Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
Ja tez tak bawie sie z Sarenka podobnie jak Blue- mówie cos do niej- a ona odwraca główke- jak ja chce uspic i bujam- to tak szeroko na mnie patrzy oczkami (wydaja mi sie coraz madrzejsze)i usmiecha sie od ucha do ucha...wiec musze sie schowac by mnie nie wiedział jak chce ja uspic...smieje sie czesto- czasem az z takim zachwytem głosno- ale jeszcze nie ma auuu- sporadycznie powie agu- ale zadko i tyle...a ja tak czekam na to...i czekam by wyciagała juz łapke do zabawki..ach- a dzis ja pomartretowałam- i wyciagnełam notaki takie jeszcze ze studiów gdzie uczyli nas zawieszen Vojty (to by ocenic ułozenie ciała w przestrzeni by sprawdzic neurologicznie malucha)...i brałam Sarenke nawet za nogi główka w dół (maz jakby to zobaczył jak ja biore to by mnie przetracił....ale Sarence sie chyba podobało (nie wiedziała co sie dzieje)- a ja to robiłam b delikatnie (dawno tego nie robiłam- kiedys jeszcze na studiach na stazu)
ale to chyab pomylilam watki.. wybaczcie