Nikaaa
Fanka BB :)
Kochane nie martwcie się, bo te słabsze mogą okazać się silniejsze niż te najlepsze.
No co racja ro racja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane nie martwcie się, bo te słabsze mogą okazać się silniejsze niż te najlepsze.
Pierwsze podejście i nie wiedzialam co mam zrobić z moimi jajeczkami po punkcji. Pytają się człowieka na narkozie. Już ochlonelam trochę. A.po wyjściu spanikowalam i zaczęłam.sie zastanawiać czemu ich nie zamrozilam. Oddałam do adopcjiAle pisałaś coś o mrozeniu itd.
Ile masz lat ? Która procedura?
Byłam kiedyś w tej klinice ale jakoś bliżej mam do Macierzyństwa, a jesteś zadowolona z tej kliniki?
Tak, ale tylko z jednego lekarza-szefa,bo jak trafiłam do innego to taka opieszałość, choć mimo to wszystko było uzgadnianie z szefem, który zastanawia się nad przypadkiem, nie ma taśmy. Teraz też powiedział, że musi się zagłębić w książki, bo nie wie jak teraz nam pomóc. Także coś tam mu zależy. We Wro nikt się nie zastanawiał, walił leki, po prostu większe dawki i będzie lepiej i tyle.. bez diagnozy, bez niczego.. no nie wiemMam tylko takie porównanie. W rządówce tutaj czuję się lepiej jak dwa razy tam, podchodząc komercyjnie.
Poza tym zajmuje 2 miejsce w kraju pod względem ciąż, choć o tym nie wiedziałam gdy tam trafiłam, po prostu mieli ostatnie wolne miejsca na rządówkę.
W porównaniu do wrocławia-invicty niebo, a ziemia jednak.
Wybierają najlepsze.
Rozmawiałam z moim dr. Od niego usłyszałam, że hodowla do 5 doby ma na celu wybranie najlepszych zarodków. W 50% Blastocysty się przyjmują. W niższym stadium co ileś sztuk.
Oczywiście to nie jest jakaś twarda reguła, ale przewidywanie w 5 dobie mniejsze prawdopodobieństwo jest, że coś się z nimi złego stanie.
Pisanka uważam, że to b.dobra decyzjaMi pobrali 15 komórek, do zapłodnienia poszło 6 - resztę też oddałam do adopcji. I nie żałuję. Się tak nie stresuj dziewczyno
Mocne kciuki za zarodki!
Moniś jednak poszłaś! Dzielna dziewczynka :* A po za Kościołem, jak było..?hmm?
Nikaa jak tam się czujecie z syneczkiem?Wszystko dobrze?
Truskawka witaj
Co do ustawy. BRAK MI SŁÓW. Oby nie przeszła..