszcze 3 godzinki i morskie fale, plaża i boskie lenistwo:-D

Editek no wstałam po 6 od razu poćwiczyłam zanim ukrop się zrobi, wstawiłam pranie i wywiesiłam, pomyłam wczorajsze gary, wyprałam wózek (muszę sprzedać po Maksiu taki wielofunkcyjny bo się nie mieści) i zaraz uciekam na zakupy bo później wołami mnie nie wyciągną w ten ukrop:-p

reklama
Witam się z rana. Jeszcze przed sprzątaniem jestem dlatego tak szybko:):P
Gaja to super że Waga się trzyma...moja niestety też dlatego od dziś zaczynam dietować ostro!
Editku super,że własne mieszkanko. Ja niestety nie mam od kogo dostać:(
Alusia to już bliżej niż dalej macie :)

Gaju ja tez dzisiaj wyprałam wózek heh ale moją spacerowkę bo już wstyd było nią jeździć. Na szczęście mam dwie bo jedną jak jadę samochodem na zakupy taką lekką mam i ona zawsze w bagażniku leży.Kupilas już całą wyprawkę?
Jolek ja zawsze cały tydzien dieta a w sobotę sobie odpuszczam oczywiście w granicach rozsądku heh No i własie od dzisiaj znowu rygor bo inaczej to nigdy nie schudnę:baffled:
Alusia juz pewnie macie niedaleko :-)

My wózek praliśmy wczoraj bo młody uwalił jak w zoo byliśmy. Teraz używamy parasolki ale myślę że w październiku wyciągniemy naszego graciocha większego, bo w zimę w parasolce młodemu zimno będzie, a do tego te małe kółeczka na śniegu, nie wyobrażam sobie.

ja musze wózek sprzedać bo jest za mały, cała głowa w spacerówce Maksowi wystaje więc wiecie, że spanie w niej np odpada:baffled: Mam taką parasolkę, jest super ale kupiłam używaną niemiecką w zeszłą wiosnę i kółka się już troszkę wypaczyły i piszczą mi mimo smarowania WD-40 także nie wiem czy jak nie sprzedam to jakiejś nie kupię, co prawda nie drogą bo po co ale taką co nie będzie słychać jak jadę:-p

W każdym razie Maks ma 16 kg więc i wózki wysiadają:-D

Byłam w mieście - masakra !!! Wróciłam upocona jak prosię, spódnica do tyłka aż mi się kleiła, siedzimy w domku tak do 18, nikt mnie na ten skwar już nie wyciągnie dziś:baffled:

Ja mam w domu 25 a na polu 40 :szok:.Jak mały wstanie to idziemy do lidla bo mamy rzut beretem a są fajne ubranka i niedrogie.
Widzę że pogoda dopisuje to nas wszystkie wzięło na pranie wózków hehe:-)

U nas zdążyło popadać i pogrzmieć a teraz znów słońce. Troszkę chłodniej się zrobiło:) Młody mi pospał 20 minut i go pies obudził:/ Zaraz się zbieramy na mały spacer.

Editku
dziś kumpela dzwoniła właśnie i mówiła o tych ciuszkach w Lidlu. Ma mi kupić bluzeczki:) Koszulki na lato też w Lidlu braliśmy, były ok więc myślę,że bluzki też będą:)

Gaja Maksiu 16cie a mój Igi 13kg, więc też swoje waży :)

Witam :-)
Ja już po pracy, ukrop niesamowity. Za oknem mam 38 stopni, a w domu zaledwie 25 :-p
Zanim dojdę do ładu ze wszystkim to chyba mi z tydzień zejdzie :baffled: Pranie się pierze, ale zanim ja to popiorę. Pościel jeszcze muszę zmienić.

Gaja oby to dziadostwo przeszło i skończyły się kłopoty z żołądkiem.
Ala, Mateuszkowa pogodę macie super, oby taka była jak najdłużej :tak:
Ja z tych ciepłolubnych, to mi tak bardzo nie przeszkadza ;-) Trza się wygrzać przed zimą.
Jolek macie swój kąt to najważniejsze :tak:
Editek, że też dziadostwo się przypałętało. Niech sobie już idzie, a kysz :tak:

My wypoczęci, opaleni, wypluskani.
Nawet w nocy nie było tak zimno, a z komarami jakoś daliśmy radę, mamy środek na komary tropikalne. A jeszcze wieczorem siedzieliśmy przy ognisku to nie miały szans :-p

reklama
Dziewuszki gdzie uciekłyście :baffled: w taki upał ?
U nas jest zaledwie 28,6 stopni.
Wcześniej tylko pranie wieszałam na dworze i miałam dość, od razu uciekłam do domu.
Prania zdążyłam zrobić 2 i wszystko wyschło, to trzeba było jeszcze poskładać. Nie chciało mi się, ale mam z głowy. Jutro jeszcze tylko pościel muszę wyprać.
Po za tym nasmażyłam duuużo ryby i zrobiłam w słoiki w zalewę octową. Trochę też zjadłam :-p I mężowi na kolację zostawiłam, a resztę dałam do słoików i wyszło 5 dużych.
Jeszcze obiad na jutro zrobiłam i mam dość.

Mateuszkowa, Alusia jak tam pierwsze wrażenia ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry