reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

szarlotka to mialas przeboje...
sakmi jak tam?
danii no wlasnie dzis dostalam rozwolnienia rano...kurcze chyba miesiaczka idzie:(zawsze tak mam przed miesiaczka:/cos mi sie wydaje ze nici z tego in vitro...:/
UPSA powodzenia!!!
danii zleci szybko i znow zaczniesz...uda sie w koncu, musi!

reklama
Minie2011 ano stresy miałam, a żeby było śmiesznie to były Święta Wielkanocne i byliśmy w hotelu....na śniadanie nie potrafiłam zejść...ledwo co mnie M dotaskał, siedziałam jak na szpilkach i zeżarłam tonę no-spy....a ze śniadania nici, zgłodniałam jak już było po....:)ale urwis przetrwał....:)i daje matce popalić teraz....

cześć dziewczyny ,
Witam wszystkie nowe starające się,bo widzę ,że jak mnie nie było to dołączyło do nas sporo nowych dziewczyn ;-),
mam nadzieję,że mnie jeszcze dziewczyny pamiętacie ;-) w tym miesiącu zamierzam zabrać swoje mrozaczki 2 szt z 4 do domku :-) ,23 mam usg no i koniec miesiąca criotransfer ,jestem w 6 dc no i jestem na encorcie i clo ,bo niestety moje jajniki się rozleniwiły i same nie chcą produkować jajeczek ;-(
trzymam kciuki za wszystkie starające się ;-)
szarlotka80 widzę sygnaturce ,że masz piękną ciążę i w 8dpt już zatestowałaś? dajesz mi dużo wiary tym opisem ;-)

zuzanka81 tak zatestowałam w 8 dpt...:)nie powinnam wiem, ale ja to diabeł jestem i zawsze muszę wiedzieć wcześniej i robię wszystko na odwrót:)....ja zrobiłam test w niedzielę:)Pamiętam że mąż wyszedł z psem na spacer a ja dzień wcześniej miałam silny ból głowy a w nocy ból jak na @:(....i byłam pewna wręcz że nici..:(:(///rano wstałam i stwierdziłam raz kozie śmierć a nóż widelec zacznę się cieszyc a jak nie to i tak do bety miałam czekać....no i pojawiła się druga krecha:)Słabsza ale była!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i beta tylko potwerdziła, także dziewczynki nieraz wszystko przemawia za nadchodzącą @ a tu surprise:):):)Trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zyczę z całego serducha zaciężarówkowania...

to powiem Ci,że ja teraz będę drugi raz podchodzić do in vitro ,ja też w gorącej wodzie kąpana więc będzie test pewnie szybciej niż każą robić :)wierzę ,że tym razem się uda ....oj bardzo wierzę ;-)

bo to chyba od testu też zależy ;-) ja zakupie z 10 testów albo się rozczaruje albo nie ,ale tym razem jakoś lajcikowo podchodzę do tego ,pamiętam jak w marcu podchodziliśmy ,zestresowana,2 tyg leżałam dbałam o siebie i liczyłam wooolno biegnące dni ,teraz na luzie i tylko dzień wolny do crio a póżniej normalnie do pracy idę ,Minie2011 a Ty który tc i jak zaszłaś jeśli można wiedzieć?

zaszlam przez ICSI..ale w 2009, w 2010 w marcu urodzila sie nasza corka Zosia..
teraz jstem tydzien po transferze, ICSI nr.2:)
przy I ICSI cale 2 tyg lezalam niemalze plackiem:)teraz moge przy malej Zosi tylko o czyms takim pomazyc;)

reklama
Do góry