reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka:-)
witam się z ranka mega wypoczęta i wyspana bo wczoraj zostwiliśmy dzieci u teściowej na noc i poszlismy ze znajomymi na piwko. Miałam troche stresa bo wiadomo maly jeszcze nie spała poza domem ale teściowa dzwoniła ze zasnął i nie było problemu.Zaraz po nich pojedziemy heh juz dawno się normalnie nie wyspałam do 9 :-).

Edysiek, Kropeczko ja teeż właśnie jestem na etapie kupowania wyprawki książki i zeszyty już mam jeszcze tylko reszta no i włąśnie strój na wf:baffled: muszę kupić chyba 5 białych koszulek. Jakieś ubrania nowe i buty nawet mi sie mysleć nie chce.
Gaja fajna rodzinka a Maksiu to spory chlopczyk mój to chuchro takie teraz jeszcze schudł masakra.

reklama
Dziewczyny czy ja wiem czy wyglądam jak siostra? Ale miłe to co piszecie, mój T. też mówi, że im starsza tym ładniejsza no ale może chce mnie połechtać:tak:A Miłosz tylko jedną pamiątkę sobie kupił - książkę "wozy bojowe III Rzeszy na frontach II Wojny Światowej":eek: No cóż choć coś go interesuje:-p

Zaraz uciekam do mamy na obiadek, później się odezwę ;-)

hej kochane

Iza ups, nie wiedziałam, że tak szalejesz na codzień:-Du mnie - zakupy, księgarnia? wszystko z małym:eek: fryzjer? mąż zostaje z nim.. wolny wieczór jeśli jest - moja mama zostaje jak śpi..tak jak dziś, czasem jej podrzucę małego na 2-3 godz, nic więcej, zresztą jak zadzwoniłam wczoraj z prośbo-pytaniem czy zostanie jednak w niedziele a nie w sobotę to zrobiła wielkie oczy przez telefon, że może w ogóle nie zostanie i co wtedy ? :eek:powiedziałam, jej to spytaj mnie to ci odpowiem.. a ona na to, "no co ? przecież sie nie obrazisz.." dziwna jest.
zresztą powiedziała mi już dawno temu, że ona jest babcia weekendową, i zostawanie na codzień w tyg. jest jej nie na ręke bo jest ZMĘCZONA , wzięłam sobie to bardzo do siebie..jak i to jej ciągle gadanie, że ona i ojciec nie mieli do pomocy nikogo i wszystko robili sami - zaczęłam robić tak samo.. super, że wypad na basen udany :D pluskałaś się więc ? :D
Gaja super, że jesteś ! Twój Maks jest wyborny! ż eby Mateo też sie tak nudził! pragnę tego :D super, że wyjazd udany i gratulacje ze spadku wagi :-) świetnie wyglądasz na zdjęciu tak..młodo i świeżo :-) do Ciebie to chyba TYLKO Miłosz podobny ;-)
Jolek kupilam medalik ( sam - oj jak mi z tym źle :( ) i obrazek "Aniołka" srebrny z tyłu tabliczka z grawerem + szatka,świeca zamknęlam się w całości prawie 500 zł wieć starczy, żadnej kasy już nie dokładam. i &&& za wizyte mamy, może nie będzie tak źle?
Edytko 110 słoików? wowwwww!
Ala pociesz się, że u mnie też pada :/ jest zimno, mokro, mgliście z rana..cudna jesień:-D
Editek czyli teraz wypady będa cześciej ? :D

Dorka tak naprawdę to me dzieci wymieszane są aczkolwiek ponoć Miłosz właśnie w moją rodzinę się wdał, kolor oczu tylko po tacie ma:tak: On bardziej do mojego taty podobny i z postury i z chodu:-D

Wy tu piszecie o pogodzie u nas w miarę nawet jest, chmury-słonko-chmury-słonko itd. Ale ewidentnie to sierpniowych zapowiadanych upałów nie przypomina:confused2:

Jutro wracam do ćwiczeń, dziś kawałek spory placka ze śliwkami u mamy zjadłam ale pyszny był i nawet żalu nie odczuwam:-p

Editek no właśnie już trzeba będzie na jesień trochę nowych ciuchów kupić i jakieś buty i na pewno spodnie, bo powyrastała :szok:
Fajnie, że udało się zrelaksować :-)

Mateuszkowa ja niby mogę zawsze z teściową Angelę zostawić, ale raczej tego nie robię. Za to z drugą wnuczką zostaje ciągle, jej rodzice nie widzą problemu i zostawiają ja ciągle. A potem teściowa twierdzi, że ona z naszymi :crazy: dziećmi ciągle siedziała i jakie to one niedobre :crazy:.

