reklama

Kto po in vitro?

Gosia moj bierze tabletki, właśnie te orzechy brazylijskie oraz olej z wiesiołka ale u nas są jakieś zwapnienia na jądrze u wysokie fsh wiec jądro jest niewydolne do produkowania pojemniczków. A co do zastrzyków to mnie powiedzieli ze jak sobie wybiorę stronę brzucha na zastrzyk to juz cały czas w ta sama stronę mam sie kloc.
Kurcze a ja sobie robilam na zmiane...raz z prawej raz z lewej

reklama
Ale głównie taki cel przyświecał temu wątkowi - może warto się cofnąć jak to tutaj wszystko wyglądało wcześniej? Nazwa trochę może mylić, ale to nie jest wątek ciążowy.
Ja takich rzeczy nie wytykałam, ani niegrzeczna też nie byłam, a naśmiewanie się z nas na wątku o ciężarówkach, że może stamtąd nie zostaniecie wywalone dopiero jest niegrzeczne, bo nikt Was nie wywalił stąd nigdy, tym bardziej, że my możemy nigdy się nie znaleźć na wątku o ciężarówkach.
Nieważne dziewczyny. Mówicie o wsparciu, ale jak przychodzi co do czego to najważniejsze jest właśnie to, że Wam się udało i uważacie, że my jesteśmy zazdrosne i wam wytykamy Wasze powodzenia.
Otóż nie, przypominam być może też w imieniu innych dziewczyn - chodzi tylko o to, że to boli.

Ok zmykam już na dobre, powodzenia.
Za to Ty bylas bardzo grzeczna nazywajac kobiety po cc i rzygajace - paniusiami.

"Za szybko zapomniałyśmy"...?! a można zapomniec wszystko to co wiąże się z in vitro...??? Każdą gorzką łzę, każde niepowodzenie, to że o mały włos nie rozpadło się moje małżeństwo...jeśli ktoś to potrafi to szacun. Ja nie umiem!
Przykre jest to, że nagle te którym się udało to przeszkadzają...proponuję w nagłówku napisac, że forum nie jest dla tych, które są w ciąży.
Taka postawa jest wielce niesprawiedliwa ale cóż...to Wy nas wyganiacie!

Ewunka, trzymam kciuki!!! :*

Gosia moj bierze tabletki, właśnie te orzechy brazylijskie oraz olej z wiesiołka ale u nas są jakieś zwapnienia na jądrze u wysokie fsh wiec jądro jest niewydolne do produkowania pojemniczków. A co do zastrzyków to mnie powiedzieli ze jak sobie wybiorę stronę brzucha na zastrzyk to juz cały czas w ta sama stronę mam sie kloc.
No tak to juz inne powazniejsze dolegliwosci ale bedzie dobrze trzymam kciuki :)

Nie - np, ja odeszłam z forum,ale chciałam wytłumaczyć, bo właściwie naskoczyliście na madziongę (która jest w ciąży i mi nigdy nie przeszkadzała). Zostańcie sobie tutaj. To mnie nie interesuje. NIe wiem tylko skąd w Was tyle jadu..

agatek, nie będę tego komentować.

Hmm wychodzi na to ze zaraz zostaniemy faktycznie same niezafasolkowane :(
Nazwa forum nie wskazywala na to a tu komus cos sie nie spodobalo jakis gorszy dzien i dupa

reklama
Ale głównie taki cel przyświecał temu wątkowi - może warto się cofnąć jak to tutaj wszystko wyglądało wcześniej? Nazwa trochę może mylić, ale to nie jest wątek ciążowy.
Ja takich rzeczy nie wytykałam, ani niegrzeczna też nie byłam, a naśmiewanie się z nas na wątku o ciężarówkach, że może stamtąd nie zostaniecie wywalone dopiero jest niegrzeczne, bo nikt Was nie wywalił stąd nigdy, tym bardziej, że my możemy nigdy się nie znaleźć na wątku o ciężarówkach.
Nieważne dziewczyny. Mówicie o wsparciu, ale jak przychodzi co do czego to najważniejsze jest właśnie to, że Wam się udało i uważacie, że my jesteśmy zazdrosne i wam wytykamy Wasze powodzenia.
Otóż nie, przypominam być może też w imieniu innych dziewczyn - chodzi tylko o to, że to boli.

Ok zmykam już na dobre, powodzenia.
Tylko że to Ty dążysz do tego żebyśmy spieprzały z tego wątku, bo nie jest dla nas...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry