pisanka89
Fanka BB :)
jestemPisanka zaginęła w akcji. Poszukiwana jest listem gończymdaj znaj jak po wizycie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestemPisanka zaginęła w akcji. Poszukiwana jest listem gończymdaj znaj jak po wizycie
![]()
Masz rację. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe...Ja myslalam zebede upierac sie przy jakiejs plci , zwlaszcza chyba przy dziewczynce, ze nie bede sie mogla doczekac kiedy sie dowiem kto tam sobie siedzi, a nie wiem czy cos ze mna nie tak, podchodze na lajcie i jakos nie rwe sie juz do tej wiedzy![]()
Dziękuję ze pytasz :* Fizycznie ok, leze caly czas lub prawie siedze na kanapie, maz na mnie krzyczy jak wstajeKoralik jak się czujesz?
Roznica miedzy maluchami moze zostac,moze sie poglebic,a moze tez zaniknac i sie wyrownaja.Wizyta była...Opóźniona o godzinke a potem ja okupowałam gabinet godzine! na korytarzu to babki myślałam że mnie zjedzą jak wyszłamMaluszki sa nadal dwa
Z formalnych rzeczy to kazał zrobić tarczycę bo miałam tsh przed invitro ponad 4 a nikt mi jej potem nie zbadał i jak bedzie cos nie tak iść do endo i do niego wrócić tak czy siak za 3 tygodnie i już zostanie ze mną. Morfologia - nigdy w życiu nie miałam tak idealnej
żadnej strzałki w górę (H) żadnej w dół (L)
Jedynie na te wyniki z krzepliwości mam brać acard setkę raz dziennie na wieczór. Maluch jeden jest mniejszy co mnie niepokoi ale lekarz powiedział, że 3 dni różnicy może być a jakie jest wasze zdanie? Nagrałam nawet serduszko mniejszego bobaska bo tylko jego zdążyłam
ale wysłane M
Ogólnie super szczęśliwa jestem i już chce następną wizytę i oby bylo dalej dobrze
Na zdj poniżej usg z wielkoscią maluchów i serduszkiem
Swietnie Cie rozumiem mialam taki etap w zyciu 2 razy, kiedy po laparoskopii jakos nie wiele moglam sie ruszac i zalecano duuuzo odpoczynku i lezakowanie. Roznyguszona bylam do maximum - az bylam zla na sama siebie ze nic mi sie nie chce ,a tak naprawde zejscie z kanapy bylo wiekim problememZjadlam kebaba i leze i umieram.
Wiecie co leze od 2 tyg i oslablam mega, chyba miesnie mi wiotczeja. Nie mam sily chodzic, jak wstane to musze usiasc, zeby nie zemdlec. I czesto mi sie robi ciemno przed oczami, no chodze jak staruszka przy scianach. Koszmar.
Zniknela moja dawna werwa, juz zapomnialam jak to jest byc mloda i silna kobieta.
Wszystkie obowiazki przejal maz, lata caly dzien z jezorem na brodzie, bo maly, bo zakupy, bo sprzatanie, bo pranie. No i ja. No i jeszcze praca zawodowa. Szkoda mi go, ale co poradzic. Taki etap nam sie w zyciu trafil. Po kazdej burzy wychodzi slonce...
:-(
Tak samo jest u nasZjadlam kebaba i leze i umieram.
Wiecie co leze od 2 tyg i oslablam mega, chyba miesnie mi wiotczeja. Nie mam sily chodzic, jak wstane to musze usiasc, zeby nie zemdlec. I czesto mi sie robi ciemno przed oczami, no chodze jak staruszka przy scianach. Koszmar.
Zniknela moja dawna werwa, juz zapomnialam jak to jest byc mloda i silna kobieta.
Wszystkie obowiazki przejal maz, lata caly dzien z jezorem na brodzie, bo maly, bo zakupy, bo sprzatanie, bo pranie. No i ja. No i jeszcze praca zawodowa. Szkoda mi go, ale co poradzic. Taki etap nam sie w zyciu trafil. Po kazdej burzy wychodzi slonce...
:-(
Łooooooo ale super! !!! Tez takie chce!!!Wizyta była...Opóźniona o godzinke a potem ja okupowałam gabinet godzine! na korytarzu to babki myślałam że mnie zjedzą jak wyszłamMaluszki sa nadal dwa
Z formalnych rzeczy to kazał zrobić tarczycę bo miałam tsh przed invitro ponad 4 a nikt mi jej potem nie zbadał i jak bedzie cos nie tak iść do endo i do niego wrócić tak czy siak za 3 tygodnie i już zostanie ze mną. Morfologia - nigdy w życiu nie miałam tak idealnej
żadnej strzałki w górę (H) żadnej w dół (L)
Jedynie na te wyniki z krzepliwości mam brać acard setkę raz dziennie na wieczór. Maluch jeden jest mniejszy co mnie niepokoi ale lekarz powiedział, że 3 dni różnicy może być a jakie jest wasze zdanie? Nagrałam nawet serduszko mniejszego bobaska bo tylko jego zdążyłam
ale wysłane M
Ogólnie super szczęśliwa jestem i już chce następną wizytę i oby bylo dalej dobrze
Na zdj poniżej usg z wielkoscią maluchów i serduszkiem