reklama

Kto po in vitro?

Cześć ;) byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej przed transferem mrozaczkow ;) lekarz mówił ze wszystko jest książkowo i w piątek jeszcze jedna wizyta kontrolna i w poniedziałek albo we wtorek mam mieć transfer ;) maz upiera sie żeby podać tylko jeden zarodek nie wiem czy to dobra decyzja ;(

reklama
Dziewczyny, ratunku. 7 dpt 5dniowej bastuli. Właśnie odkryłam na wkładce czerwoną kroplę krwi. Jak zrobiłam siusiu i się podtarłam, to nie było nic, ale to raczej początek okresu prawda? Na implantację to już raczej za późno, bo to już właściwie 8 dpt... Dół brzucha boli delikatnie okresowo, żadnych skurczy, ukłuć ani nic :((((

Dziewczyny, ratunku. 7 dpt 5dniowej bastuli. Właśnie odkryłam na wkładce czerwoną kroplę krwi. Jak zrobiłam siusiu i się podtarłam, to nie było nic, ale to raczej początek okresu prawda? Na implantację to już raczej za późno, bo to już właściwie 8 dpt... Dół brzucha boli delikatnie okresowo, żadnych skurczy, ukłuć ani nic :((((
Wydaje mi się że nic straconego jeszcze ale poczekaj na doświadczone już dziewczyny. A kiedy powinnaś dostać @ ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry