Hejka:-)
witam się z ranka mega wypoczęta i wyspana bo wczoraj zostwiliśmy dzieci u teściowej na noc i poszlismy ze znajomymi na piwko. Miałam troche stresa bo wiadomo maly jeszcze nie spała poza domem ale teściowa dzwoniła ze zasnął i nie było problemu.Zaraz po nich pojedziemy heh juz dawno się normalnie nie wyspałam do 9 :-).
Edysiek, Kropeczko ja teeż właśnie jestem na etapie kupowania wyprawki książki i zeszyty już mam jeszcze tylko reszta no i włąśnie strój na wf
muszę kupić chyba 5 białych koszulek. Jakieś ubrania nowe i buty nawet mi sie mysleć nie chce.
Gaja fajna rodzinka a Maksiu to spory chlopczyk mój to chuchro takie teraz jeszcze schudł masakra.
witam się z ranka mega wypoczęta i wyspana bo wczoraj zostwiliśmy dzieci u teściowej na noc i poszlismy ze znajomymi na piwko. Miałam troche stresa bo wiadomo maly jeszcze nie spała poza domem ale teściowa dzwoniła ze zasnął i nie było problemu.Zaraz po nich pojedziemy heh juz dawno się normalnie nie wyspałam do 9 :-).
Edysiek, Kropeczko ja teeż właśnie jestem na etapie kupowania wyprawki książki i zeszyty już mam jeszcze tylko reszta no i włąśnie strój na wf
muszę kupić chyba 5 białych koszulek. Jakieś ubrania nowe i buty nawet mi sie mysleć nie chce.Gaja fajna rodzinka a Maksiu to spory chlopczyk mój to chuchro takie teraz jeszcze schudł masakra.
A Miłosz tylko jedną pamiątkę sobie kupił - książkę "wozy bojowe III Rzeszy na frontach II Wojny Światowej"
No cóż choć coś go interesuje
u mnie - zakupy, księgarnia? wszystko z małym
dziećmi ciągle siedziała i jakie to one niedobre

To i ja z K. nabuzowani i bez spięć się nie obeszło.
.