24magda09
Fanka BB :)
Jak masz możliwość lec jutro na betę! Będzie już ładna. Na początku są bladziutkie kreseczki
)))) Ale się cieszę; )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze mężowi nie powiedziałam, bo on jest zły o te sikaczeJak masz możliwość lec jutro na betę! Będzie już ładna. Na początku są bladziutkie kreseczki)))) Ale się cieszę; )))
Chyba każdy facet tak maIga jak już będę mogła jest to upiekę sobie i zjem całą blachę na raz.UWIELBIAM SERNIK
Coś czuję, że mnie jutro zostawią w szpitalu bo jak tylko wstałam się wykąpać i przygotować sobie rzeczy na ewentualny pobyt w szpitalu to mi brzuch twardnial. Wolałam to sama zrobić bo mój mąż nigdy niczego nie może znaleźć nawet jak mu to zlakalizuje co do centymetra a jak coś stoi w drogim rzędzie to właściwie nie istnieje nie wiem czy wasi też tak mają?
Kochaniutka teraz zobaczysz Panią z pięknym uśmiechem. I powie moje gratulacje. Ja bym poleciała jutro na betę. I nie smuć sie moja droga teraz to już będzie dla was szczęśliwy czasJeszcze mężowi nie powiedziałam, bo on jest zły o te sikacze.... Ze ciagle je robię... Ale pierwszy raz widzę cokolwiek... Boje sie bety i miny pani laborantki, która za każdym razem podaje mi kartkę z wynikami i mówi "bardzo mi przykro"
(.... Czuje sie jak we śnie
Ja sie przyznaje bez bicia ze ciagle was podgladam, ale nie odzywan sie bo po ostatniej wizycie w klinice i podejrzeniu pustego jaja moj optzmizm znajduje sie w piwnicy i nie chce zasmiecac waszej dyskusji swoimi czarnymi myslami.Marluna,Bety,Ewa651,Onadlaniego,Carola. Gdzie sie podziewacie,wylazic z krzakow.Nasze forum jest jak przysiega malzenska:w zdrowiu i w chorobie na dobre i zle dni![]()
Moj zapomina po drodze po co szedl i wraca z czym innym;(Chyba każdy facet tak ma... Mój przynajmniej zawsze sie pyta gdzie cos jest
![]()
Bo to popołudniowy sikacz byłKochaniutka teraz zobaczysz Panią z pięknym uśmiechem. I powie moje gratulacje. Ja bym poleciała jutro na betę. I nie smuć sie moja droga teraz to już będzie dla was szczęśliwy czaszrób jeszcze rano sobie sikacze zobaczysz że będzie już mocniejsza.