reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A co tu taka cisza :szok:
Dorzucam dzisiejszą foto - relację :-)
Najpierw Parada Glinoludów
a potem ja z córcią

Załączniki

• XVIII BŚC Bolesławiec 2012 226.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 226.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 42
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 261.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 261.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 44
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 302.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 302.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 41
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 334.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 334.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 52
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 344.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 344.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 38
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 163.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 163.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 37
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 169.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 169.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 35
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 427.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 427.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 35
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 147.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 147.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Hejka. Wczoraj mnie nie było bo gości miałam:)

Edyśku współczuję tym glinoludom się myć po tej paradzie:p
Widzę laski wymalowane i nawet pobyt w tropikach zaliczyły

Alusia już do domu?? Szybko Wam ten urlop zleciał i pogoda raczej nie dopisała:(

Gaja jak tam u Was ze zdrówkiem, mam nadzieję,że nikogo więcej wirus nie dopadł.

Editku moje witaminki takie standardowe, wielkości ibuprofenu

witam,
Olka już po chorobie od wczoraj śladu nie ma i jak na razie nikt inny nie choruje.
Ja dziśdzień lenia, nawet z domu jeszcze nie wyszłam, mamy na działkę jechać ale jakoś też mi sie nie chce w te komary i osy:dry:

jolek ja łykam dla kobiet ten falvit ale czy lepiej się czuję - zdecydowanie nie:-p

Gaja i oby już wirus zniknął na dobre. Ja łykam vitaminer. Falvit w ciąży łykałam. U nas deszcz i burza. Przed tym było słońce i udało nam się spacerek zaliczyć. Pod samym domem nas deszcz złapał:)

dziewczyny znów sie gorzej czuję cały dzień mi słabo, kręci mi się w głowie i mdli :/ W ramach wysiłku dziś szamotaliśmy się z T. jak dzieciaki, które silniejsze i potem nagle jak mnie złapało coś to cały pokój mi wirował, dobrze że leżałam bo bym padła na bank, przez ok 30 minut nie mogłam ruszać głową bo cały pokój wirował:dry: Nie ma bata jutro z rana ubieram Maksa i lecę do laboratorium krew sobie zrobić czy to nie anemia:-(

No właśnie Gaja miałam pytać czy Ty sobie robiłaś ostatnio te badania czy nie! Mam nadzieję,że już teraz tego nie zlekceważysz!

witam,
no i miałam iść do lab a tu wieje jak w kieleckim poczekam na jutro może z rana lepiej będzie bo nie chcę Maksa wyciągać na taką zawieję:dry:

Witam :-)
To już ostatni tydzień wakacji, a dla mnie ostatni tydzień kiedy mogę się wyspać. Jak się zacznie szkoła, to będę musiała wstawać przed 7. Dzisiaj tez do 7 spałam, ale nawet się wyspałam :tak:

Gaja a może to teraz na Ciebie przeszła choroba po dzieciach i stąd te objawy :confused: Ale badania porób.
Zdrówka życzę.
U nas dzisiaj pogoda piękna, słońce już od rana świeci.

Alusia napisz jak już się ogarniesz :-)
Mateuszkowa a jak u Was ? Mateusz pewnie już przywyknął.
Jolek ja tam bym wolała pod prawdziwymi palmami posiedzieć :-p
Editek ?

A gdzie pozostałe dziewczyny ?
Kropeczka wróciłaś z tych wczasów ?
Butterfly jak tam staranka ?
Jolita, Toxi ???????
Olisia, Kamila jak tam dieta ?

reklama
Hej Laski :* :*
Pisze już z domu bo wczoraj wróciliśmy dopiero po 20 bo po drodze wstąpiliśmy do rodziny do Jeleniej Góry no i tak jakoś zeszło heh. Przejechaliśmy wczoraj jakieś 900km więc sporo :-D
No ale urlop nam się udał w 100% było naprawde rewelacyjnie. Co do pogody to nie mieliśmy tylko praktycznie jeden dzień co padał deszcz to wybraliśmy się na wycieczkę do Kołobrzegu ale tak to codziennie było słoneczko przeplatane z chmurami ale było względnie ciepło.
Dwa razy byliśmy na plaży ale ja się ogolnie nie kąpałam bo mi ciągle było zimno heh :-D wszyscy chodzili porozbierani a ja w bluzie wiecznie bo zimno haha :-D:-D.
Kasy ogólnie nam wystarczyło ale wyskoczyły nam jeszcze kajaki i ten Kołobrzeg i musieliśmy dobrać z karty. Wróciliśmy to dzieciaki rzuciły nam się na szyje ale są tak rozbestwione że muszę je postawić do pionu ha ha :-):-) Jasio ogólnie od środy był u kuzyna swojego i wczoraj wrócił a Olo był z babcią.
Wszyscy zadowoleni i uśmiechnięci !! :-):-).

Co do wagi to przed wyjazdem ważyłam 65,2 a dzisiaj 65,5 więc nie jest źle :-):-) zaraz wstaawie zdjęcia na zamknięty i od dzisiaj do Was wracam :*

Gaja a Ty nie szukaj wymówiki tylko do lekarza !!

Do góry