Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak ale ja obydwa bede brac wieczorem z godzinna albo 2 godzinna przerwaJa Gosiu jechałam jeden dzień jedna strona drugi dzień druga. I tak siniaczki są nieuniknione.
Po kropeczkach pojawić się mogą za jakiś czas małe siniaki. Ale może nie u wszystkich. Mi wyszły.No tak ale ja obydwa bede brac wieczorem z godzinna albo 2 godzinna przerwa
Jak narazie ja nie mam siniakow tylko kropki mam nadzieje ze tak samo bedzie po menopurze
Czyli wspomagacze nie uniknioneGosia, u mnie stymulacja dokładnie od soboty do soboty, z tym że coś tam nie podniosło się tak jak miało i doktor dołożył jeszcze zastrzyki na dwa dni, potem jeszcze dwa. W sumie 10 dni. Potem od razu nastepnęgo dnia punkcja. Ale nastaw się jeszcze na kłucie po transferze. Ja kończę 16 tydzień i nadal jestem na wspomagaczach![]()
Ale mowisz tu o gonapeptylu razem z menopurem przez tyle dni czy gonapeptyl i pozniej obydwaOstatnie podejscie,wizyta i start 15. 09., a punkcja 28. 09. Szybko poszlo,grunt ze szczesliwie![]()
Niech ciezarowki zostana z namiLink do: ciężaróweczki po in vitro
To link do wątku ciążowego. Może zechcecie go reanimować bo ostatni wpis jest z lutego. Ale już od dawna aktywność na nim jest słaba. A kiedyś to tam się działo