reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

oj Edytko ja wiem co to wzdęcia oj wiem, spodnie 2 rozmiary większe w brzuchu od razu się robią:baffled:

A mi wysłali juz płaszczyk, dziś zamówiłam i dziś już wysłali. I przyszła do pokoju Miłoszka firana - za sprzedane kurtki na all mu kupiłam - taka ze sznurków z pluszowymi kulkami, no muszę napisać że ciekawie wygląda:tak:

reklama
Edysiek same pyszności Ty w słoiki robisz:) A na wzdęcia espumisan polecam.

Gaja te firaneczki są super ale ponoć plączą się w praniu. Ty taka chudzina i 40ci rozmiar aż mi się wierzyć nie chce,obstawiałam u Ciebie 36/38.

Editku nie napisałam wcześniej ,wybacz. Kumpela pewnie mi kupiła te koszulki bo nic nie pisała,że nie dostała. Rajtki musiałabym na żywo zobaczyć bo kilka razy się nadziałam,że rozmiarówka zaniżona. Zresztą mam jeszcze rajstopy z wiosny, dorwałam w biedronie za 2,99 i były troszkę większe więc może jeszcze początek jesieni przelata:)

witam,
miałam super noc od 2 Maks z krótkimi przerwami mi wymiotuje:zawstydzona/y: Nie ma gorączki ale co do ust weźmie to chlusta, nic pić nawet nie może, zaraz pójdę go zapisać do lekarza może uda się dziś jeszcze:-(

Witam :-)
U nas to normalnie wygląda jakby koniec świata miał być :szok: Za oknem czarno jak w nocy :szok:
To rano po 5 było jasno, a teraz jak w nocy kompletna ciemność. Leje, wieje :eek: i ciemność:eek:

Gaja
zdrówka dla synka

Hej:-)
U nas od rana słoneczko i skwar. Ja juz w ramach diety pomyłam okna, zrobiłam obiad posprzątałam lazienkę jeszcze tylko pranie powiesić i wsjo:-).

Gaja i jak tam Maksio?
Edysiek i co leje u Was czy wypogadza się?
A ja wczoraj pezeleciała dwie księgarnie i co nie ma ćwiczeń muszę lecieć jeszcze do jednej albo na necie sprawdzę bo z malym w ten skwar latać to mi się nie bardzo chce:oo2:.

byłam z młodym u pediatry i nic nie dojrzał, gardło ok, osłuchowo ok więc kazał tylko dietę mu trzymać:tak:

A ja byłam ze sobą i mam skierowanie na gastroskopię:confused2::no:

jeszcze dziś okulista z Miłoszem i dermatolog z Maksem:sorry:
No i nie ćwiczyłam bo od 2 nie śpię i jestem wydętkowana ani w głowie mi ćwiczenia:confused2:

Editku ja też mam problem z 4 ksiązkami, atlas do przyrody ponoć we wrześniu do druku dopiero trafi, ćw. do informatyki będą koniec września i dwie ksiązki do techniki zamówiłam na allegro ale minęło 10 dni a książek jak nie było tak nie ma a na moje mailae nie odpowiadają - dobrze, że za pobraniem wzięłam, pewnie nie mają bo nawet w internetowych księgarniach są niedostępne - to ja sie pytam co jaki H wystawiają towar, który sprzedali????

Hej mogę się dołączyć do tego odchudzającego wątku ?;-) Mam problem z zastosowaniem jakiejś diety dzięki której trochę schudnę bo karmię piersią, macie jakieś rady ?

Hej co tu takie pustki :baffled:
Editek burza nawet nie była straszna, tylko przed samą burzą było strasznie. Jeszcze nie widziałam żeby tak ciemno w dzień było.
I później prądu nie było. Jeszcze jak do domu przyszłam, w sumie to jest tak od godziny. No oczywiście w pracy był, bo jest osobne zasilanie :evil:
Za to teraz pogoda względna, nawet nie jest bardzo gorąco.

Gaja współczuję gastroskopii :-( , ale skoro to ma pomóc stwierdzić co Ci dolega to trzeba.
a jak Maksiu ?

Kamila witaj :-)
Na razie jak karmisz to za bardzo na diecie być nie możesz.
Ale zawsze możesz wykluczyć pewne rzeczy z diety, no jak je jesz, czyli wszystko tłuste, smażone i słodkie.
I na pewno jakieś ćwiczenia by pomogły.

A ja zaraz będę robić rogaliki :-)
Tak mi się coś chce, dobrze że już prąd mamy.
Choć nie wiem czy powinnam, weszłam na wagę i się załamałam :no:
Ale stwierdziłam, że daję sobie pofolgować tylko do końca miesiąca.

Alusia jak tam na wczasach ?
Mateuszkowa a Ty wzięłaś tego laptopa czy nie ?

hej laski
dojechaliśmy po 11 godzinach ale z postojami w tym jede na godzine..

nie mam czasu na nic
i naprawde to mam dosyc
nigdy wiecej takiego wyjazdu bez zorganizowanego żarcia!!
w jednym pokoju gdzie jest jedno wielkie lozko trza zrobic kuchnie polozyc dziecko, ktorej daje w tylek jak nie wiem bo nie spi wcale a jak spi to godz i do 11 a pozniej nic nawet teraz drze jape od 19 nigdzie wyjsc no siedzimy w domu bo on sie klania na nogach w wozku nie da sie bo jak sie zatrzymamy do morde drze
ja mam doscy a to dopiero poczatek
boli mnie strasznie stopa tak ze chodzic nie moge :/ wstajemy codzien o 6 :/ bosko :/
zre hotdogi gofry i lody codziennie :p jestem wielorybem i tyle, na plazy nie mam czasu sie zastanawiac nad soba bo maly tak spieprza - wreszcie bo pierwszy dzien masakra ryczal jak wode zobaczyl jak piasek poczul a dzis juz i kapiel w morzu i jedzenie piasku wczoraj.. opalilo nas troszke, ale pogoda dziwna rano po 7 burze , grad, pozniej slonce zaraz chmury, pozniej deszcz heh, zobaczymy..
ale doscyc narzekania
jem rybki swieze morskie sa pyszne :)

buziaki i nie czytam nic a nic bo nie mam kiedy wybaczcie

ps- od razu na plazy widac ktora rodzila a ktora nie, nawet jakby trenowaly nie wiadomo ile, heh no coz.. ja sie czuje jak wieloryb i jest coraz gorzej z akceptacja ..
mialam wrzucic zdj na grupe ale nie mam czasu na to ladowanie na tych serwerach :( daje tu z 2 dnia, wybralismy sie o 8 godz na plaze..w pokoju bylo z 30 stop..no coz..rozczarowanie jak nad morzem z 20 max i wiatr :p to nie cieple kraje hehehe

Zobacz załącznik 493280

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam. Ja dopiero teraz bo prawie cały dzionek na dworze spędziliśmy ( z małymi przerwami na wizyty w domu). Pokazałam jak mój mały pięknie zasypia sam, więc dziś mi glut zasnąć nie chciał i bujałam się z nim ponad godzinę.
Jutro rano śmigam na kontrolne USG jamy brzusznej bo kilka miesięcy temu wykryto mi naczyniaka (chyba) na wątrobie i jutro kontrola czy zniknął czy się powiększa czy co się z nim dzieje:/

Gaja jak tam Maks?? bidulek malutki musi się męczyć z tymi wymiotami. Może on się czymś struł??
A miałam pytać co u Ciebie wyszło z tym lekarzem. Współczuję gastroskopii - nic przyjemnego :/
Ty dziś widzę dzień na lekarzy miałaś:(

Edyśku u nas dziś bez burzy za to strasznie wiał wiatr:(
No to ile ta waga Ci pokazała???
Rogaliki bym se zjadła...mmmmmmmmarzenie!!! Odchudzam się i nie ma rogalików:)

Editku ale Ty robotna dziś byłaś jak pszczółka :tak:

Mateuszkowa może mały potrzebuje czasu żeby się zaklimatyzować. No wieloryb się odezwał, weź przestań i mnie nie załamuj!!!

Kamila witaj:) Podczepiam się pod post Edysiek.Dopóki karmisz to dużo nie zwojujesz. Niedawno urodziłaś więc daj sobie czas na zgubienie tych kilku kilosów.

Do góry