Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też zrobiłam szybko test, bo chyba w 7dpt. W poniedziałek miałam transfer, a w następny zrobiłam test nie mogłam wytrzymać... wyszedł pozytywny, chociaż ta 2 kreseczka była ledwie widoczna . Trzymam kciuki i ślę wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mi bardzo pomogły .
Oczywiście i ja skorzystam z wirusków
Jestem po transferze mam 2 zarodki i jeden będzie zamrożony (w czwartek mam zadzwonić i się spytać czy z nim wszystko ok.) Prawie cały czas leże i nie wiem czy nie przesadzam z tą ostrożnością...
hej upsa ,no to trzymamy kciuki &&&&&&&& ja miałam w marcu I transfer i też leżałam do góry nogami :-) a teraz zamierzam normalnie pracować ;-)to zależy od Twojego podejścia ;-)
upsa lez...
za I razem tez lezalam i sie udalo ostroznosci nigdy nie dosc
kurcze ja podchodzilam do ICSI w Niemczech i tu sie jednego zarodka nie zamraza
/dobrze ze nie mialam takiego problemu z jedynakiem bo inaczej co wtedy, niszczyc maluszka?/