Edysiek
odkrywca
Alusia ale walnęłaś posta giganta
Super, że ćwiczenia Ci się podobają. I na pewno tyle ćwiczeń wystarczy, jak jeszcze dojdą do tego brzuszki to już będzie naprawdę dużo.
A co do jedzenia to potrzeba silnej woli, zwłaszcza do słodyczy
. Ja tak mam, że jak nie jem to nie jem wcale i jakoś mnie nie ciągnie. Ale jak zacznę to już codziennie mi się chce słodkiego. Teraz jestem na tym drugim etapie
Z przetworami to sama nie wiem, samych warzywnych mam 110 słoików
Zrobiłam porządki w piwnicy i już niemal nie mam miejsca. Ale znając mnie pewnie jeszcze coś tam zrobię.
Kropeczka to prawda, że większość lekarzy ma układy z koncernami farmaceutycznymi. I tak można zauważyć zależność, że dany lekarz przepisuje leki tylko danej firmy. I to niekoniecznie tanie. Dobrze, że istnieją zamienniki. Tylko nie zawsze w aptece je dadzą, ja na szczęście mam aptekę, w której nie ma z tym problemu.
Mateuszkowa no może i piękne, na szczęście istnieją pusch upy ;-)
Jolek ostatnio malowaliśmy na biało, bo tam był świeży tynk położony. Teraz przyszła pora na kolor.
Farbę kupiliśmy i nawet mniej więcej taka jak chciałam, soczysta zieleń, takie zielone jabłuszko choć nazywa się liść klonu
I już raz pomalowaliśmy.
Teraz jeszcze panele trzeba kupić, ale to już za miesiąc bo w tym nie wyrobimy.
Gaja super, że udało się wypocząć i schudnąć
I pogoda była taka jak chciałaś, nie gorąco i bez deszczu.
Mąż pojechał na ryby a dokładnie na suma. I zostałyśmy same z Angelą.
Super, że ćwiczenia Ci się podobają. I na pewno tyle ćwiczeń wystarczy, jak jeszcze dojdą do tego brzuszki to już będzie naprawdę dużo.
A co do jedzenia to potrzeba silnej woli, zwłaszcza do słodyczy
. Ja tak mam, że jak nie jem to nie jem wcale i jakoś mnie nie ciągnie. Ale jak zacznę to już codziennie mi się chce słodkiego. Teraz jestem na tym drugim etapie
Z przetworami to sama nie wiem, samych warzywnych mam 110 słoików
Zrobiłam porządki w piwnicy i już niemal nie mam miejsca. Ale znając mnie pewnie jeszcze coś tam zrobię. Kropeczka to prawda, że większość lekarzy ma układy z koncernami farmaceutycznymi. I tak można zauważyć zależność, że dany lekarz przepisuje leki tylko danej firmy. I to niekoniecznie tanie. Dobrze, że istnieją zamienniki. Tylko nie zawsze w aptece je dadzą, ja na szczęście mam aptekę, w której nie ma z tym problemu.
Mateuszkowa no może i piękne, na szczęście istnieją pusch upy ;-)
Jolek ostatnio malowaliśmy na biało, bo tam był świeży tynk położony. Teraz przyszła pora na kolor.
Farbę kupiliśmy i nawet mniej więcej taka jak chciałam, soczysta zieleń, takie zielone jabłuszko choć nazywa się liść klonu
I już raz pomalowaliśmy. Teraz jeszcze panele trzeba kupić, ale to już za miesiąc bo w tym nie wyrobimy.
Gaja super, że udało się wypocząć i schudnąć
I pogoda była taka jak chciałaś, nie gorąco i bez deszczu.
Mąż pojechał na ryby a dokładnie na suma. I zostałyśmy same z Angelą.
Na razie mi odpowiada, po pierwszym malowaniu jest ok 
Kawa z mlekiem 6 zł - ocipieli, z bratową poszłyśmy na latte 12 zł
Bo oczywiście to ja robiłam a mój T. nie kwapił się wcale do tego

ja już się martwię ile my wydamy ;-).