ewelin86
Fanka BB :)
Też mi się wydaje ze to po jedzeniu. Wstałam i jednak to żołądekMoze zjadłas coś?
a co do zaśnięciem tez chce się obudzić 1 czerwca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi się wydaje ze to po jedzeniu. Wstałam i jednak to żołądekMoze zjadłas coś?
Mnie brzuch tak boli juz kilka dni, lekarka powiedziala ze to normalne bo macica się powiększaA mnie chyba brzuch jak na @ zaczyna bolecmozliwe ze mi się tylko zdaje, ale tak delikatnie czuje. O cały czas mi nie dobrze
![]()
Anika Pola kopie mocniej?
Zazdroszczę Ci tych kopniakowDelikatnie mocniej i systematyczniejno i już nie muszę leżeć, nu to poczuć
![]()
No jak widac moze...nikt nie powiedzial,ze jak masz podane dwa zarodki to one idealnie tego samego dnia,co do minuty sie przyjmuja. Widocznie jeden wzglednie od razu a drugi nie.Hmm nie kumam jak to roznica paru dni miedzy 2 dzieci jak dobrze pamietam mialas podane 2 zarodki to tak moze byc ?
Wez Ty juz nie wymyslaj...A mnie chyba brzuch jak na @ zaczyna bolecmozliwe ze mi się tylko zdaje, ale tak delikatnie czuje. O cały czas mi nie dobrze
![]()
SlicznieKoralik długo jeszcze trzeba czekać. ? Czekam i czekam razem z Tobą siostro.
A moje dzieci będą miały na imię
Honorata i Hubert albo Marcel![]()
bądź cierpliwa, a się doczekaszZazdroszczę Ci tych kopniakowja też już chce !!!