Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie dostalam zdjecia coreczki mojej kuzynki co sie urodzila...jest taka ladniutka...wszyscy tak mowia a ja tak zazdroszcze i mysle dlaczego mnie takie trudnosci spotkaly...odpowiedzi brak![]()
Ja zaczęłam się starać o dziecko 2 lata temu. Ok 1.5 r temu moja siostra postanowiła sobie na 40 ur "strzelic" 3 dziecko. Od decyzji do ciąży minęły jakieś max 6 miesięcy. Jak dostałam wiadomość, to wylam cały weekend, nie rozmawiałam z nią prawie w ogóleA jeszcze przede mna na dniach porod u szwagierki-malpy...nie wiem jak dam rade wytrzymac...
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.W klinice myslę że ok. Miałam 2 wizyty u dr Mańki więc jestem zadowolona. Zobaczymy ile jutro będzie komórek i jak przebiegnie zapłodnienie. A Ty transfer będziesz też tam mieć czy nasz wcześniejszy wspólny doktor w nowej klinice Ci będzie robił?