• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hehehe kurka trudno tak :-p:-p bo ja wiem co trzeba a robie inaczej
niestety nie jestem w stanie zrezygnować ze wszystkiego i trzymac sie twardych zasad :P zwlaszcza, że za 3 tyg koniec świata
:-D:-D:-D:-D:szok:

reklama
Gaja ale chociaż Maks woła siku???
Jak wątpisz w siebie to sama popatrz na swoje zdjęcia kiedyś a teraz różnica jest niesamowita:):*

Mateuszkowa może mały się kupą podgrzewa na dworze :-D Mój właśnie też zrobił kolejnego kupola :/

Editku to Ty sprzątaj a nie z domu uciekasz :-D

Jolek wolę uciec i się łudzić ze jak wróce to będzie czysto:-Dhaha a mój dzisiaj 4 kupy zrobił ale on tak zawsze czasem 3 sama bym tak chciała to bym nie musiala sie odchudzac tylko to co zjem to do kibelka hahah.

Dorka może Mati na spacerze się rozluźnia i lepiej mu wtedy a ja byłam dzisiaj dwa razy i za godzinke jeszcze pójdę żeby przed spaniem się przzeszedl.

Gaja a mój wlasnie siku robi do nocnika a kupę do pieluchy i tak mi się dzisiaj udało że akurat mial pieluchę bo dwa razy po spacerze raz po drzemce a raz rano także akurat w sytuacjach gdzie mu jeszcze zakładam pieluchę zrobił kupę haha

Jolek no tak darmowe grzanie w tyłek hahahaha ;D
Editek wątpię :P bo godzinę przed tez robi a nigdy tak nie robił!!! dopiero jak go w kombinezon obiorę i jak zima hahaha ;-) ale myślę, że to dlatego, że na 2 śniadanie je kaszkę i ta mu "popycha co trzeba" :-D

Wasze dzieci mają ulubione zwierzaki ? u nas sa to miśki wszelkiej maści, ale Mati upodobał sobie wieśniackiego zająca z kfc od mojego brata dostał i wozi go autami..i na nich..

obecnie zając jest wożony wywrotką a teraz stacjonuje w garażu :-D:-D:-D no i mówi na niego " kic-kic"
hahaha
te zdj. jakoś dziwnie się dodają:baffled:

edit: Editek za godzinę to ja kapie małego i do spania ;D

A my już po wyszlismy ok 18 i dopiero co weszlismy i się rozebralismy a mały biegusiem matko skąd on ma tyle siły, ale za jakieś pół godzinki sie kapie a potem butla i lulu heheh

Maks raz woła siku a raz nie ;) Jak mu sie pdoba:-p Cieszę sie, że robi tą kupę do nocnika a nie w majty;-) Ale jeszcze długa droga:tak:

Dorka ja też nie jestem w stanie ze wszystkiego zrezygnować jak kiedys wspomniałam, bo słodkiego się never nie wyrzeknę:sorry2::-D

ja już wykąpana jestem ;D
no i miał być błogi relaks bo Mati śpiący ale nie bo dźwięk depilatora go skutecznie poruszył :/:confused: coś ostatnio boi sie takich odgłosów.. jak odkurzacz itp. i cholera wyje i ryczy przy okazji kupala szczelił ale to P przewinął :-D no i terror dalej :/ zawyje i czeka ;/ bo już histeria mu mija pomału

Gaja ja mam chyba stan przedciotowy dziś podwyższonego ryzyka:angry: wpierniczyłam już trochę miętowej czeko , nosi mnie, wkurza mnie wszystko, gorąco mi, duszno, twarz się błyszczy jak na frytki, włosy to samo , a może to menopauza:confused::baffled::-D

edit: mam wyniki testów no i zero ma wszędzie więc jupi... ale nie ma tu paru alergenów.. selera, pietruszki, dobrze, że jajko i mleko i pies są ok, ale na ile wierzyc tym testow w tym wieku to nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
cicho tu :/
jak ja zawsze do południa jestem to nikt nie pisze:-p
właśnie się zbieram do ćwiczeń nie wiem jak je wykonam bo ani ręką ani nogą nie chce mi się ruszyć:baffled:

Jutro Mikołajki, dzieciom coś dajecie? Bo ja zamiast słodyczy kupiłam Olce grę planszową taką najtańszą, Maksowi układankę a Miłoszowi t-shirt. Słodkiego i tak za dużo mają;-)

reklama
Hej:-)
Ja swoim w sumie to nic tzn. starszy chce ładowarke do kompa którą i tak muszę kupic heh a małemu ciągle cos kupuję a jeszcze dostanie od moich braci pewnie zabawki a moja mama mu dała 50 zł to kupiłam mu kaszki w tesco bo była promocja przynajmniej to mi odeszło hehe.
Na sniadanko wypilam sobie szklanke maślanki i już 3 razy byłam w ubikacji :-).

Gaja a jak tam wasze sikanie mój dzisiaj się zesikal na podłogę i zalożylam mu pieluche ale on wola nawet jak ma pieluchę ale też wypił maślanki troszkę i boję się zeby nie zrobil kupki w majtki haha

Dorka to ja w takim razie też mam menopauzę hahaha. Dobrze że Matiego nie uczula jajko i mleczko przynajmniej może sobie jeśc kaszki bez problemu ;-) a króliczek fajny ale widzę ze Mati się bardzo ładnie bawi mój tak nie chce tzn, nie ma czasu on 3 min. i coś innego i tak co chwilkę ale spacery go wczoraj wymęczyły bo spał jak zabity i to juz koło 20 heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry