MartiniM
Fanka BB :)
To w sumie tak jak u nasAgatek Franek tez mi się podoba
U mnie dla chłopca M wybrał, a dla dziewczynki jaWięc zobaczymy kogo Kropek posłucha
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To w sumie tak jak u nasAgatek Franek tez mi się podoba
U mnie dla chłopca M wybrał, a dla dziewczynki jaWięc zobaczymy kogo Kropek posłucha
![]()
Nie mam pojecia ,ale ja sytuacje mam podobna z meza wyjazdami i na wszelki wypadek zamrozilismy bo nie bylam pewna czy zjedzie no z tych mrozonych sie udalo - mimo ze zjechal z trasy na ten dzien mowi ,a bierzmy mrozone moze dla odmiany cos sie po szczesci i sie staloHej dziewczyny...na tym watku was tylko podczytywalam ale wczoraj zakonczyla sie moja podroz z iui bo beta wyszla <2 i pozostala mi tylko hiperka. Teraz chcialabym byc tu stalym bywalcem i podjac walke z in vitro. Niestety moj M wyjezdza na pol roku i bede miec pod reka tylko zamrozone nasienie i dlugi protokol. Podejscie komercyjne i niestety nie zalapie sie na leki refundowane. Za co bardzo chce podziekowac rzadzacym oszolomom.
Mam pytanie czy takie mrozone plemniki sa gorsze od swiezych?
Oj to prawda nie jest łatwoTo w sumie tak jak u naskazdy przedstawia swoje propozycje imion ja dla dziewczynki , maz dla chlopca ale i tak nie jest to proste
![]()
Jeszcze znajdziesz ładne imionaA ja dalej nie mam pojęcia jakie imiona![]()
hmmm.... co ona sobie w kulki leci :/Ewelin jeszcze nie ma :/ powinna być w sobotę.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom