gaja23
multimama '02 '06 '10
dORKA TO WY LAPTOPA BIERZECIE??? Ja specjalnie kazałam zostawić w domu, żeby mózgi nam od tego kompa i neta odpoczęły
Mój T. oczywiście jęczał potem że mogliśmy wziąć ale mi np. w ogóle go nie brakowało i przynajmniej chłop się nami zajmował a nie koczowaniem na necie
Jakoś jak nie mam komputera koło siebie to wcale za nim nie tęsknię
My jutro nad jeziorko pewnie pojedziemy aczkolwiek jak pomyślę o tej halastrze całej na plaży to mi się odechciewa, jakoś już mnie tak nie ciągnie jak poprzednie lata na plażę - matko normalnie chora się jakaś zrobiłam jak nie ja.
A co do tej mej bakterii to pójdę do lekarza i powinna podać mi antybiotyk plus bloker na to dziadostwo a nie dietą mnie leczyć bo to tylko antybiotykiem i blokerem sie wyleczy niczym innym - no zobaczymy. Mam nadzieję, że nie machnie ręką jak poprzednio na to wszystko
Mój T. oczywiście jęczał potem że mogliśmy wziąć ale mi np. w ogóle go nie brakowało i przynajmniej chłop się nami zajmował a nie koczowaniem na necie
Jakoś jak nie mam komputera koło siebie to wcale za nim nie tęsknię
My jutro nad jeziorko pewnie pojedziemy aczkolwiek jak pomyślę o tej halastrze całej na plaży to mi się odechciewa, jakoś już mnie tak nie ciągnie jak poprzednie lata na plażę - matko normalnie chora się jakaś zrobiłam jak nie ja.
A co do tej mej bakterii to pójdę do lekarza i powinna podać mi antybiotyk plus bloker na to dziadostwo a nie dietą mnie leczyć bo to tylko antybiotykiem i blokerem sie wyleczy niczym innym - no zobaczymy. Mam nadzieję, że nie machnie ręką jak poprzednio na to wszystko

i będzie wszystko gotowe na wyjazd
Poszukam tego sklepu u nas.
a jeszcze parawan, kosmetyczka,buty maaasakra!! Nie wiem jak bym się miała spakować np autobusem albo samolotem heh...
a i tak pełno go lata jak zaświeci słońce.
wzięłam wapno i zyrtec i pomogło troszkę no i dzisiaj ni widu ni słychu po plamach.Niewiem co mnie mogło tak uczulić nie jadłam nic nowego wypiłam wieczorkiem jedno piwo normalne ale niewiem czy piwo uczula
.