reklama

Kto po in vitro?

reklama
co do truskawe to starajcie sie nie kupowac je od niewiadomo kogo. mam przyjaciolke w ogrodniczym i mowila zebym pod zadnym pozorem nie jadla truskawek kupionych.w tym roku kupują cos i pryskaja środkiem teraz po którym nie powinno jesc sie truskawek 3-4 tyg minimum oni je pryskaja tydzien dwa przed zbiorem. podobno bardzo chemicxna substancja

Wizyta była...Opóźniona o godzinke a potem ja okupowałam gabinet godzine! na korytarzu to babki myślałam że mnie zjedzą jak wyszłam :) Maluszki sa nadal dwa :) Z formalnych rzeczy to kazał zrobić tarczycę bo miałam tsh przed invitro ponad 4 a nikt mi jej potem nie zbadał i jak bedzie cos nie tak iść do endo i do niego wrócić tak czy siak za 3 tygodnie i już zostanie ze mną. Morfologia - nigdy w życiu nie miałam tak idealnej :) żadnej strzałki w górę (H) żadnej w dół (L) :)Jedynie na te wyniki z krzepliwości mam brać acard setkę raz dziennie na wieczór. Maluch jeden jest mniejszy co mnie niepokoi ale lekarz powiedział, że 3 dni różnicy może być a jakie jest wasze zdanie? Nagrałam nawet serduszko mniejszego bobaska bo tylko jego zdążyłam :) ale wysłane M :) Ogólnie super szczęśliwa jestem i już chce następną wizytę i oby bylo dalej dobrze :) Na zdj poniżej usg z wielkoscią maluchów i serduszkiem

Super kochana gratulacje zazdraszczam i trzymam kciuki zeby dalej bylo tak wspaniale :)

Roznica miedzy maluchami moze zostac,moze sie poglebic,a moze tez zaniknac i sie wyrownaja.
Miedzy moimi sa 4 dni roznicy. Dosc dlugo byla ta roznica widoczna na badaniach ale jak tylko zaczal sie ich intensywniejszy rozwoj to jakiekolwiek roznice zniknely ;) i chlopaki sie zrownali. Ostatnio obwody glowek mieli niemal identyczne,wage tez. Takze mamcia wyluzuj:)

Hmm nie kumam jak to roznica paru dni miedzy 2 dzieci jak dobrze pamietam mialas podane 2 zarodki to tak moze byc ?

Mi w ciazy wchodza tylko truskawki (najlepiej koktajl, z bananem, mlekiem i chia), jablka i rosol. I koniec, reszte wciskam na sile. Juz mowilam i mezowi i dr, ze moglabym sie zahibernowac, bo wogole nic bym nie jadla...

co do truskawe to starajcie sie nie kupowac je od niewiadomo kogo. mam przyjaciolke w ogrodniczym i mowila zebym pod zadnym pozorem nie jadla truskawek kupionych.w tym roku kupują cos i pryskaja środkiem teraz po którym nie powinno jesc sie truskawek 3-4 tyg minimum oni je pryskaja tydzien dwa przed zbiorem. podobno bardzo chemicxna substancja
O masakra to z czego ja w tym roku dzemiksy zrobie i co bede jesc a juz taj czekam na truskawy :(

Masakra jutro wizyta a ja jednak wczoraj przy gonapeptylu dostalam okres hmm co prawda nazwalabym go raczej obfitym plamieniem ale zawsze niezbyt komfortowo bede sie czula przy usg .-czemu my laski musimy miec zawsze pod gorke :)

Dziękuję ze pytasz :* Fizycznie ok, leze caly czas lub prawie siedze na kanapie, maz na mnie krzyczy jak wstaje :) Ale za to psychicznie...o pani kochana...bez kija nie podchodz :) wszystko mnie wkurza, dobrze ze pracuje z domu bo jakbym w biurze byla to chyba bym paru osobom glowy poukrecala :) tylko dzwonie i wyrazam swoje opinie :) troche czekanie wybija mnie z równowagi .To dopiero 1dpt a nijak nic nie czuję :D i czasem się zastanawiam czy ten wczorajszy transfer mi sie nie przyśnil :) glupawka taka. A Ty jak? :*
No ja ogólnie podobnie do Ciebie fizycznie czuje tylko jajniki a psychicznie nie wyrabiam. ;( Nie wiem jak dociagne do 25 tyyyyle czasu;((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry