Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro!![]()
Ten klej nazywa się chyba embrolyge czy jakoś tak. Są jego zwolennicy i przeciwnicy. Ja nie miałam i niestety nie pomogę.intralipid u mnie w klinice jest a cos w postaci" kleju" tzw ktos cos o tym pisal ale nie pamietam kto i co dokladnie i jak to sie nazywa
a nikt nie wie jak bardzo my sie staramy i ile przechodzimy zeby miec te ukochane dzieciatko
Nie zazdroszczę teścioweja najgorsze jak ktos ci palnie " no nic sie nie staracie zeby powiekszyc rodzine " albo jak moja tesciowa " ze dzieci to my bedziemy mieli ale chyba w innym wcieleniu" to dopiero wk....
Ja juz nie mam sily sobie tego wmawiactrzeba wierzyc ze i nam sie uda i powtarzac to sobie zawsze jak jest dolek
juz sie mozna przyzwyczaic nie slucham co mowi i olewam ja zawsze taka byla i juz sie nie zmieni a ja nie bede sobie psoć nerwowNie zazdroszczę teściowej
U nas na początku pytali,potem przestali,teraz wiedzą i trzymają kciuki. Ważne jest wsparcie rodziny. Przykre to bo wiem,że pewnie zagryzasz zęby z wściekłości.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
musisz miec jak nie my to kto piers do przodu i cisniemy dalej !!!!!! nagroda czeka nie smuc sie glow do gory musi sie udac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja juz nie mam sily sobie tego wmawiac![]()