gaja23
multimama '02 '06 '10
witam,
a u mnie z wagą koszmar, nic w dół od 4 dni nie chce iść ani o gram :/ Nie wiem co jest, dieta na poziomie 1200 kcal, ćwiczenia a ta cholera sobie stoi i wsio ma gdzieś - nie rozumiem tego totalnie bo mam co zrzucić a to nie i walczy z tym oddaniem tych kg jak może ten cholerny organizm
a u mnie z wagą koszmar, nic w dół od 4 dni nie chce iść ani o gram :/ Nie wiem co jest, dieta na poziomie 1200 kcal, ćwiczenia a ta cholera sobie stoi i wsio ma gdzieś - nie rozumiem tego totalnie bo mam co zrzucić a to nie i walczy z tym oddaniem tych kg jak może ten cholerny organizm

Tylko czeka się na wypłatę, ja właśnie mam chyba ze 30 zł w portfelu i czekam do ostatniego
jak sie uda załatwić. No i jestem w kropce, bo zależy mi na tym żeby być. Co prawda wesel nie lubię i nie chodzimy, ale tu będzie tylko przyjęcie, a w dodatku to naprawdę nasi przyjaciele i to obydwoje. Tyle że nie damy rady z kasą, bo w maju komunia. Mam tylko cichą nadzieję, że jednak tak szybko tego nie załatwią i jakoś damy radę ;-)
Jakoś ciężko mi te ćwiczenia idą, no ale chyba muszę się przemóc i nie dać się
Ciekawe jak będzie jutro.
.
a potem mój P. się ze mnie śmieje.