reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dORKA TO WY LAPTOPA BIERZECIE??? Ja specjalnie kazałam zostawić w domu, żeby mózgi nam od tego kompa i neta odpoczęły:tak: Mój T. oczywiście jęczał potem że mogliśmy wziąć ale mi np. w ogóle go nie brakowało i przynajmniej chłop się nami zajmował a nie koczowaniem na necie:-p Jakoś jak nie mam komputera koło siebie to wcale za nim nie tęsknię:laugh2:

My jutro nad jeziorko pewnie pojedziemy aczkolwiek jak pomyślę o tej halastrze całej na plaży to mi się odechciewa, jakoś już mnie tak nie ciągnie jak poprzednie lata na plażę - matko normalnie chora się jakaś zrobiłam jak nie ja.

A co do tej mej bakterii to pójdę do lekarza i powinna podać mi antybiotyk plus bloker na to dziadostwo a nie dietą mnie leczyć bo to tylko antybiotykiem i blokerem sie wyleczy niczym innym - no zobaczymy. Mam nadzieję, że nie machnie ręką jak poprzednio na to wszystko:confused2:

reklama
Gaja tak bierzemy, P ma taka prace, że lepiej kontrolować wszystko a trwa to dosłowie ułamki sekund.. ja też biorę, no jakoś nie wyobrażam sobie 2 tygodni bez techniki :P :P

Jolek daj znać jak te ogórki :D

my już spakowaniu, prócz szmat małego bo to jutro :P P pojechał auto umyć a ja siedze.. jeszcze setne pranie włącze z 2 bluzkami :-D i będzie wszystko gotowe na wyjazd:tak:

także jakbym już nie wpadła a bardzo to prawdopodobne to życzę tym które sie teraz urlopują miłego urlopu i proszę o && za trase, bo 1 raz tak jedziemy daleko sami autem, a jedziemy przez Wrocław-Zielona Góre i dalej w góre prosto to tak Ala dla uściślenia :tak::tak::tak: oby obyło się bez awarii czyt. darcie ryjka.. na autostradzie bo żreć :P kompletnie nie wiem jak to rozwiązać, budzimy małego w środku nocy i jedziemy czy dac mu wtedy jeśc czy czekac do pory kiedy je czy czekać na alarm..eh.

Hej Laski ;-) wpadam jak zwykle wieczorem. Położyłam Olka spać bo Jasio ze swoją kuzynką (córką mojej Sis) śpią u babci i dziadka. Znowu :-D a ja rano sprzatałam i prałam potem byłam po pare rzeczy na wyjazd u mamy potem malowałam płot (znowu) no i teraz mam zamiar prasowac i powoli się pakowac bo nie mam jeszcze nic heh :-D:-D.

Mateuszkowa no my też będziemy jeść zupki chińskie :-D:-D damy rade. Musimy... A co do laptopów to każdy bierze swój ? :-) a co do kaca to dobrze że go nie było :))

Gaja a może będzie fajnie nad jeziorkiem? ;-) Musisz myślec pozytywnie i tak musi być. A co do lekarza to kiedy się wybierasz? Mam nadzieje że tym razem tego nie zbagatelizuje. A skąd ten test miałaś? :>

Jolek najgorszy pierwszy raz (ze słoikami) z każdym rokiem chyba będzie łatwiej :-).

Mateuszkowa a numer telefonu dla mnie? :-D No my jedziemy na Gorzów nie wiem czy tak samo i wyjeżdżamy o 1 w nocy. Ale to jutro prawda? :-D:-D Napiszesz coś z wczasów do nas ? :-D:-D powodzenia nie kłócicie się :-):-)

Ala mój mąż ma służbowy laptop .. więc sama rozumiesz.. oczywiście nikt tego nie nadużywa w firmie bo urlop to świętośc, ale..ale lepiej miec na wszystko oko:tak: no i tak ja korzystam na naszym a P na służbowym :-D jedziemy tak:
kraków-katowice-opole-wrocław-zielona góra-gorzów wlkp.-szczecin - i przez kamień pomorsk. ( oczywiście nie strikte prze te duże miasta tylko jakos obok :P ) jutro, jutro :d w zasadzie pojutrze :D
myśle, że sie odezwe ale nie wiem kiedy :D

Mateuszkowa no to jedziemy tak samo :-D:-D będe wypatrywać Twojego auta :-):-) my wyjeżdżamy o 3. A numeru mi Małpa nie podała :cool::-p:-p:-p.

Olisia jasne zapraszamy :-D tutaj naprawde jest łatwiej się odchudzać. :-D Napisz coś o sobie ;) ćwiczysz? Jaką dietę stosujesz? Ile masz wzrostu? Widze że nie dawno urodziłaś a karmisz? ;)

Jestem i ja...Ogórki zaraz będę kończyć robić i gotować a w międzyczasie prasowanie mnie czeka:/

Gaja na co ten test zamówiłaś???Doczytała.I co wizyta u lekarza Cię czeka i Gastroskopia pewnie:/
Ja nie mam dywanu a widzę jak się kurz zbiera na podłodze i meblach. Sprzątam i myję codziennie.

Alusia to kuzyn szybko się Wam określił że nie jedzie :eek: Poszukam tego sklepu u nas.
Rozumiem,że 400zł ale bez płacenia za kwaterę tak??

Mateuszkowa ale końcówka @ już chyba nie jest obfita. U mnie najgorsze pierwsze trzy dni a potem tak jakby jej nie było:)
Kciuki za udaną podróż i szerokiej drogi życzę&&&&&
Co do ogórków to ta wczorajsza sałatka wyszła pyszna. Dziś próbowaliśmy bo mi się słoik nie zamknął.Nie wiem jak ta dzisiejsza wyjdzie , jutro się okaże:)

Olisia witaj, zapraszamy do naszego grona:)

Kurde gardło coś mnie boli i gnaciory, czuję że coś mnie rozkłada:(

Dzień dobry :*
Ja już od rana pakowanie pełną parą bo do 15 chce miec wszystko spakowane nawet do auta a potem poświęcę się moim chłopakom :-) dwie osoby a już mam 3 torby :wściekła/y: a jeszcze parawan, kosmetyczka,buty maaasakra!! Nie wiem jak bym się miała spakować np autobusem albo samolotem heh...

Jolek kwatere mamy już opłaconą i na paliwo też odłożone. 400zł na "przyjemności" :-) ja prasowania mam dzisiaj ciąg dalszy a nienawidze heh ... no i zdrówka ;))

Gaja a gdzie ty jesteś? Zawsze byłaś przede mną ;-).

Miłego dnia ;* odezwe się jeszcze a potem będe pisać z telefonu bo my laptopa nie bierzemy znaczy laptopa tak ale nie ma netu :-D bo mojemu się skończył a ja się swoim nie podzielę bo musze do Was pisać :*
Aaaa i czy nie głupio że dzisiaj przy niedzieli pranie jesio powiesze?

Witajcie! moge do was dołaczyc? Przyjmiecie mnie do grona odchudzajacych sie....bo samemu to brak motywacji.

witaj,
szybko zaczynasz przygodę z odchudzaniem, napisz cos więcej ile masz lat, skąd pochodzisz, ile ważyłaś przed ciążą, jaki masz wzrost? To tak z czystej ciekawości :)

Ala , jolek test jest dostępny w aptece za 25 zł, niby bakterię helicobacter ma spora część ludzi ale jeśli nie wywołuje skutków niepożądanych to nikt o niej nie wie, ja podejrzewałam, że to ona jest winowajcą mych boleści żołądka i zapewne sie nie myliłam. W pn sie zapiszę do lekarki i pójdę do niej z testem:tak:

jolek ty codzień te kurze sprzątasz? - podziwiam ja za leniwa jestem u nas co 2 dzień:sorry2: a i tak pełno go lata jak zaświeci słońce.

Ala nie przejmuj się Dorka mi też nr nie dała jak byłam na wczasach, bo pisałam do niej na pw:-p
Co do prania to ja wieszam w niedzielę, przecież to nie ciężka praca, kiedys owszem na tarze albo we frani się prało ale teraz? Nie popadajmy w paranoję:laugh2:

reklama
Hejka:-)
Jestem i ja niestety wczoraj jak to zwykle przy sobocie byliśmy na wsi a potem u znajomych na małym co nie co:-).
A co najlepsze wstałam rano cała w dziwnych plamach z uczuciem duszności.Te plamy normalnie tak mnie paliły i swędziały że szok:baffled:wzięłam wapno i zyrtec i pomogło troszkę no i dzisiaj ni widu ni słychu po plamach.Niewiem co mnie mogło tak uczulić nie jadłam nic nowego wypiłam wieczorkiem jedno piwo normalne ale niewiem czy piwo uczula:dry:.

Alusia nie przejmu sie praniem w niedzielę ja tam zawsze wieszam właśnie zaraz idę bo mi się w nocy wyprało heh mam w nosie co sobie ludzie pomyslą mam male dziecko a cały tydzień lało to gdzie to suszyć heh
A co wyjazdu to jak masz zamiara żywić się zupkami to powinno Wam wystarczyć pieniązków my najwięcej wydawalismy na jedzenie, lody i właśnie przyjemności dla dzieci a Wy jedzie sami to napewno dacie radę:-)No i oczywiście odzywaj się z tel heh
Jolek to robota Ci się normalnie w rękach pali heh o tej porze to ja marzę już tylko o łózku :tak:. A co do choróbska to ja mam już normalnie dośc ciągle coś łapie chyba przez ten antybiotyk , a zresztą muszę sobie kupić jakieś witamny bo ciągle jestem zmęczona budzę się zmęczona wstaję zmączona masakra. Zdrówka:-).

Gaja dobrze że wiesz co Ci dolega.Fajnie że jedzieice nad jeziorko my może tez chociaż z moim malym to masakra znowu będzie wszędzie latał i uciekal jak sobie o tym pomyślę to mi się odechciewa ale wolę jak się wylata bo potem w domu trochę spokoju.A twój pisałaś że na plaży w wózku siedział a nad jeziorkiem podobnie? Ja to bym tak chciala marzenia haha

Mateuszkowa no to szerkokiej drogi obyście dojechali bez problemu:-)No i jak bierzesz komp to skrobnij cosik czasem:tak:

Olisia witaj napisz coś o sobie:-)

Edysiek pewnie niedługo z urlpu wróci heh a Kropeczka już wyjechała czy jeszcze nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry