Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też się zdziwiłam, jak to przeczytałam. Też mam doustny.Westaice macica się rozciąga pewnie.
Czytałam posty na wpol przytomna i czytam ze estrofen dopochwowo któraś bierze. Wystraszylam się bo ja polknelam ale na szczęście mam doustny![]()
tak samo się wystraszyłamWestaice macica się rozciąga pewnie.
Czytałam posty na wpol przytomna i czytam ze estrofen dopochwowo któraś bierze. Wystraszylam się bo ja polknelam ale na szczęście mam doustny![]()
moja mina bezcenna
i poszłam sprawdzić 
nic nie mówili, że dowcipnie, wiec chyba dobrze bioręMadzionga, marzen - bo lekarze każą brać ten doustny estrofem dowcipnie. Nie ma dwóch rodzajów. Chociaż pewnie zależy od kliniki. Może Wy macie brać doustnie, zgodnie z przeznaczeniem. Ja musiałam brać dowcipnie.

Marzen ja pamiętam ze brałam dopochwowo ;P zaraz po @ tak kazał dr. Ale ja wtedy do crio podchodziłamWestaice macica się rozciąga pewnie.
Jakbym czytala siebie mam to samo po wczorajszej wizycie sie troche uspokoilam, plamienia minimalbe ale za jazdym razem jak to widze schodze na zawal.Nic mi nie dolega. Po prostu ja mam bardzo pesymistyczne nastawienie do wszystkiego. Często miewam depresję i regularnie muszę korzystać z pomocy psychoterapeuty. I teraz znowu wrócił lęk, którego nie mogę opanować. Nie moge jeść, nie śpię, cały czas wali mi serce.
Mam nadzieję, że trochę się uspokoje po wizycie.