Gaja i co myślisz na temat powiększenia grupy :ninja2:

A ja właśnie sobie siedzę i delektuję się winkiem
Całą niedzielę przesiedzieliśmy w domu, chcieliśmy na rowery iść, ale moja maruda dzisiaj samą siebie przechodziła, od rana cos jej nie pasowało i tylko dziamgała :no: To i ja z K. nabuzowani i bez spięć się nie obeszło.
A jej się nudzi, bo kuzynki nie ma i nie ma się z kim bawić.

om jestem, pogrzeszyłam dziś oj tak:-p No cóż widać mam kryzysik ale co tam od jutra znów ćwiczonka i dietka:tak:

Na grupie wpisałam swe zdanie;-)

Acha i dodaję nowy temat ze zdjęciami o innej tematyce niż dietowa, możemy wstawiać dzieciaczki, wakacyjne i inne ok?

Witam :-)
U nas od rana słoneczko świeci, to idę pranie powiesić. I zaraz za coś się biorę.
Jutro wyjeżdżamy pod namiot, postaram się wyjść trochę szybciej z pracy. To muszę co nie co posprzątać, bo nie będzie nas do niedzieli. A jutro rano muszę co nieco popakować.

dzień dobry!
mój Mateo jeszcze śpi! :-D:-D:-D:-D cudne słoneczko to i męża trzeba było zbałamucić - od razu się chce :-D:-D
jestem pełna optymizmu pomimo prawie pustego konta..a wakacje przed nami, no cóż.. za to mam ładniutkie buty - czerwone tenisówki :-D:-D wyprzedaż była:-D

Gaja wątek b.,fajny :-) i proszę nie katuj się już tak, to aż nie przyzwoite.
Edysiek udanego wyjazdu i...pogody! oby obyło się bez deszczów :-) wchodziłaś wczoraj w role kuzynki Angeli ?;-) w co teraz dzieci sie bawią? w sklep ? ;-)

Hej Laski :* :)) dzisiaj wyjątkowo długo spaliśmy bo do 8 prawie więc jestem wyspana :-D właśnie doszłam do wniosku zę za tydzień urloooop :-):-) no i wczoraj się dowiedziałam że jedzie z nami kuzyn mojego męża z dziewczyną :tak: mam nadzieje że nie będzie źle :))
A dzisiaj znowu na 19 ide na Fat burning :)) już nie moge się doczekać !!

Edysiek no to super że jedziecie pod namiot. Ja mam brzydką pogode znaczy może nie, zimno jest strasznie bo 12 stopni :wściekła/y:.

Gaja wątek super :tak: a i nie szaleje znowu z tą dietą bo całe życie nie można być na diecie :tak:

Mateuszkowa pochwal się tenisówkami :-D ja musze jeszcze dzisiaj skoczyć sobie kupić jakiś sweterek bo co jak będzie zimno? :> Może znajde jakieś na wyprzedaży bo mam tylko 50zł :))

reklama
Witam się:-)
Sorki że wczoraj napisałam tylko do niektórych ale mąz stał za plecami a nie lubię jak mi czyta co piszę heh.
U mnie zimno 13 stopni i deszcz ale nie narzekam po tych upalach to super odmiana heh.

Mateuszkowa jakby sie dało to bysmy wychodzili co weekend ale nie chcemy nadużywać dobroci teściowej hihi bo chcemy jechać we wrzesniu sami na 3 dni do Zakopca a tak to mogłaby byc strasznie zmęczona i nie chciałaby z dziecmi zostać heheh

Edysiek fajnie Wam my może pojedzimy w piatek jak bezie ppogoda bo i u nas noce zimne, a co do zakupów to kupiłam mu wczoraj 5 koszulek białych na wf i 80 zł w sumie mogłam mniej ale nie będę ciągle prać heheh Została mi prawie cała jego garderoba do wymiany tak rosnie szybko że wszystko za krótkie masakra z tymi dziećmi heh

Alusia napewno coś znajdziesz ja ostatnio tez kupiłam kilka rzeczy po przecenie właśnie heh a terz szukam jakiejś wiatróweczki cienkiej bo ciagle w skórze chodzę heh widzę że ćwiczenia cię wciagnęły fajnie :) ja idę od września z koleznka na zwykły aerobik w tamtym roku tez chodzilam ale odechcialo nam się ale teraz mam motywację bo z a rok slub szwagra to trzeba sie pokazac heh

Gaja a jakie Ty te brzuszki robisz?

A ja chyba wreszcie dojrzałam do diety bo tak ciągle sobie odpuszczałam a to to a to tamto a teraz trzymam się ściśle bo rok mi znowu ucieknie o dalej do wesela będe najgrubszą osobom na ślubie heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry