reklama
L
Lila001
Gość
Dla mnie tez cos nie tak jak juz bylas to mogli cie zbadac zgadzam sie z Liljianna zebys sprobowala gdzies indziej skonsultowac sie z lekarzem
Akla - nie ukrywam, że się martwię. Jakieś decyzje? :-( Pamiętaj, że komplikacje po zabiegu to nie przelewki, warto sprawdzić, naprawdę. Nie chcę Cię straszyć, ale komplikacje mogą spowodować problemy z zajściem w kolejną ciążę. To są na prawdę delikatne sprawy.
malamrowka1100
Fanka BB :)
Jedź lepiej na ostry dyżur. Niech zareagują. Ja po łyżeczkowaniu w ogóle nie krwawiłam... nic zero. Za to potem w USG wyszły skrzepy - cała krew zatrzymała się w środku. Dostałam leki na infekcję oraz wywołujące okres, żeby jak najszybciej zacząć krwawić. Jedź na ostry dyżur lepiej, nie czekaj, bo może Ci infekcja wchodzić, a potem się jeszcze zrosty zrobią i będziesz miała ponowne łyżeczkowanie.
reklama
Akla dzięki za wiadomość i tu i na priv. Czyli jednak źle wyczyścili, czwartek... czwartek, to kurczę za 4 dni, osiwieję do tego czasu 

Wkurzają mnie lekarze nie dbający o nas 

Chociaż temperatura troszkę spadła - dobre i to, ale jak widzisz musisz iść, bo coś jest nie tak
Jestem cały czas myślami z Tobą. Trzymaj się.