reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej kobitki. Przepraszam za nieobecność ale nie miałam jakoś czasu przysiąść do kompa. Młody maruda i tylko na rączkach. Wczoraj popołudniu pojawiła się znowu temperatura,ale znikła po godzinie bez żadnych lekarstw. Do tego mnie dopadła masakryczna biegunka:( Teraz podejrzewam że to jakiś wirus u Igora temperatura a u mnie rozwolnienie. Dziś już jest ok. Pogoda zrobiła się piękna więc dziś byliśmy dwa razy na dworku:) Z u mowy z Netią jednak nici. Wczoraj pół dnia wisiałam na telefonie z jakimś tam kolesiem. Dotarł mój mail do nich i bardzo przejęty zadzwonił. Okazało się,że mają jakąś blokadę i z TV lipa. A umowa została anulowana ze względu na zły adres.
U mnie to tyle. Weny brak, mocy brak...nawet od trzech dni nie ćwiczę:(

reklama
witam,
pogoda cudna się zapowiada więc obiecałam Miłoszowi, że go odbiorę po szkole bo ma tylko 4 lekcje do tego czasu muszę poćwiczyć i ogarnąć chałupę:-p Bo wygląda jak noclegownia dla bezdomnych;-)

jolek współczuję choróbska, taka to pora raz zimno, raz ciepło i wirusów się mnoży - byle do pierwszych mrozów, brrrrrr:-D

Hej :* ja po wczorajszym dentyście spoko bo dostałam tylko skierowanie na zdjęcie zębów a potem skierowanie na chirurgiczne usunięcie ósemek. No i co do dentysty to ile Wy płacicie za kanałowe?

Mateuszkowa
a Ty jak tam :* przeżyłaś? ;> A to miałaś kanałowe leczenie? Ile płaciłaś? ;> A co do drugiego dziecka to jeśli tak bardzo chcesz i Was stać to się zdecyduj. Dasz rade :*** :**

Jolitk@ mi się nie chce okien myć ale musze bo firany mam już szare i świata nie widać hehe :-):-) ale to w przyszłym tygoodniu. Moj pójdzie do pracy Jasio do przedszkola, Olo do babci i będe miała spokoj :tak:.

Gaja a jak się dzisiaj czujesz? Pewnie masz nowe motywacje do ćwiczeń?? :)) Aaaaa widze już że zabrałaś się za sprzatanie :** .

Jolek byle choróbsko przeszło a potem już będzie tylko z górki :* powodzenia ;**

Edysiek a Twój nie lubię jeździć do Twoich ridziocow i Twoi nie mają zastrzeżeń?? Ja ostatnio zadzwoniłam do mamy i powiedziałąm jej prawde a to dla niej napreno było bolesne i chyba się obraziła bo się nie odzywa ponad tydzień. Troszke mnie traktują jeszcze jak dziecko bo moj ojciec do mnie dzwonił i wręcz mi rozkazał kiedy mam dzwonic do kuzynki powiedziec jej że na wesele nie przyjedziemy :dry: dziwną mam rodzine ale trudno. Najważniejsze że teściowie są ok ;-)

Ala miałam zwykłą plombe, nic kanałowego, bo ja mam małe ubytki, 110 zl ze znieczuleniem, i też mam 8 do usunięcia zapewne.. z 2dzieciem poczekamy ;-) nie chce poźniej żałować czegoś, a pozatym wszystko po małym sprzedalam hehehe ;-)

Gaja
powodzenia w sprzataniu ;-) jak włączysz dobrą muze to i zumbe zalizysz przy tym ..
Jolek współczuje :**** pisz z nami a bedzie Ci lepiej :**** chrzanić tą kablówe

u nas tez pieknie, ma być 20 stopni i tak przez pare dni, a póżniej pod koniec mc-a minusowa w nocy..heh.. :/ :/

Hejka:-)
U nas też pogoda cudna i mielismy jechać na wieś na noc, ale mały od wczoraj gorączkuje i nic poza tym dlatego zadzwoniłam dzisiaj do przychodni i idziemy zobaczyć co to sie dzieje. Zawsze jeździlismy prywatnie ale nasza pani doktor przyjmuje po południu u siebie dlatego idziemy do przychodni bo na rano, moze to nic takiego i będziemy jednak mogli jechać.

