anika11
Fanka BB :)
echa chodziło tylko o to, żebyśmy odnalazły balans...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
echa chodziło tylko o to, żebyśmy odnalazły balans...
Madrze piszesz i trafilas w samo sedno...To nie o to chodzi ......
Chodzi o to ze niektóre dziewczyny mają już tak zdeptana psychike ze im się zygac chce jak słyszą jak ktoś narzeka na mdłości ,nie lubią dzieci płakać im się chce na sam widok. ..... po prostu jest im źle a jak nas czytają jeszcze gorzej. I tez to rozumiem każdy z nas jest inny i czasem sam z sobą nie daje rady .
Ja nie jestem w ciąży i wiem ze może będę i nadal kocham wszystkie małe różowe brzdace na wieść o bliźniakach nie moich serce mocniej bije i mam chęć śledzić cała czyjąś ciążę.
Denerwuje mnie natomiast jak czyjeś rady są wysmiewane albo jak sama pamiętasz awanturę o bliźniaki a najgorsze to ze pod tą głupota przyklaskiwalo dużo osób.
To tylko forum gdzie łączy się dużo ludzi w różnym etapie swojej mniejszej czy większej depresji z różnymi potrzebami. Wszystkim nie dogodzisz
Możesz wrócić bo już się przenioslysmy : P nie będziemy już przeszkadzaćEwunka, dokładnie -dzięki. O to tylko chodziło. Po prostu sobie nie radzę i ja uciekam z forum. Ale się zdenerwowałyście na posty dziewczyn, więc jak się zorientowałam no to napisałam o co np. mi chodzi.
No szkoda.
Zostan prosze...Ewunka, dokładnie -dzięki. O to tylko chodziło. Po prostu sobie nie radzę i ja uciekam z forum. Ale się zdenerwowałyście na posty dziewczyn, więc jak się zorientowałam no to napisałam o co np. mi chodzi.
No szkoda.
Nikt nie powiedzial ze przeszkadzacie. Zawsze staralyscie sie doradzac...Ewunka to zrozumiala. Szkoda ze foch i obraza od razu...Możesz wrócić bo już się przenioslysmy : P nie będziemy już przeszkadzać
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom