pisanka89
Fanka BB :)
mam się bardzo dobrzeŁooooooo ale super! !!! Tez takie chce!!!od jutra przechodze na pierogi
Kochana jak sie masz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam się bardzo dobrzeŁooooooo ale super! !!! Tez takie chce!!!od jutra przechodze na pierogi
Kochana jak sie masz?
MArtka nie kracz, bo pisanka chce parkę albo dziewczynkiPisanka piękne... nie wiem czemu chcialam napisac chłopakipiękne dzieciaczki
![]()
Super ze wszystko super :* bez wymiotow będzie lepiejmam się bardzo dobrzeJedynie dokucza mi masakryczne zmęczenie
Mdłości miałam ze 2 tygodnie temu kilka razy a tak poza tym to czasem coś zakłuje, zaboli, pociągnie
Kręgosłup oczywiście daje o sobie znać codziennie
Lekarz mówił że jak nie mam mdłości ani wymiotów to też jest dobrze
No i mam mieć nospę pod reką w razie jakby bolał mnie brzuch wiecej niż 10 razy dziennie.
No to ja tym bardziej na te pierogi przechodzę! !! Tak mi sie marza 2 córcie.Pisanko śliczne dzidziusie. Po pierogach to tylko dziewczynki[emoji14]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo moze nie ten smak? Ja uwielbiam wszystkie a zaraz z truskawkami będą. .mniamciuKoralik ja jadłam w sobote pierogi ale jakoś mi nie wchodziły[emoji14]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom