reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak masz możliwość lec jutro na betę! Będzie już ładna. Na początku są bladziutkie kreseczki ;))))) Ale się cieszę; )))
Jeszcze mężowi nie powiedziałam, bo on jest zły o te sikacze ;).... Ze ciagle je robię... Ale pierwszy raz widzę cokolwiek... Boje sie bety i miny pani laborantki, która za każdym razem podaje mi kartkę z wynikami i mówi "bardzo mi przykro" :((.... Czuje sie jak we śnie

Iga jak już będę mogła jest to upiekę sobie i zjem całą blachę na raz. :) UWIELBIAM SERNIK

Coś czuję, że mnie jutro zostawią w szpitalu bo jak tylko wstałam się wykąpać i przygotować sobie rzeczy na ewentualny pobyt w szpitalu to mi brzuch twardnial. Wolałam to sama zrobić bo mój mąż nigdy niczego nie może znaleźć nawet jak mu to zlakalizuje co do centymetra a jak coś stoi w drogim rzędzie to właściwie nie istnieje nie wiem czy wasi też tak mają?
Chyba każdy facet tak ma ;)... Mój przynajmniej zawsze sie pyta gdzie cos jest ;)

Jeszcze mężowi nie powiedziałam, bo on jest zły o te sikacze ;).... Ze ciagle je robię... Ale pierwszy raz widzę cokolwiek... Boje sie bety i miny pani laborantki, która za każdym razem podaje mi kartkę z wynikami i mówi "bardzo mi przykro" :((.... Czuje sie jak we śnie
Kochaniutka teraz zobaczysz Panią z pięknym uśmiechem. I powie moje gratulacje. Ja bym poleciała jutro na betę. I nie smuć sie moja droga teraz to już będzie dla was szczęśliwy czas ;) zrób jeszcze rano sobie sikacze zobaczysz że będzie już mocniejsza.

Marluna,Bety,Ewa651,Onadlaniego,Carola. Gdzie sie podziewacie,wylazic z krzakow.Nasze forum jest jak przysiega malzenska:w zdrowiu i w chorobie na dobre i zle dni:):):):)
Ja sie przyznaje bez bicia ze ciagle was podgladam, ale nie odzywan sie bo po ostatniej wizycie w klinice i podejrzeniu pustego jaja moj optzmizm znajduje sie w piwnicy i nie chce zasmiecac waszej dyskusji swoimi czarnymi myslami.
Dziewczyny potrzebuje porady z zewnatrz po ostatnim roku staran, a pomiedzy laparotomia, woda w plucach,pustym jajaem, teraz podejsciem do in vitro prawdopodobnie nie bedzie tez sukcesu mysle bardzo powaznie nad zrezygmowaniem z pracy.Pracuje w domu starcow a tu jest niewyobrazalny mlyn nietylko fizyczny ale psychiczny, czuje ze potrzebuje zlapac oddech, tydzien, dwa urlopu czy chorobowego niczego nie zalatwi.Maz jest raczej na nie w kazdym razie nie czyje w tej kwestii jego wsparcia, a ja jestem totalnie rozjechana psychicznie, nadmienie ze mieszkam w Szwajcarii, chcialabym pobyc w Pl. by odrzyc wsrod swoich.Jakis wewnetrzny podszept podpowiada by sie wycofac, maz sie zlosci bo uciekam przed zyciem wedlug niego, prosze moze ktoras w was mola by mi cos doradzic na chlodno, przeciez wszystkie borykamy sie z tymi samym problemem od lat?

reklama
Do góry