reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia przy mirenie moze sie tyje,nie wiem ...ona jest hormonalna a wiadomo jak to z hormonami jest ,ta moja nie ma nic wspolnego z moja waga mysle ;-) to po prostu cialo obce,kawalek plastiku i miedzi,wiec raczej nie wplywa na apetyt ;)
Zaklada sie ja na 3-5 lat ,jaka jest skutecznosc powiem ci za 3 lata ,jezeli nie zajde w ciaze ;-)
Jak działa wkładka domaciczna - Rodzice - Rodzina - Polki.pl

Zeby ja zalozyc musisz wybrac dobrego ginekologa bo istnieje ryzyko,ze w trakcie zakladania mozna uszkodzic macice.
I niby jest przyjete,ze powinny ja zakladac sobie raczej kobiety,ktore rodzily wlasnie przez ryzyko powiklan i ewentualne problemy pozniej z zajsciem w ciaze.
Ale moja siostra dlugo miala spirale ,dwie pod rzad a pozniej jeszcze dwojke dzieci urodzila.

reklama
Alusia chłop może sobie podwiązać nasieniowody jest to legalne i robią np w prywatnej klinice w Toruniu to sie nazywa mazektomia inaczej:tak:

Jolita super spódniczka, ja takiej nie założyłabym bo mam koszmarne uda więc ja takie do kolana tylko jak już:-p

Edysiek pięknie Angela wyglądała:tak: cieszę się, że impreza pomimo, iż w domku sie udała a że młoda psa sobie zażyczyła:szok: chyba wcześniej rozmawialiście o tym nie? Bo cos tam sobie kojarzę:-p

Mateuszkowa nie przejmuj się mnie tez nosi na słodkie ale ja w środę @ się spodziewam:sorry:

Jolit@ dziękuje Ci za wszystkie odpowiedzi ;) ja się właśnie boje tych wkładek ze względu na to że potem mogę już nie móc mieć dzieci a chciała bym jeszcze córkę za 4/5 lat :)
Ale jak mówisz o Twojej siostrze to może może... :)
Naprawdę dzięki :*

Gaja mój napewno tego nie zrobi heh .. nawet nie mam co w to marzyć :D

Gaja już widze, jak chłopy dadza se tam coś ruszyć hahaha:-D:-D:-D:-D:-D w życiu! my to na lewo i prawo nogi rozchyl a to takie cieniasy ! :p co do słodkiego to ja w trakcie @ więc.. :sorry:

Alusia poważna decyzja, więc pogadaj z lekarzem :tak:

edit: halo ????????????? dziewczyny, weekend skończony ;D ja już w piżamie siedze ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gaja ja to tez nie wiem jak ja w tej sukience bede chodzic z moimi pieknymi zylakami :eek: ale mysle,ze ladnie tez bedzie wygladac z bialymi leginsami 7/8 ,

Alusia ogolnie polecam spirale kazdemu :) ja nie myslalam o tym,ze moze mi sie cos porobic i juz dziecka nie urodze ,bo po pierwsze nie wiem czy chce jeszcze jedno, a im pozniej to pewnie tym mniej bedzie mi sie chcialo chyba...nie wiem,ale ja tam tak pesymistycznie nie mysle,kazda antykoncepcja wplywa negatywnie na organizm,po tabl. tez mozna miec problemy bo organizm rozregulowany itd. jak dobrze spiralka zalozona i dobrze usunieta to wszystko powinno byc w porzadku.

Moj tez by sie nie poddal mazektomi :no: ale znam takiego co by sie poddal ;)
Swoja droga bardzo ciekawe,ze u chlopow legalne a u kobiet nie :eek: ta polska jeszcze zacofana jest ,rownouprawnienie niby ale kobiety nadal maja malo do gadania.
Antykoncepcja tez nielegalna :-p dla katolikow,przeciez to grzech ....mamy seks uprawiac tylko po to by dzieci plodzic :-D

Jolit@ no masz racje hahahaha jesteśmy zacofani :p :p antykoncepcja tylko taka jak mówisz, wkońcu państwo kościelne :p życze powodzenia wszystkim tym, którzy się mierzą z NPR i mają tyle dzieci ile chcą, szacun ;-)

Mateuszkowa co to jest NPR ?
Zacofana polska jest naprawde ;-) ja sie boje tego euro co ma byc zaniedlugo....kokokoko euro spoko :szok: i tu nie chodzi o to,ze ja mieszkam w niemczech i dlatego tak mysle o polsce :/ jestem polka i zawsze nia bede ale w pilke znowu przegramy :-D

A tutaj W DE podwiazanie jajowodow jest calkowicie legalne...co bardzo dziwne ,bo maly przyrost naturalny tu jest,ale obcokrajowcy np. araby nadrabiaja ;-)

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny ;*
Witam wieczorem ;) :*
Wiecie co ... nastawiłam sobie budzik na 5.30 i ide rano biegać te 30 minut ;) a co mi tam :D tylko przeraża mnie bieganie jak mam @ :))

Jolit@ Koko jest super ;D co Ty chcesz? ;P A to że przegramy to wiadomo ale cóż zrobić. Taki kraj i niestety trzeba się z tym pogodzić bo rządzi Tusk i napewno lepiej nie bedzie ;P
A co do antykoncepcji to ja znam kobiete która ma 8 dzieci !! 7 chłopaków i 1 laske. Ona nie pracuje a on pracuje na kopalni i zarobi te 3500zł. Nie wiem jak oni za to żyją no ale mniejsza z tym. Koleś nie pozwolił żonie sie zabezpieczać bo chciał dziewczynke znaczy córeczke. I mają ponad 40 i ta coreczka urodziła się im jako 8 i w tamtym roku :) :p

Alusia jakby Podolski i Klose (polacy) nie polecieli na kase i nie poszli grac do niemieckiej reprezentacji to by bylo lepiej........ale coz,wszystko wokol pieniedzy sie kreci ;/

Sory,ze ja Wam tu o pilce ale interesuje mnie to :) i bede kibicowac :-D

Podziwiam Cie i trzymam kciuki zeby chcialo Ci sie rano wstac :)

reklama
Jolit@ wstane bez problemu raczej ale dzieki :*
A co do pilki to ją sie i.interesuje ale siatkówka dokładnie Jastrzębskim Weglem :)

Idę spać dobranoc laseczki :*

Do góry