dzień dobry
pada, pada, pada

Gaja no to zapowiada się pracowity dzień, co ? może Maks zatęsknił za wygodnym łózkiem ?

a nie chcecie nad te jeziora chodzić mimo ich marudzenia?

ja chyba bym poszła, pojęczą ale sie wymęczą, ja takich atrakcji nie mam, są baseny ale to już trzeba autem jechać z takim maluchem, po zatym tyle ludzi, że nie wiem czy to dla Mateusza byłoby odpowiednie - w sensie, że syf w wodzie
Edysiek trudne rozmowy przed Tobą

no nic trzeba będzie przez to przebrnąć

kolorek pokaże jak będę mieć foto, robiłam taki jak ostatnio ale wyszedł znacznie ciemniejszy! jeszcze takiego nie miałam! toż to prawie brąz dla mnie

ciuszków pozbywam się wszystkich tych, których się da, nie chce tego trzymać w domu bo najzwyczajniej nie mam miejsca, a jak będzie jakieś dzidzi kiedyś tam to skompletuje mu wyprawkę, w końcu teraz wiem co i jak
Ala brawo! sukces za sukcesem ! :-) jagody ja bym albo zamroziła takie jak są albo bym zrobiła na słodko do słoiczków, co do fryzjera to jak na Kraków ja nie płace dużo, narzeczona brata chodzi obok i za samo ścięcie i farbe płaci 200 zł na krótkich włosach

jak robiłam balejaże zamykałam się w 150-175 zł ..

a farbowanie w domu blondu wyszło jak wyszło, jak ktoś ma ciemne włosy i farbuje na swoje albo od lat ten sam kolor to oczywiście , że woli w ten sposób, dopóki sobie nie schrzani koloru a wtedy fryzjer jest ratunkiem.
Editek to u Ciebie taka pogoda jak u mnie

ja ostatnio pojechała do MC Donalda na śniadanie..

czaisz to ?? specjalnie, pojechaliśmy i po 2 bułki tostowe grrr..ale już wiem, że to syf, autko wystawialiśmy wszędzie - gumtree, tablica, otomoto czy automoto, allegro, na samochodzie musowo, najwięcej dzwonili ludzie " z kartki" ale w końcu facet kupił, który znalazł w necie.