reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edutko ja jestem, byłam troszkę u mamy, cały dzień kręciło się na burzę popadało i poszło bokiem i tyle z deszczu i ochłodzenia:sorry2: U nas było 33 stopnie w cieniu:baffled:
Na sobotę będę miała chrześniaka do wtorku, dzieciaki się cieszą bo to zawsze jakiś rówieśnik do zabawy i głupich pomysłów:-p

I już podziękowałam zaprawom, jak ktoś będzie chciał mi cos dać to grzecznie podziękuję:-p

reklama
U nas już czuć chłodek. Pranie schnie za oknem i jakoś wyschnąć nie może:/

Gaja czwórka dzieci w domu to wesoło będziesz miała:)

Edyśku ryba w occie powiadasz...Za rybą nie przepadam ale taką w occie bym zjadła:):)

Hej Kochane :* pisze juzz Rewala :D powoli szykuje sie spac bo spalismy 2h bo w sumie od 2.w nocy jechlismy. Trafilismy w srodek takiej wichury jakies 80km od Rewala ze musielismy zjechać i poczekac... To akurat bylo na dwupasmowce na Szczecin w kolo las. Stalismy w dwoch korkach bo drzewa lezaly na srodku drogi :/ ale juz jestesmy i zaczynamy urlop :D chlopaki ok byli u babci poki co o nas nie pytali...

Przepraszam ze tylko o sobie ale pisze z telefonu ale jutro uruchomie kompa i napisze :))

witam pierwsza,
Maks wstał przed 6:baffled: no cóż oby zimą mu tak nie odwalało;-)

Ala teraz to energii nabierzesz na następny rok :) Zwłaszcza, że pogoda sprzyja u nas już słonko więc u was też pewnie :)

jolek teraz to dla mnie żadna różnica czy mam trójkę czy ósemkę dzieci w domu:-p

A ja zaliczyłam agrafkę i zaraz zabieram się za bas - brzuch i chcę pośladki też zaliczyć:tak:

edit:
zamówiłam sobie taką torebkę:
http://moda.allegro.pl/listonoszka-fredzle-cwieki-lato-2012-must-have-i2542705135.html
i taka kurtkę
http://moda.allegro.pl/reserved-bezowy-plaszcz-trencz-z-paskiem-40-i2499627747.html

Kurcze bo nie mam żadnej kurtki na jesień, jedyną lumpeksową mam 4 rok, guziki mi odpadły z niej, sprana a ja ciągle sobie żałuję na cokolwiek. Skończyłoby się tak, że nie miałabym kurtki.

Ostatnia edycja:
Jestem żem i ja:-)
Ale u nas była burza straszna w nocy no i wreszcie się powietrze fajne zrobiło:-).
Ja dopiero wstałam a dzieci jeszcze spią więc chwilkę mam dla siebie hihihi.
A my w koncu wybieramy się po wyprawkę bo rok szkolny się zacznie a mój nie ma ćwiczeń anni okładek heh, a no i jakieś trampki jeszcze by się przydały.Normalnie już od tygodnia nie mogę dojść do księgarni heh.

Gaja torebka fajna mam podobną tylko trochę inny przód, kurtka nie mój styl ale tez fajna:tak:.Mój ostatnio o 8 a dzisiaj to niewiem co mu się dzieje:szok:zawsze głód go budzi.
Alusia to super że dojechaliście no i ładuj akumulatorki na cały rok hihihi
Jolek nie lubisz rybki? A próbowałas tego łososia pycha jak kotlet:tak:
Edysiek a jak robisz tą rybkę w occie? nigdy nie jadłam?

Editku kurtka to też nie do końca mój styl ale krój fajny:tak: jakbym miała sie ubrać wg stylu który preferuję to pewnie bym wyglądała jak rockmenka hehe, jakies trampki długie, dżinsy i kurtka z kapturem koniecznie. A najchętniej to bym sobie glany kupiła:-D:-D:-D tylko mi chyba już nie przystoi:-p

Co do wyprawki to też nam trampek brakuje na w-f i 2-óch książek które we wrześniu dopiero będą, no i na 2 czekam bo na necie zamówiłam i już ponad tydzien i nic, a potem w komentarze spojrzałam, że czasem wystawiała księgarnia książki, których nie miała - fajnie, pisałam maila żeby mi dali znać bo potem będę z ręką w nocniku i zero odezwu

Oj chodziło się w glanach heh jezu jak to dawno było :szok:. Ale stara jestem łłooo matko.
Chodzi mi właśnie że ja teraz oczywiście to przewaznie skóra albo płaszczyk ale taki typowy mam , chociaż w nim rzadziej chodzę no i bluza ocieplana jeszcze teraz poluję na tą kurtkę :1! PROMO Kurtka FREESTEP P-407 BIAŁA r.XL/42 (2561153806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo takich eleganckich to mam a nic na codzień coby było ciepłe.I jeszcze te jeansy http://allegro.pl/wrangler-charlie-magnum-rinse-33-34-33-34-i2541727723.html ale muszę dobrze zmierzyć stare bo nigdy tak nie kupowałam ale ta cena kusi.

reklama
No ja lubię wygodę ale też czasem wyglądać trzeba aczkolwiek mój T. nic nie ma do mnie gdy ubiorę się troszkę rockowo ;) sam zresztą w trampkach chodzi wiecznie :-p

A ta kurteczka fajna, taka w sam raz na codzień, spodnie to boskie :) Ja sobie w lumpku kupiłam ostatnio nóweczki za - 4.35 bo na wagę i w sobotę więc za grosze.

Ala tu u mnie szykuje się gorączka dziś ale właśnie najwazniejsze, że nie pada :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry