Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro!![]()
Ten klej nazywa się chyba embrolyge czy jakoś tak. Są jego zwolennicy i przeciwnicy. Ja nie miałam i niestety nie pomogę.intralipid u mnie w klinice jest a cos w postaci" kleju" tzw ktos cos o tym pisal ale nie pamietam kto i co dokladnie i jak to sie nazywa
a nikt nie wie jak bardzo my sie staramy i ile przechodzimy zeby miec te ukochane dzieciatko
Nie zazdroszczę teścioweja najgorsze jak ktos ci palnie " no nic sie nie staracie zeby powiekszyc rodzine " albo jak moja tesciowa " ze dzieci to my bedziemy mieli ale chyba w innym wcieleniu" to dopiero wk....
Ja juz nie mam sily sobie tego wmawiactrzeba wierzyc ze i nam sie uda i powtarzac to sobie zawsze jak jest dolek
juz sie mozna przyzwyczaic nie slucham co mowi i olewam ja zawsze taka byla i juz sie nie zmieni a ja nie bede sobie psoć nerwowNie zazdroszczę teściowej
U nas na początku pytali,potem przestali,teraz wiedzą i trzymają kciuki. Ważne jest wsparcie rodziny. Przykre to bo wiem,że pewnie zagryzasz zęby z wściekłości.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
musisz miec jak nie my to kto piers do przodu i cisniemy dalej !!!!!! nagroda czeka nie smuc sie glow do gory musi sie udac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja juz nie mam sily sobie tego wmawiac![]()