Jolek może to i dobrze że nie masz tej umowy bo jak już takie problemy to co by mogło być póxniej:confused:

Gaja nie tylko twój dom tak wygląda heheh ja co nieco ogarnęlam ale to kropla w morzu normalnie syzyfowa robota co jedno sprzątnę mały rozwali poprzednie i tak w kółko ehh....

Dorota ale ci dobrze że juz masz dentystę za sobą;-) no i włąsnie ogarnęłam się w końcu :-D

Edysiek to najesz się u mamy dobroci co?

Ala a w tym Korbielowie to są jakieś atrakcje turystyczne bo widzę że to w górach?

Jolit no widzisz i ty doczekałas sie ciepełka hihihi korzystaj póki możesz a nie bedziesz myc okna;-):-D

dziewczyny dopiero bety sprzątnęłam i abs-y zrobiłam i zabieram się za cardio, potem odkurzanie i mycie podłóg:-p I tak zleci do 11:tak:

Dorka dobra muza to u mnie podstawa, mam tak głośno czasem, że sama siebie nie słyszę ale to do południa gdy sąsiadów nie ma;-)

edit: cardio zrobione, pot jest czyli jest ok idę odkurzać hehe

Ostatnia edycja:
Editek i jak po lekarzu ????? no i &&& za dentyste ;-) idx i spradź bo potem będziesz żałować, że mogłaś iść wcześniej bo byłoby mnie do zrobienia:tak:
Gaja noo, ja tez tak kiedys wlączalam ale ostatnio jakoś i w ciszy sprzatam :baffled:

ja już po spacerze... mały zasnął szybko bez smoka, za to z autem, no i pierw mega wrzasko-płacz.. ale ostatnio mam inny problem z nim-wyjśc do wc nie mogę, jak małpka się mnie trzyma, odłożyć do łóżeczka też nie bo ryk...

Hej.Dziś już mi lepiej. Nawet ćwiczenia mam zrobione :) Pogoda piękna i zaraz idziemy z młodym na spacerek. Na obiad zupka koperkowa gotowa. Młody już nawet próbował:)

Mateuszkowa
Igor też od dobrych dwóch tygodni tylko na rączki i na rączki woła. Przylepa straszna z niego.

Alusia
ja mam też 8mke do chirurgicznego usunięcia ale jakoś boje się iść. Jak miałam odwagę to karmiłam i mi nie wyrwała,a teraz odwaga gdzieś uciekła:/
A to Ty kuzynki nie poinformowałaś że nie przyjedziecie???

Editek zdrówka dla synka:)

Ja dziś zarejestrowałam Igora do dentysty na przegląd ząbków. Nie podobają mi się jego górne jedynki. Albo nie domywamy albo coś się robi. Mam wrażenie że są lekko przebarwione w niektórych miejscach. Boje się tej wizyty, nie wiem jak młody to zniesie:baffled:

Witam :-)
Ja na szybcika, o u rodziców jestem.

Alusia to nie tak, że nie che jeździć. Tylko jak razem jedziemy, to zaraz marudzenie, a bo za długo, a bo do domu już chce wracać :wściekła/y: a tak na spokojnie, bez marudzenia :-p i z mama mogę pogadać o pierdołach
K. i tak po południu w pracy, a ja jutro przed południem wrócę
i tak wszyscy są zadowoleni ;-)

Mateuszkowa współczuję przylepy i doskonale Cię rozumiem, bo miałam tak samo. Wszędzie ze mną, do kibelka też. Zresztą i do tej pory nieraz tak jest, że za mną lezie nawet do kibla. Nawet w spokoju człowiek nie może sobie podpaski zmienić :baffled: ale dzięki temu chociaż wie co to :-p

nawet jak piszę to podgląda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry