• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. Ja dziś ciut później bo po ogarnięciu wszystkiego co zwykle nawijałam z koleżankami przez tel :)
Qrde kiepsko się coś czuję kręci mi się w głowie i w brzuchu jakoś dziwnie jeździ :/

Mateuszkowa
Igi ma swojego żółwika z którym spać chodzi :) A zając Matiego całkiem fajny co ty chcesz kobito.
Hmmm ciekawostka z tymi wynikami. Super,że nic nie wyszło ale teraz od czego ta wysypka??? Czym ty go smarujesz po kąpieli??
Czapa fajna a mina Mateusza ZABÓJCZA!!:-D

Gaja mój niby już dostał prezent ale jeszcze dziś jak M z pracy wróci to coś kupimy, niech młody zaznajamia się z tradycją:) Jestem ciekawa jego reakcji rano:)
Super z tym nocnikiem, zaciskam kciuki żeby teraz już coraz lepiej było:) &&&&&&&&&&
Ty się nie czaj z tą rogówką tylko bierz..." Jak dają to trzeba brać jak biją to uciekać ":) A jak nie chcesz to powiedz tacie,że mi może kupić, nie pogardzę :-D:-D

Edyśku
a Ty jak zawsze na obrotach. Super że paczki zrobione, zostało czekać na reakcję dziewczynek:) A mama też coś pod poduszką znajdzie?? :-)
Śliczną masz córcie a słonina też całkiem sympatyczna:):)

Editku widać Twój mały to rasowy facet i pluszakami się bawić nie będzie:)Energii faktycznie ma sporo. Moi rodzice to też najchętniej by brali ale od siebie to już problem dać :(

Mateuszkowa mój młody też jakoś dziś się do spania nie garnie. Z domu nie wyszliśmy bo deszcz pada:/

reklama
Jolek ty masz tą @ ? przepraszam, jak pisałaś, że masz.. ja nadal nie mam!!!!!!!:szok::szok::szok: Mateusz zasnął niedawno dopiero :/

aa... wiecie, udało nam się sprzedać szklany stolik rtv :D :D wystawiliśmy na tablicy.pl ponad 3 tyg temu, parę dni temu odświeżyłam i zadzwonił facet z Katowic, że przyjedzie jutro :-) za 170 zl pojdzie, bo cena wyjściowa była 200 :-) jeszcze mam pare mebli do sprzedania :-D:-D

witam :)

u nas od rana wojna, Maks pudełko od nowej gry Olki popisał;-) masakra co za mały ......:dry:. Byleby cos zmachać:sorry2:
Za to ładnie już woła na nocnik, pewnie wpadki się zdarzą ale wczoraj można rzec, że dzien sukcesem zakończony w tym temacie :)

Dorota to ile ci sie spóźnia @?????? Ja też bym test dla spokoju zrobiła:tak:

Gaja , Jolek ja się nie stresuje za bardzo bo przy cyklach nieregularnych trudno mi określić ile sie spoźnia... ??? miałam też 46 dniowy pare mc temu a ten już dobija pod 45:-D:-D:-D no i jakoś nie było żadnej wpadki :nerd: chyba:confused:
my z P stwierdziliśmy, że sobie jakies szmaty kupimy bo tego nam trzeba, słodycze już dostałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mati dostał pianinko od moich rodziców i jest szał, bo i żaba tam jest i owca i normalne melodie więc się zajmie troche :-D Smily Pianinko - Zabawki dla dzieci sklep Internetowy takie ma tylko białe :-)

u mnie waga w miejscu :/ no cóż..

a tak w ogóle to dzień dobry..
nie chce mi się dziś wychodzić na spacery, o ja niedobra matka..:nerd:

Witam :-)
U nas od rana śnieg sypie. Ale ja lubię taką pogodę :tak:
Angela zadowolona z paczki. Obudziłam ją po 6, bo chciałam żeby się nacieszyła przed szkołą.

Ja zaraz zabieram się za porządki, nie ma co się lenić, święta coraz bliżej ;-)

Hej:-)
a ja starszemu dalam kasę bo zbiera a małem cos małego jeszcze kupię dzisiaj hehe
A u mnie -9 było rano:baffled: a teraz -4 a ciekawe ile odczuwalna hehe.
Mateuszkowa ty niedobra? a ja ubrałam malego i wysłałam z J do sklepu a mają kawałek drogi i bez wózka ciekawe ile im zejdzie :-D bo się nie chce dzisja dupki ruszać z cieplego domku:-) ale i tak nie mam wyboru bo trza do braci dzieci jechać.

Ide myc włosy i sprzątnąć póki ich nie ma to potem będę miała chwilkę to wpadnę.....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry