reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Haluuusien ........ :crazy: tak z nerwem od poczatku...bo co zabiore sie za naskrobanie paru zdan to mi zaraz mloda zaczyna mranczyc...:wściekła/y: i sie skupic nie moge wtedy ...i nie pisze :-p

No ale teraz napisze jednak bo jestem ciekawa Mateuszkowa jak tam dajecie rade bez tego smoka??? Ja Wam sie zapomnialam pochwalic ale mloda bez smoczka dwa tygodnie juz!!!:-D I to tak bez mojego udzialu sie stalo kurde,hehe tzn. tyle zrobilam,ze nic nie zrobilam czyli nie polecialam po nowego do sklepu... bo ugryzla smoczka i nie chciala go po prostu... troche mranczala pierwsze dni ale ze spaniem nie bylo najmniejszego problemu :szok: a ja myslalam,ze ona sie z nim nigdy nie rozstanie,bo od urodzenia byl z niej mega ssak.

Zdrowka dla wszystkich rozchorowanych.

To w Pl w koncu ida te 6-latki do szkoly?

Ale mam napad...zjadlam obiad,brzoskwinke,chrupki i teraz jeszcze wafelek :/ he,bo w koncu MOGE ;) przez te migdaly to i tak 2 kg. schudlam .

reklama
Jolit@ super, że smoka się pozbyliście :-)
Z tego co kojarzę, to od 2013 6 miały iść obowiązkowo do 1 klasy, ale jak to teraz już jest to nie wiem :eek:

To miałaś taką przymusową dietę ;-) a teraz nadrabiasz :-D

Ja sama chodzę i nie wiem co bym zjadła :confused: chodzę, podjadam a potem mnie muli :zawstydzona/y:

Edytko Miłosz tez w zerówce czytał:tak: Ale on w wieku 2 lat litery wszystkie znał:-D A u nas w pierwszej klasie śmieszne jest to, że obecne dzieci liter się uczą dopiero ale czytac maja umieć - aż absurdalne to:confused2: a wiem bo mojej szwagierki córka teraz poszła do szkoły i pani wymaga czytania mimo, że podstawa programowa to niby poznawanie liter dopiero.
I teraz jedne dzieci w zerówce poznaja inne po troszku i potem pójda do szkoły i zonk bo pani każe sie tekstu nauczyć czytać na ocenę:eek:

Jola dziś 3 nocka bez smoka, popołudniowe drzemki też.. zasypia tyle samo czasowo, jęczy troche no i zasysa pieluche :eek: jednak nie cały czas tylko po przebudzeniu albo tuż przed, brakuje mu .. jak będzie ciamkolił dalej i intensywniej to chyba coś będzie trzeba wymyślić.
Gaja współczuje, ale z 2 str, nie ma czegoś takiego jak higienistka ? ja pamiętam jak sie na każdej lekcji wymykało ,żeby skrócić swe męki :-D
Jolek oj Wy bidolki..może to zeby ?? oby .. u nas dziś już jesiennie czyli 13 stop. i deszcz..
Edytko jakoś dajemy rade, smok był tylko do usypiania wiec, mniejszy problem .. teraz trzeba jeszcze FERBA do kompletu :-D:-D

hej
no gdzie jesteście???
u nas cud miód sloneczko, zaraz idziemy na spacer pt " zmęcz dziecko co by usneło szybciej " chodzimy bez wózka na godzinne spacerki :tak::tak: a ja się nalatam za małym wiecej jakbym z 3 godziny spacerowala z wozkiem :-D niestety obżeram się - wczoraj bezy z masą , ciastka domowej roboty, palmiery ( wyszły mi boskie ), do tego czekolada i lody, waga na szczeście stoi w miejscu, ale wiem, że zaraz się to skończy :/ :/ z P dalej to samo, jestem tym potwornie zmęczona i nie chce Wam już smęcić, więc to ostatnie zdanie na ten temat :-D

JESTEM,
ĆWICZYŁAM JESZCZE CHODAKOWSKA PRZED SPACEREM MI ZOSTAŁA:-p
Dorka ja tez słodkie jem może nie objadam się ale jem i potrafię codziennie:-D A z P. nie zazdroszczę, może coś u niego w pracy się dzieje, że wyładowuje emocje w domu?????

Gaja.. ta.. awans i się w du.. przewraca chyba..
polecam film Uprowadzona 2 - super, efekty, kontynuacja Uprowadzonej
film akcji jak ktoś lubi

reklama
byłam wczoraj z tą łajzą

hehe nie ma to jak dobre określenie:-D:-D:-D

A ja wróciłam od mamy, Maks został u niej bo nie chciał w ogóle do domu, więc przyszłam sama bo Miłosz przecież w domu sam, trzeba obiad zrobić i musiałam Olke odebrać ale to sobie na spokojnie porobię w chałupie, zaraz podłogi pomyję i nie bedzie mi sie koło nóg pałętał:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry