ewelin86
Fanka BB :)
ooo ze szpinakiem dawno nie jadłamJestem uczulona truskawkiale lubię ze szpinakiem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo ze szpinakiem dawno nie jadłamJestem uczulona truskawkiale lubię ze szpinakiem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wizyta była...Opóźniona o godzinke a potem ja okupowałam gabinet godzine! na korytarzu to babki myślałam że mnie zjedzą jak wyszłamMaluszki sa nadal dwa
Z formalnych rzeczy to kazał zrobić tarczycę bo miałam tsh przed invitro ponad 4 a nikt mi jej potem nie zbadał i jak bedzie cos nie tak iść do endo i do niego wrócić tak czy siak za 3 tygodnie i już zostanie ze mną. Morfologia - nigdy w życiu nie miałam tak idealnej
żadnej strzałki w górę (H) żadnej w dół (L)
Jedynie na te wyniki z krzepliwości mam brać acard setkę raz dziennie na wieczór. Maluch jeden jest mniejszy co mnie niepokoi ale lekarz powiedział, że 3 dni różnicy może być a jakie jest wasze zdanie? Nagrałam nawet serduszko mniejszego bobaska bo tylko jego zdążyłam
ale wysłane M
Ogólnie super szczęśliwa jestem i już chce następną wizytę i oby bylo dalej dobrze
Na zdj poniżej usg z wielkoscią maluchów i serduszkiem
Roznica miedzy maluchami moze zostac,moze sie poglebic,a moze tez zaniknac i sie wyrownaja.
Miedzy moimi sa 4 dni roznicy. Dosc dlugo byla ta roznica widoczna na badaniach ale jak tylko zaczal sie ich intensywniejszy rozwoj to jakiekolwiek roznice zniknelyi chlopaki sie zrownali. Ostatnio obwody glowek mieli niemal identyczne,wage tez. Takze mamcia wyluzuj
![]()
O masakra to z czego ja w tym roku dzemiksy zrobie i co bede jesc a juz taj czekam na truskawyco do truskawe to starajcie sie nie kupowac je od niewiadomo kogo. mam przyjaciolke w ogrodniczym i mowila zebym pod zadnym pozorem nie jadla truskawek kupionych.w tym roku kupują cos i pryskaja środkiem teraz po którym nie powinno jesc sie truskawek 3-4 tyg minimum oni je pryskaja tydzien dwa przed zbiorem. podobno bardzo chemicxna substancja
No ja ogólnie podobnie do Ciebie fizycznie czuje tylko jajniki a psychicznie nie wyrabiam. ;( Nie wiem jak dociagne do 25 tyyyyle czasu;((Dziękuję ze pytasz :* Fizycznie ok, leze caly czas lub prawie siedze na kanapie, maz na mnie krzyczy jak wstajeAle za to psychicznie...o pani kochana...bez kija nie podchodz
wszystko mnie wkurza, dobrze ze pracuje z domu bo jakbym w biurze byla to chyba bym paru osobom glowy poukrecala
tylko dzwonie i wyrazam swoje opinie
troche czekanie wybija mnie z równowagi .To dopiero 1dpt a nijak nic nie czuję
i czasem się zastanawiam czy ten wczorajszy transfer mi sie nie przyśnil
glupawka taka. A Ty jak? :*
Bo facet by tego nie przezylMasakra jutro wizyta a ja jednak wczoraj przy gonapeptylu dostalam okres hmm co prawda nazwalabym go raczej obfitym plamieniem ale zawsze niezbyt komfortowo bede sie czula przy usg .-czemu my laski musimy miec zawsze pod gorke![]()