reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

GDZIE WY TEN UPAŁ MACIE? u NAS ZIMNO I PADA CAŁY CZAS:confused::baffled:
Siedzimy więc w domku a Maks sie obudził i na dekielek go ciśnie z lekka,chodzi i wyje:baffled:

Do tego ja mam brak sił witalnych i ciągle myślę o czymś słodkim czego w domu nie mam ale chęć straszna mnie naszła:zawstydzona/y:

reklama
Gaja no upały miały być do końca miesiąca,ale chyba ktoś się pomylił z określeniem miejsca.:wściekła/y: U nas też pada od ponad godziny:(

A my wlasnie wróciliśmy ze spacerku,łooo matko ale upał piekarnik niezły teraz mam na termometrze 36 stopni a w południe to ponad 40 było:szok:. Za to że wczoeraj nic oprócz spodni sobie nie kupiłam to dzisiaj nadrobiłam byłam w reserved i kupiłam sobie 3 bluzki fajne i chciałam jeszcze spódniczkę jeansową ale była ze strasznie grubego jeansu i tak się w niej dziwnie czułam ale ogolnie była fajna z podwyższonym stanem coby mi sadełko zakryła hihihi:tak:
A do mnie jak zwykle cos się przypałętało i niewiem czy mam zapalenie pęcherza czy jakąs bakterię
:wściekła/y: kupiłam narazie urofuraginum i wzięłam i jest troszkę lepiej a i kupilam sobie witaminy dla kobiet za 13 zł babka mi doradziła bo normalnie ciągle chodzę zmęczona a to niemożliwe żeby rano wstać zmęczonym zwłaszcza że "nic nie robię":happy2:.

Jolek
chyba moja wena na sprzątania Ciebie dopadła heh ja to zrobiłam przedwczoraj:-)
Gaja no jak jest deszcz to ja juz wogle niewiem co z moim dzieciem począć:baffled: lata, wspina się drze niesamowicie przy tym dlatego ja juz wole upał zawsze gdzies do cienia z nim wyjdę a jak nie to na wies jedziemy i tam sobie biega.

Editku zazdroszczę upału. u nas jak zaczęło lać to końca nie widać:(
Fajnie,że zakupy udane:) A gruby jeans dlatego że jesień i zimno będzie więc trza już ciepłe ciuchy kupować:tak:
Ja też sobie kupiłam ostatnio witaminki bo przy dietowaniu wskazany uzupełniacz:) Życzę zdrówka i oby problemy z pęcherzem szybko przeszły. Przyznaj się gdzie doopsko wypinałaś że pęcherz przeziębiłaś ;-):-p:-D

Witam
biggrin.gif

Ja córcią jestem u moich rodziców, bo w moim mieście odbywa się Bolesławieckie Święto Ceramiki.
Dzisiaj byłyśmy na ceramicznej paradzie a jutro idziemy na Paradę Glinoludów. Pogoda trochę nie tego, deszcz padał i za długo nie byliśmy. Nawet córcia karuzeli nie zdążyła zaliczyć.
Wrzucam kilka zdjęć, jutro może dojdzie jeszcze kilka.

Editku nie ładnie oj nie ładnie:):-p

Edyśku
super imprezkę macie...U nas nici z takich atrakcji. Kiedyś koncerty na skwerze były a teraz jak coś robią to wsio płatne:(

He he w końcu zaczęłam odróżniać Wasze nicki :-D:-D

Witam siem:-)
U nas wreszcie się ochłodziło tzn. teraz jest zachmurzone zobaczymy co ędzie dalej, ale i tak 25 stopni, a mielisy jechać nad jeziorko ale coż zadowolimy się wsią zwłaszcza że szwagier robi tam urodziny to będzie wesoło heheh

Edysiek fajna parada a ja myslałam że Ty pracowywowujesz i nic się nie odzywasz hehehe:-D
Gaja a Ty dzie żes jest już ósma:-)?
Jolek też masz taaakie wielkie te witaminki jak dla słonia? heh

jestem, jestem,
młody od 5.20 nie śpi ale ćwiczyłam potem śniadanko i T. okupuje kompa bo dziś w domu jest.

A u nas deszczowo i zimno, nic tylko spaaaać:-p

Edytka super parada, zawsze to cos dla oka dla dziecka u nas nic nie ma kompletnie w wakacje. Dzieci mają normalnie nudy bo miasto ma je gdzieś i nie myśli o tym aby cos zorganizować:no:

reklama
Witam :-)
Zaraz idziemy do miasta, mam nadzieję że nie będzie padać.
W sumie to mieliśmy jechać we trójkę, ale K. wczoraj stwierdził, że możemy sobie same pojechać, bo on nie będzie miał co tam robić. I dobrze, bo tak to byśmy byli 2 godz. i do domu, bo tak zawsze jest jak wszyscy jedziemy.
A tak i my z córcią sobie połazimy, pooglądamy i babcia z dziadkiem szczęśliwi :tak:
Do domu wrócimy dzisiaj wieczorem.

Gaja jak tam Ola, lepiej już ? Oby na niej się choróbsko skończyło.
Nas też pogoda nie rozpieszcza, choć powoli promyki słońca widać, to może nie będzie tak źle.

Editek musiałam się wyrwać z domu, bo jakiś podły nastrój miałam przez ten cały tydzień :baffled:
Fajnie, że udało się pokupować ciuszki.
Mi też by się jakieś witaminy przydały, bo ostatnio jestem ciągle dętka.
Oby ten pęcherz udało Ci się szybko wyleczyć.

Jolek
Święto Ceramiki jest co roku, bo tutaj jest pełno zakładów ceramicznych i przyjeżdżają wtedy ludzie z całej Polski. Choć w tym roku jakoś się nie popisali, bo nie ma fajnych koncertów, tzn, jakieś tam są ale nie dla mnie.
Fajnie, że już nas rozróżniasz :-)

Do góry