rybka14
Fanka BB :)
ananas to planuje zarzywac ale u mnie w klinice jest bardzo duzo tych wspomagaczy ale nie wiem dokladnie o co zapytac lekarkeJa tym razem poszłam śladami pisanki i był ananas i pierogiI się udało
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ananas to planuje zarzywac ale u mnie w klinice jest bardzo duzo tych wspomagaczy ale nie wiem dokladnie o co zapytac lekarkeJa tym razem poszłam śladami pisanki i był ananas i pierogiI się udało
![]()
a wlasnie śmiechem żartem u mnie chyba ta karpatka z pierogami dała radeJa tym razem poszłam śladami Pisanki i był ananas i pierogiI się udało
![]()
Witam dziewczyny powiedzcie mi jak wiecie cos o wspomagaczach przy crio na dniach sie okaze kiedy bede miala bo na sztucznym cyklu odwolali teraz ide na naturalnym i chcialabym pogadac z moja lekarka na ten temat
Teraz będzie drugie podejście, niestety nie mamy mroziakow,wiec od nowaJa miałam zadrapanie endometrium w 2 fazie cyklu przed crio, klej mi odradzono (podobno ściema), jadłam ananasa, dostałam encorton i clexan, dodatkowo chodziłam na akupunkturę dla rozładowania stresu i lepsze ukrwienie macicy. To było moje 4 crio i koniec 3 procedury. I sie udało [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mnie za pierwszym razem bolalo strasznie ale to tylko taki sekudnowy bol teraz za drugim juz mniejTeraz będzie drugie podejście, niestety nie mamy mroziakow,wiec od nowa
Tez chcemy wziąć co się da. Kiedy się robi to zadrapanie? Czuć coś?
Na akupunkture chodzę, to mogę odchaczyc z listu
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mam przeżyć poród to to jest pestkamnie za pierwszym razem bolalo strasznie ale to tylko taki sekudnowy bol teraz za drugim juz mniej
Teraz będzie drugie podejście, niestety nie mamy mroziakow,wiec od nowa
Tez chcemy wziąć co się da. Kiedy się robi to zadrapanie? Czuć coś?
Na akupunkture chodzę, to mogę odchaczyc z listu
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom