hej laski
dojechaliśmy po 11 godzinach ale z postojami w tym jede na godzine..
nie mam czasu na nic
i naprawde to mam dosyc
nigdy wiecej takiego wyjazdu bez zorganizowanego żarcia!!
w jednym pokoju gdzie jest jedno wielkie lozko trza zrobic kuchnie polozyc dziecko, ktorej daje w tylek jak nie wiem bo nie spi wcale a jak spi to godz i do 11 a pozniej nic nawet teraz drze jape od 19 nigdzie wyjsc no siedzimy w domu bo on sie klania na nogach w wozku nie da sie bo jak sie zatrzymamy do morde drze
ja mam doscy a to dopiero poczatek
boli mnie strasznie stopa tak ze chodzic nie moge :/ wstajemy codzien o 6 :/ bosko :/
zre hotdogi gofry i lody codziennie

jestem wielorybem i tyle, na plazy nie mam czasu sie zastanawiac nad soba bo maly tak spieprza - wreszcie bo pierwszy dzien masakra ryczal jak wode zobaczyl jak piasek poczul a dzis juz i kapiel w morzu i jedzenie piasku wczoraj.. opalilo nas troszke, ale pogoda dziwna rano po 7 burze , grad, pozniej slonce zaraz chmury, pozniej deszcz heh, zobaczymy..
ale doscyc narzekania
jem rybki swieze morskie sa pyszne
buziaki i nie czytam nic a nic bo nie mam kiedy wybaczcie
ps- od razu na plazy widac ktora rodzila a ktora nie, nawet jakby trenowaly nie wiadomo ile, heh no coz.. ja sie czuje jak wieloryb i jest coraz gorzej z akceptacja ..
mialam wrzucic zdj na grupe ale nie mam czasu na to ladowanie na tych serwerach

daje tu z 2 dnia, wybralismy sie o 8 godz na plaze..w pokoju bylo z 30 stop..no coz..rozczarowanie jak nad morzem z 20 max i wiatr

to nie cieple kraje hehehe
Zobacz załącznik 493280