Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sham - dzięki za kciukasyLula2000 zaciskam mocno kciukasy i tak naprawdę zazdroszczemi bardzo brakuje tych emocji i nadziei!!
Ściskam i daj znać jak stymulacja![]()
Dziewczyny, czy ma to jakieś znaczenie - zauważyłam minimalne plamienie, dosłownie minimalnea jutro mam robić wymazy z pochwy na chlamydię i bakteriolog- mykologiczny czy wynik przez to może wyjść fałyszywy, niedobry, czy nie ma to żadnego znaczenia. Kiedyś jak brałam antyki to przy którymś ( nazyw nie pamiętam )też plamiłam nawet cały miesiąc, tylko nie pamiętam czy miałam wtedy robiony wymaz, ale zdaje mi się że tak. Jak myślicie robić????
A można dostać plamienia po cytologi ( wczoraj miałam )
Dziewczyny dzis mam transfer ( stadium bastocysty).Punkcję miałam w piatek 4.11.2011. Tylko dwa pęcherzyki mi wyjęli. Dwa się zapłodniły ale tylko jeden (ten największy) mi urósł do takiego stadium. Teraz kolejne chwile grozy bo nie wiadomo czy się zagnieżdzi.
Proszę doradźcie mi czy po tym transferze mogę normalnie funkcjonować czy też mam leżeć.A jak leżeć to ile?
Tu gdzie mieszkam in vitro finansuje a"la polski NFZ.Leki tez ale częściowo. Na fostimon i Cetrotide wydałam 300Euro.

. I odpoczywaj i ciesz sie tym stanem

Zadnego wysilku a praca tylko lekka
Trzymam kciukasyczesc , ja juz po punkcji8 jajeczek do zaplodnienia
jutro bede wiedziec ile sie zaplodnilo
niom i czekam do soboty
teraz mam odpoczywac i zero stresu hehehe
pozdrawiam

Wiecie może co oznacza podanie zarodka 2bb?
I jeszcze chciałam zapytac czy mam po transferze lezec czy mogę normalnie chodzić do pracy.