Malina nie da się tego określić. Kwestia jak zareagujesz na leki.Kurde to ile mniej więcej trwa stymulacja bo mi dr powiedział że punkcja za ok 2 tygodnie
reklama
Ja bym radzila się wysypiacSpałam dziś zdecydowanie lepiej, wręcz odespalam poprzednia noc. A teraz sniadanie i forum![]()
Taaa ostoja spokoju Ci odpisujeJakieś rady na zniecierpliwienie?
Za tydzień dopiero mam wizytę...ja chcę już...chcę zacząć, chcę zastrzyki, podglądanie, pick up i bąbelkaSzlag mnie trafiaaaaaaa
Tez nie mogłam doczekać się startu. A potem tak szybko mi zlecialo, że nim się obejrzałam a ja po transferze
ewelin86
Fanka BB :)
Najki to samo miałam tylko im bliżej było tym gorzej, bo wydawało mi się, że wolno płynie czas. A czas zleciał tak szybko. Zobaczysz to samo będzie u CiebieJakieś rady na zniecierpliwienie?
Za tydzień dopiero mam wizytę...ja chcę już...chcę zacząć, chcę zastrzyki, podglądanie, pick up i bąbelkaSzlag mnie trafiaaaaaaa
Wiesz wydaje mi się, że nie tyle sama procedura co świadomość co jest na jej końcu.Cała ta procedura ingeruje tak mocno w codzienne życie, że nie da się tego opisać.
Podświadomie całe te zastrzyki, leki i wizyty kojarzymy z dzieckiem z osiągnięciem naszego celu. I tak przyzwyczajamy się do nich.
Wizyt w klinice mi też brakuje. Ja w ogóle nawet nie wiem kiedy teraz tam będę. To już w ogóle okrutne zawieszenie. Bo ha nic nie wiem.
Pomyśl jakby Cię trafiał jakby jeszcze nie dzwonili...Jakieś rady na zniecierpliwienie?
reklama
A nie dzwonili??Pomyśl jakby Cię trafiał jakby jeszcze nie dzwonili...![]()
Podziel się: