Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Punkcja jest w Białymstoku?To tego mi nikt nie mówił :/Robia i tak jedziesz do Bialegostoku na punkcje a punkcja jest w szpitalu
Nie tylko zgode na punkcje i transferGosiu mam pytanie, czy podpisywałaś jakąś umowę w Artemidzie?
Hehe ja ostatnio dowiedzialam sie 2 dni przed punkcja ze robia na razie tylko w BialymstokuPunkcja jest w Białymstoku?To tego mi nikt nie mówił :/
Kurczę ja czytam jaki macie estradiol przed punkcją to aż się boję jaki mi jutro wyjdzie jak w środę miałam 1500.
eve na olx masz ogloszenia noclegow dla par in vitro w Bialymstoku za 100 i Artemida tez slyszalam ze ma pokoje do wynajeciaPunkcja jest w Białymstoku?To tego mi nikt nie mówił :/
Kurczę ja czytam jaki macie estradiol przed punkcją to aż się boję jaki mi jutro wyjdzie jak w środę miałam 1500.
Wiesz cokolwiek ile jajek i wielkości. ?Hej, Ja po wizycie- znów nic konkretnego się nie dowiedziałam poza tym, że estradiol jest w porządku i mogę włączyć drugi lek- Orgalutran. Dawkę Puregonu zwiększyła mi na 250. Pęcherzyki są nieliczne i drobne- tyle mi powiedziałaDziewczyny powiedzcie mi czy Orgalutran i Puregon podaje się w tym samym czasie ? Miałam też problem czy Orgalutran podać w brzuch czy udo- wstrzyknęłam w udo tak jak było napisane w ulotce. W sobotę kolejna wizyta, z tym że u mojej ginki. Mam nadzieję, że ona powie mi czy jest dobrze czy nie, bo po tych ostatnich dwóch wizytach jestem trochę podłamana.